TOP3 היום בסטאר

14מתן

New member
לדעתי פנטזיה ביצעה את השיר הזה

ממש לא טוב הזמרות ליווי שרו את רוב השיר בזמן שהיא רק צעקה ברגע י'ה י'ה י'ה ו-פול פול פול וכו'...

shavitlavi

New member
רק לצורך ההשוואה

באתר של ריקי: http://www.rickey.org/blog/ ניתן להאזין ל- 2 הגרסאות: של פנטז'יה ושל וונזל.

14מתן

New member
שמעתי ועדיין אני חושב ש....

הביצוע של וונזל יותר יפה

shavitlavi

New member
לא לא לא

חייב לחלוק עליכם הפעם. פנטז'יה בליגה אחת מעל לכולם! אני בספק אם בעשור הקרוב יקום לנו אליל אמריקני בסדר גודל כזה...

14מתן

New member
אני מצטער אבל קמה כבר לפניה

מישהי שבהחלט כמה רמות מעליה

MoGanC

New member
../images/Emo45.gif

שמעת אותה בסימפסונס לפני שבוע? בחיים שלי חא קיבלתי צמרמורת מסרט מצויר עד אותו רגע *_*

shavitlavi

New member
לא ראיתי

בעיני פנטז'יה היא בית ספר לפרפורמרים ולווקאליסטים. פשוט עילוי!

MoGanC

New member
כן

האמת, אהבתי אותה יותר בתחרות עצמה,כשהיא לקחה סיכונים ושינתה את השירים.בדיסק נראה כאילו עצרו ממנה את זה (בעיקר בגלל שאין מה לשנות בשירים חדשים לגמריי).בגלל זה לא ממש אהבתי את הדיסק.

shavitlavi

New member
תראה

אני לא מכיר את הדיסק שלה חוץ מהשיר שהיא ביצעה בתוכנית העונה (לא ממש התחברתי אליו). האינפורמציה היחידה שיש לי עליה זה מדיווחים בחדשות הבידור. אני לא אוסף חומר של אמריקן איידול, לא מהעונה ולא מעונות קודמות. אבל בתור חובב מוזיקה אני אומר לך, מעטים הזמרים שיכולים לעשות לשיר מה שהיא עשתה ל- summertime . פשוט שלמות! בעיני היא אדירה.

ששוניקו

New member
Summertime באמת גאוני

אבל זה הביצוע היחיד שלה שאהבתי, כל השאר ממש לא... בעצם אולי knock on wood אבל את chain of fools היא ביצעה בצורה חלשה במיוחד. בכל אופן היא לא היתה הפייבוריטית שלי שנה שעברה והביצוע שהיא עשתה בתוכנית השנה לשיר שלה היה ממש גרוע, אני ממש לא מתחבר אליה.

שניש

New member
שבוע מעניין.../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

נעשה ככה- הטוב,הרע והמכוער שעושה פלוצים. הטוב וונזל.נשמה טובה של אמא.ישנם אנשים הטוענים שחיוך זה הפך להיות לדבר שבשגרה. אני לא מצדיקה את העובדה שבכל שיר,האבל ביותר שיש היא צוחקת ונהנית לה מהחיים...אה,נכון.לפעמים זה מטריד במקצת. אבל זו היא,וכשאומרים שמישהו "עשה את השיר שלו" לזה הם מתכוונים.כל אחד מעניק לשיר משמעות משלו,אולי זו הסיבה. (ואולי בגלל שהיא יודעת על חוזה ההקלטות השמן שהולכים להציע לה
) חות מזה שעם היכולות הווקאליות שלה אף אחד לא יכול להתווכח. הרעהו,בו.אתה רעעעע-רעעעעעעעעעעעע.הצלף בי עם שוט,שפד אותי על מוט,תקע בי נר כפעוט,מצוק גבוה אותי שמוט,או בקיצור-החטף לי מכות. זו הייתה הפואמה לבו שמסכמת בקצרה את רגשותיי כנים כלפיי גברבר מסוקס זה. הופעה ראשונה-צמרורית עברה בגבי. הופעה שנייה-לקום ולהצדיע
אהבתי את הרעיון ואת השיר. אולי,אם כבר הרעיון הגאוני,היו צריכים להוסיף גם זמרות ליווי
היה מעולה. הופעה שלישית-בו! אני אספק אותך! למה אתה מדבר שטויות
המכוער שעושה פלוציםמי אם לא קארי,חביבתי. וול,ניסיתי.ב-א-מ-ת שניסיתי. אני לא אוהבת את הקול שלה.לא אוהבת. מה תעשו לי
*מתחבאת מאחורי המחשב* הופעה ראשונה,לא אהבתי את השיר. הופעה שנייה,לא אהבתי את השיר בכלל. הופעה שלישית,אני נורא אוהבת את השיר.חבל שהיא הרסה
בקיצור,מנקודת המבט הכי אובייקטיבית והכי לא משוחדת שיש (בו עשה לי ילד.) אני באמת חושבת ש,לפחות בשלב הזה,קארי היא הכי חלשה מבין השלושה. אבל לכולם היה ערב מעולה.may the force be with bo.

למעלה