שבוע מעניין.../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif
נעשה ככה- הטוב,הרע והמכוער שעושה פלוצים.
הטוב וונזל.נשמה טובה של אמא.ישנם אנשים הטוענים שחיוך זה הפך להיות לדבר שבשגרה. אני לא מצדיקה את העובדה שבכל שיר,האבל ביותר שיש היא צוחקת ונהנית לה מהחיים...אה,נכון.לפעמים זה מטריד במקצת. אבל זו היא,וכשאומרים שמישהו "עשה את השיר שלו" לזה הם מתכוונים.כל אחד מעניק לשיר משמעות משלו,אולי זו הסיבה. (ואולי בגלל שהיא יודעת על חוזה ההקלטות השמן שהולכים להציע לה
) חות מזה שעם היכולות הווקאליות שלה אף אחד לא יכול להתווכח.
הרעהו,בו.אתה רעעעע-רעעעעעעעעעעעע.הצלף בי עם שוט,שפד אותי על מוט,תקע בי נר כפעוט,מצוק גבוה אותי שמוט,או בקיצור-החטף לי מכות. זו הייתה הפואמה לבו שמסכמת בקצרה את רגשותיי כנים כלפיי גברבר מסוקס זה. הופעה ראשונה-צמרורית עברה בגבי. הופעה שנייה-לקום ולהצדיע
אהבתי את הרעיון ואת השיר. אולי,אם כבר הרעיון הגאוני,היו צריכים להוסיף גם זמרות ליווי
היה מעולה. הופעה שלישית-בו! אני אספק אותך! למה אתה מדבר שטויות
המכוער שעושה פלוציםמי אם לא קארי,חביבתי. וול,ניסיתי.ב-א-מ-ת שניסיתי. אני לא אוהבת את הקול שלה.לא אוהבת. מה תעשו לי
*מתחבאת מאחורי המחשב* הופעה ראשונה,לא אהבתי את השיר. הופעה שנייה,לא אהבתי את השיר בכלל. הופעה שלישית,אני נורא אוהבת את השיר.חבל שהיא הרסה
בקיצור,מנקודת המבט הכי אובייקטיבית והכי לא משוחדת שיש (בו עשה לי ילד.) אני באמת חושבת ש,לפחות בשלב הזה,קארי היא הכי חלשה מבין השלושה. אבל לכולם היה ערב מעולה.may the force be with bo.