TOP3 היום בסטאר

R o t e m O p

New member
חחחחחחחח את מטורפת !!!

כל הקטע על בו היה פשוט היסטרי מסכימה עם כללללללללל מילה ארגגגגגגג פיספסתי כל כך הרבה פרקים של איידול בגלל הצבא אז היום זו הייתה תוכנית הראשונה שראיתי מזה הרבה מאוד זמן...(מאז הטופ 8 אם אני לא טועה...) זה רק אני או שהזקן הזה פשוט עושה אותו שקסי מופו ברמות ???

whatever4

New member
לא רק את../images/Emo8.gif

למרות שגם אהבתי אותו עם זיפים. ובלי זיפים. ועם זקן. ובלי זקן. בקיצור- בו שולט

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo45.gifאיזה יופי של קטע!

באתי לכתוב הודעה ואני רואה שמישהי כבר אמרה את כל מה שיש לי לומר.פשוט הכל. לקצר את העניינים,אני ממש רוצה לראות את וונזל ובו ממשיכים ואת בו לוקח. הלוואי וזה יקרה.מחכה לתוצאות כבר... ובו פשוט מלך...

שניש

New member
בו לא מלך../images/Emo70.gif../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

הוא שליט הגלקסיה או איזושהי דרגה שגבוהה ממלך

yaelrs

New member
אוףףף../images/Emo10.gif

וונל הייתה ממש טובה ואני לא רוצה שהיא תעוף!!! זה מעצבן כי קארי פחות טובה אבל תמיד נשארת בקבוצה המובילה הלוואי שהיא תעוף מחר!

yinnon2

New member
top3../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

היה היום פשוט מעולה,ואם אני אתן ציונים אז מי שיקבל 9.9 יצטרך לעוף.. בו היה מצוין,אבל קרה בתכנית משהו יותר מעניין לדעתי: קארי,שעד עכשיו לא כ"כ התאמצה בביצועים שלה בגלל שהיא הייתה הפייבוריטית הרשמית ולקחה כל שבוע מקום ראשון,קיבלה השבוע אתגר--לא להיות פייבוריטית ובטוחה לעליה-מה שגרם לה להתחיל לעשות משהו עם היכולות שיש לה--והיא היום הוכיחה את זה. וונזל נהדרת ובשיר הראשון שלה היא הייתה מדהימה,אבל היא נראה לי יותר מדי..אם היה איזה סקוט באמצע ברור לי שהיא לא הייתה עפה,אבל נראה לי שהיא גמרה את הסוס(לא הרבה ציפו שהיא תגיע עד הלום). בו פשוט גאון,והכל התחיל לטעמי בפרק שהוא אמר שלא אכפת לו לעוף כי זו בסה"כ התערבות עם אמא שלו-דבר שיכל לעיף אותו בטיל--אבל זה עשה בדיוק ההיפך---אנשים אוהבים אותו בגלל השגעונות שלו ובגלל שהוא לא מפחד לעשות דברים לא צפויים--והיום הטריק של לשיר בלי ליווי היה טוב. לסיכום---בו נגד קארי בגמר---איזה מתח!!!(גו קארי!)

shalehet

New member
וואוו איזה תוכנית היתה היום../images/Emo24.gif

את האמת עד לרגע זה אני לא מבינה את ההתלהבות מבו. אני לא אוהבת אותו, את הביצוע האחרון שלו הכי אהבתי מאוד לא אהבתי את האקפלה.. השני... וונזל, הביצוע השני והשלישי היו ממש טובים, למרות שאת השיר של ארת'ה פרנקלין אני לא אוהבת בכלל. וקארי... את הראשון והשלישי מאוד אהבתי, את השני גם אהבתי אבל פחות, אבל בת'כלס אהבתי את הכל, בכלל את כל התוכנית היום.. אוף רק שקארי לא תעוף, כולם היו טובים, אני מתחילה לחשוש.. ומה סיימון התחיל לרדת עליה אחרי כל הופעה...? מה עובר עליו? כדי שיגידו שהוא אובייקטיבי? נו.. באמת.. אפילו רנדי ופאולה שלא מתים על קארי החמיאו והוא סתם ירד עליה... רק שתישאר.. למרות שגם ככה היא תקבל חוזה... עדיין.

whatever4

New member
קודם כל-

חייבת להגיד: ההופעה השנייה של בו הייתה מצמררת בעייני....פשוט מדהימה..... התוכנית היום הייתה ממש ממש איכותית
כולם היו פשוט טובים. שלושתם הוכיחו שמגיע להם להיות איפה שהם נמצאים. יאללה נתחיל:
וונזל- בכלליות- שיחקה אותה היום
הופעה ראשונה: לא נעים להגיד אבל....אהבתי יותר את הביצוע של אנואר
לא מבחינה קולית, אלא מבחינת הרגש. השיר לא מאוד התאים לה. אני מאשימה את הקלייב הזה! (שלדעתי כל הבחירות שלו היו הכי פחות טובות). הופעה שנייה: או מיי גוד! פשוט מדהים! מושלם! מהפנט! כל-כך כל-כך טוב!! ההופעה הכי טובה שלה מאז וויטני. פשוט דיווה! שיר מושלם, הופעה מושלמת, קול מושלם! היא ממש קנתה אותי בהופעה הזאת
הופעה שלישית: ביצוע מעולה! בחירת שיר טובה (ח"ח לסיימון) קול טוב, שיר פופ קצבי שעשה לוונזל רק טוב.
בו- הופעה ראשונה: מעולה! הסכמתי עם רנדי- הבחור הזה פשוט יכול לעשות הכל. כל דבר שיוצא לו מהפה נשמע מעולה. הופעה שנייה: פשוט מהפנט. מ-ד-ה-י-ם. אין לי מילים לתאר כמה מדהימה ההופעה הזאת הייתה. אחרי ההופעה הזאת קצת הרגשתי כאילו לא אכפת לי אם בו יעלה לגמר, לא יעלה לגמר, יזכה, לא יזכה- זה לא ממש משנה. מבחינתי הוא מס' 1. מדהים. הופעה שלישית: איזה אנרגיות! הוא גרם לי לאהוב את השיר!
קארי- הופעה ראשונה: אני חוזרת על עצמי בפעם המיליון- קול יפה, הופעה משעממת. הופעה שנייה: היה לי קצת קשה לשפוט אחרי ההופעה של בו. הסכמתי עם סיימון כשהוא אמר לה שקשה להופיע אחרי הביצוע של בו. אבל ממה שכן ראיתי- אחלה הופעה! שרה טוב, שיר טוב. אהבתי
הופעה שלישית: התחילה פחות טוב אבל ההמשך היה מעולה. אבל למרות זאת- אני מעדיפה את הקול של שאניה. בקשר לנושאים- הכי טוב היה הנושא השני, מה שאומר שהכי טוב שפשוט ייתנו למתחרים לבחור את השיר בעצמם במקום לסבך אותם אם נושאים שלא עושים להם טוב (ע"ע מחזות זמר
). אני אישית הייתי רוצה לראות גמר של בו ווונזל! זה לא שלקארי לא מגיע להיות בגמר, מגיע לה אבל פשוט אני מעדיפה את וונזל. פשוט כיף לראות אותה מופיעה. ובו....חחחח..צריך בכלל להגיד?
בגלל ששלושתם היו טובים לכולם יש סיכוי לעוף. כל העפה תהיה מפתיעה מבחינתי.

בו מאסט גו הום

קשה לי להאמין שהוא יילך, אבל אני מפחד על קארי, ולכן בו מאסט גו. אם וונזל תלך מחר, אז יהיה לקארי מסובך מאוד בגמר. נקווה שיש לה מספיק מעריצים. גו קארי!

מאסט גו הום?!?!../images/Emo42.gif

הוא היה הסיבה היחידה שראיתי את הפרק היום גאד הוא שר כ'כ יפה איפו עוד תמצא מתמודד באמריקן איידול שיבחר לשיר בלי המוזיקה פשוט ומדהים ועוד לבצע את זה כ''כ טוב אם הוא מאסט משהו.. זה לנצח! לדעתי קרי צריכה ללכת השבוע.היא שרה יפה..אבל היא לא כזאת מיוחדת.. יש מליונים כמוה
אה ו.. אם כבר.מישו יודע איך קראו לשיר השני שבו שר?

DaRk LoLi

New member
פחחח יש מיליון כמו קארי../images/Emo35.gif

תעשי לי טובה ואל תזרקי דברים באוויר

shalehet

New member
קארי מלכה. אני מחזיקה אצבעות

יהיה לי ממש עצוב אם היא תלך היום, אבל כולם היו טובים, אני אישית לא אהבתי מעולם את בו, לעומת וונזל שבהתחלה לא היתה משהו ומאוד השתפרה... אני מקווה שקארי תנצח, אפילו מאוד מקווה, מה שבטוח חוזה תקליטים יהיה לה. לשלושתם.

אני מבטיחה להשתדל../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

אני מבינה שיש אנשים שאוהבים אותה אבל באמת שאני לא רואה בה שום ייחוד.. לי היא נשמעת בדיוק כמו בריטני בתקופות הצנועות יותר או ג'סיקה סימפסון או כל בלונדית אחרת שמככבת לה באמ טי וי

נועה167

New member
מה??

איך בכלל אפשר להשוות את בריטני לקארי?? מצטערת מראש לאוהבי בריטני אבל היא בכלל לא בליגה של קארי! קארי יודעת לשיר בריטני לא (לא אומר שהיא לא מופיעה טוב והולך לה טוב)

למעלה