קודם כל-
חייבת להגיד: ההופעה השנייה של בו הייתה מצמררת בעייני....פשוט מדהימה..... התוכנית היום הייתה ממש ממש איכותית
כולם היו פשוט טובים. שלושתם הוכיחו שמגיע להם להיות איפה שהם נמצאים. יאללה נתחיל:
וונזל- בכלליות- שיחקה אותה היום
הופעה ראשונה: לא נעים להגיד אבל....אהבתי יותר את הביצוע של אנואר
לא מבחינה קולית, אלא מבחינת הרגש. השיר לא מאוד התאים לה. אני מאשימה את הקלייב הזה! (שלדעתי כל הבחירות שלו היו הכי פחות טובות). הופעה שנייה: או מיי גוד! פשוט מדהים! מושלם! מהפנט! כל-כך כל-כך טוב!! ההופעה הכי טובה שלה מאז וויטני. פשוט דיווה! שיר מושלם, הופעה מושלמת, קול מושלם! היא ממש קנתה אותי בהופעה הזאת
הופעה שלישית: ביצוע מעולה! בחירת שיר טובה (ח"ח לסיימון) קול טוב, שיר פופ קצבי שעשה לוונזל רק טוב.
בו- הופעה ראשונה: מעולה! הסכמתי עם רנדי- הבחור הזה פשוט יכול לעשות הכל. כל דבר שיוצא לו מהפה נשמע מעולה. הופעה שנייה: פשוט מהפנט. מ-ד-ה-י-ם. אין לי מילים לתאר כמה מדהימה ההופעה הזאת הייתה. אחרי ההופעה הזאת קצת הרגשתי כאילו לא אכפת לי אם בו יעלה לגמר, לא יעלה לגמר, יזכה, לא יזכה- זה לא ממש משנה. מבחינתי הוא מס' 1. מדהים. הופעה שלישית: איזה אנרגיות! הוא גרם לי לאהוב את השיר!
קארי- הופעה ראשונה: אני חוזרת על עצמי בפעם המיליון- קול יפה, הופעה משעממת. הופעה שנייה: היה לי קצת קשה לשפוט אחרי ההופעה של בו. הסכמתי עם סיימון כשהוא אמר לה שקשה להופיע אחרי הביצוע של בו. אבל ממה שכן ראיתי- אחלה הופעה! שרה טוב, שיר טוב. אהבתי
הופעה שלישית: התחילה פחות טוב אבל ההמשך היה מעולה. אבל למרות זאת- אני מעדיפה את הקול של שאניה. בקשר לנושאים- הכי טוב היה הנושא השני, מה שאומר שהכי טוב שפשוט ייתנו למתחרים לבחור את השיר בעצמם במקום לסבך אותם אם נושאים שלא עושים להם טוב (ע"ע מחזות זמר
). אני אישית הייתי רוצה לראות גמר של בו ווונזל! זה לא שלקארי לא מגיע להיות בגמר, מגיע לה אבל פשוט אני מעדיפה את וונזל. פשוט כיף לראות אותה מופיעה. ובו....חחחח..צריך בכלל להגיד?
בגלל ששלושתם היו טובים לכולם יש סיכוי לעוף. כל העפה תהיה מפתיעה מבחינתי.