TOP6- התוצאות

darklighter

New member
אני מפסיקה לראות את התכנית...

אולי אני אמשיך בשביל בו ועדיין יהיה משעמם שם ואם הוא ילך אני בכלל לא רוצה לראות את התכנית... קון היה הכי טוב שם!!!!!!!!!!
אני כמעט בטוחה שאו שהייתה טעות או שהמפיקים בכוונה ניתקו את הקו של קונס כדי שיהיה שוקר!!! בקצב הזה סקוט יגיע לגמר!!! והאמת גם לא איכפת לי אם הוא ינצח עכשיו שקונס הלך... איזה מניאק הוא איך הוא שמח לאיד שקונס עזב
ארגגג...

>>גם אני הייתי בהלם....../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

..הייתי בטוחה שקונס' וקרי יהיו בגמר! ומה שהכי הפתיע זה שסקוט...השד יודע איך..נכנס טופ3..?! או שזה באמת היה דווקא..(ואני עודני תומכת בסיימון..) או שבאמת היה טעות בספירת הקולות.. אוף! הלוואי שאנתוני יחליט לפרוש וככה קונס' יחזור! (כמו מה שקרה עם מריו..שהביאו את ניקו במקומו..). אוף! בנתיים יש 15545 חתימות.. תחתמו: www.petitiononline.com/mod_perl/signed.cgi?123aifix&51

ortal1234

New member
ללא ספק מפתיע..

סקוט היה לדעתי צריך לעוף.. אבל שיהיה.. מפתיע לחלוטין.. אבל הוא יסתדר.. לדעתי.. סקוט הבא בתור. ולא נראה לי שהמעריצים עשו לדווקא לסימון.. זה נשמע טיפשי מידי

1קייצית

New member
אני חדשה כאן, והייתי בהלם מהתוצאות

מכיוון שאני רוב היום בעבודה, הקלטתי את התכנית, ראיתי מקודם - ולא האמנתי! סקוט ואנתוני עדיין בפנים, וקונסטנטין בחוץ! אני אמנם בעד קארי ו-וונזל, אבל ציפיתי שקונסי יגיע הרבה יותר רחוק! וסקוט היה ממש גרוע בהופעה שלו! רק שלא ישתחל איכשהו לשלישיית הגמר..

התגובה שלי:

*הועתקה מפורום סדרות מציאות* סופסוף! סופסוף זה קרה, קונסטנטין הועף
היה עצוב לראות את פאולה בוכה ולראות איך היא מנחמת את משפחתו של קוסטה, אבל המחשבה שהוא עף סופסוף עשתה אותי שמח. מכל הפיינל 5 שנשאר אני רוצה שקרי או ונזל
יזכו, אבל הסיכוי קלוש שבחורה תזכה העונה, ולכן מי שנשאר הם: סקוט - תזכירו לי בבקשה מה הוא עושה שם עדיין? מיד אחרי שהוא נבחר לטופ 12, התפללתי שהוא יעוף כבר. בו - לא רוצה שרוקר יזכה השנה אבל יש לו סיכוי טוב
אנתוני - הכי נורמלי מבין הבנים, אם השנה בן יזכה, אז אני מעדיף שזה יהיה הוא.

תגובה =)../images/Emo58.gif

ת'אמת אני ממש לא מופתעת שקונסי עף.... מה הוא חשב לעצמו כשהוא שר שיר של ניקלבאק? כמעט בכיתי כשהוא שר את זה, הוא הרס את השיר לגמרי.... ניפץ אותו לרסיסים. עצוב לי שסקוט היה בטופ 3... לא ברור לי מה הוא עושה שם ולמה וונזל הייתה בבוטם 3? כרגע אני מעודדת את וונזל (שלפי דעתי הכי טובה שם, פשוט דיווה) ואת אנתוני (שפשוט חמודי). מבחינתי סקוט יכול לעוף שבוע הבא, אחריו בו (שאומנם מצויין אבל לא נראה לי שהוא יגיע לסוף) אחריו אנתוני (זה יהיה עצוב אבל אני לא מאמינה שהוא ישרוד) ואז קארי ובא לי שוונזל תנצח.

shavitlavi

New member
וונזל- התקווה האחרונה

להציל את התחרות השנה מביזיון. רק דיווה צריכה לקחת! אם היא נופלת אז שסקוט ייקח. מה יותר מזה יסמל את העונה הנוכחית: "all the talented ones are out"

Fairywitch

New member
שתבינו איך עבר עליי היום:

לא הייתי בבית מהבוקר עד חצות, אז טילפנתי הביתה לבקש מההורים שלי לצפות ולהודיע לי מי עף. מישהי שישבה ליידי ברכבת הבינה על מה אני מדברת וסיפרה לי. הייתי המומה, אבל לא האמנתי. חיכיתי שיצלצלו לי מהבית לספר לי מי באמת עף
אמא שלי, שגם עוקבת אחרי התכנית, התקשרה בוכה! עכשיו- תארו לכם אותי- חוזרת לחיפה מיום כייף בת"א- ומקבלת בשורות כאלה

R o t e m O p

New member
העסק שם פשוט מסריח...

אין מצב שהוא עף כי לא הצביעו לו. זה פשוט מגוחך אם הם חושבים שמישהו אוכל את החרא שלהם הם טועים לגמרי כי אין סיכוי שמתמודד כל כך פופולארי יעוף וזה עוד בשלב מוקדם יחסית של התחרות. מילא היה עף במקום ה-3 הייתי מבינה. אבל מקום שישי ? וסקוט עוד נשאר ונשאר ונשאר כנ"ל גם אנתוני ?!?! אני לא מבינה מה האינטרס שלהם, הם רוצים שום פעם איידול שאף אחד לא ישתין עליו אחרי התחרות?! (מישהו אמר רובן??)... למרות שאני חייבת להודות שהתגובה הראשונית שלי לתוצאות הייתה "ישששששש, בו עדיין בתחרות!!". אבל אחרי שניה קלטתי את המשמעות וזה די עיצבן אותי. אף פעם לא הייתי "מעריצת קונס" אבל היו לא הופעות טובות שאהבתי והוא נורא פופלארי. אני יכולה להבין שהעיפו את ניקו, נאדיה ואנואר - הם היו מעולים ואהבתי אותם, אבל חייבים להודות שלא הייתה להם את הכריזמה של קונס... העסק בהחלט מסריח...אני פאקינג לא מאמינה שסקוט ואנתוני בטופ 5... זה לגמרי עושה לי חשק לא לראות את התוכנית יותר, לא בגלל שאין קונסטנטין, אלא בגלל שזה כל כך ברור שהעסק פשוט מפוברק, אז מה הטעם לראות את התוכנית... ועכשיו גם ברור שקארי הזאת תזכה ואני לא סובלת אותה... ד"א : הייתי בטיול 3 ימים ולא ראיתי איידול, מה היה בסוף הנושא של התוכנית ???

shavitlavi

New member
תשובה

הנושא היה שירים מ2000 והלאה (ושוב בחרו שירים מזעזעים).

boyboy03

New member
חחח ראיתם איך שסקוט צהל

שקונס עף, דבר כזה טרם היה באיידול כזכור לי.

litalosh3

New member
כל מה שאתם מדברים פה

זה לא לעונה שבערוץ 11 נכון??כי לא הבנתי...

למעלה