TOP6- התוצאות

Sweet Misery

New member
הפתעות הפתעות,

אבל לפחות שיהיו טובות. להוציא את קונסטנטין ולהשאיר את סקוט - ממש לא הפתעה טובה. ממש לא.

Sweet Misery

New member
לא קשור.

הרוב מעדיף את קונסטנטין. וזה ברור, ואת לא יכולה להגיד שלסקוט יש יותר מעריצים מלקונסטנטין. אז כן, הרוב לא נהנה מההפתעה הזו.

Sweet Misery

New member
אבל אני חושבת שגם מי שלא אוהב אותו

יכול להסכים שקונסטנטין היה מתחרה הרבה יותר חזק ומוכשר משסקוט אי פעם היה או יהיה בתוכנית. גם אני לא מאוהבות קונסטנטין ואני חושבת שזה פשוט לא צודק.

נועה167

New member
יאפ..

הוא חמוד מאוד לדעתי :) וחשבתי שהוא יחזיק מעמד הרבה יותר ואפילו אולי יזכה.. ומסקוט הוא בטוח יותר מוכשר. כל מי שעף בשבועות האחרונים יותר מוכשר מסקוט.

תאמת לדעתי לא

כל כך לא אהבתי את קונסטנטין אז כל זמר שתביאי לי נשמע טוב יותר ממנו לדעתי.

Sweet Misery

New member
טוב, שיהיה.

אני חושבת שבלי קשר לאהדה, כישרון הוא משהו שאפשר לזהות. ויש בו הרבה יותר, גם בשירה וגם בכללי, משיש לסקוט או להרבה מתחרים אחרים שהיו/יש בתוכנית.

shavitlavi

New member
סליחה

מה עשינו רע שמגיע לנו הביצוע האיום כל כך של emotions? חגיגת זיופים במיטבה (כולם יצאו פארשים). כל כך צורם לאוזן- זו בדיוק הדרך להרוס שיר! מה נראה לכם, נעבור את ה-200 תגובות בשרשור הזה?

Sweet Misery

New member
../images/Emo45.gif

ואחרי שידעתי את התוצאות, החלק של קונסטנטין נשמע לי עצוב לגמריי.

whatever4

New member
לפי דעתי...

לא צריך לתת להם לשיר ביחד בכלל... הקולות שלהם כל כך שונים אחד מהשני וכשכולם שרים ביחד זה פשוט נשמע זוועה! למה שמישהו ירצה לשמוע את זה?!

Juliann

New member
קונס דפק הופעה ויצא CLASS ACT

לא התבכיין ולא ירד על איידול. החזקתי את עצמי אבל שראיתי את פאולה שבורה ובוכה ממש כאב לי הלב. היא מדהימה אין כמו פאולה, איזה לב יש לה, היא רצה לאמא שלו..

shavitlavi

New member
בואו נאמץ משפט שסיימון

אמר לנדיה: אם היית מופיע ככה בערב הקודם לא היית בחוץ.

darklighter

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

היום הוא נשמע הרבה יותר טוב מאתמול... יו זה היה כזה עצוב שהוא הלך
פאולה חמודה איך היא בכתה וחיבקה את אמא שלו

ענת309

New member
../images/Emo7.gifידעתי את התוצאות

אני כבר ידעתי את התוצאות מהבוקר בגלל הפורום ולקח לי זמן לעכל את זה, אבל כשראיתי את השידור בסטאר בשעה שלוש ,ישבתי ובכיתי כמו ילדה קטנה, זה היה ממש עצוב שאני נזכרת בזה עולות לי דמעות אפילו עכשיו, איך נפלו גיבורים ועוד בשביל מי סקוט עם החיוך המרוח לו על הפנים, בא לי לתת לו סטירה, חברה אנחנו ממש לא יודעים מה קרה שם , ויש לי הרגשה שאנחנו גם לא מצליחים להרגע..........

Sweet Misery

New member
../images/Emo45.gif

גם לי ירדו דמעות... זה מזכיר לי את מה שקרה בגמר כוכב נולד, רק שפה זה כאילו הראל סקעת עם הפופולריות שהייתה לו בתקופת הגמר, היה מנוצח ע"י שמעון טפטה.

למעלה