TOP6- התוצאות

Sweet Misery

New member
הוא היה מזייף המון.

אני לא מדברת על קול, הוא מוכשר. הוא פשוט זייף בטונים.

MoGanC

New member
אני לא יכול להגיד שאני מאוכזב

אבל אני מרגיש רע לכל המעריצים,אבל תפסיקו לחפש ספקולציות, כשלמישהו יש הופעה גרועה (חוץ מלסקוט,שכנראה יש לו הגנה דיפלומטית או משהו) אז אנשים מפסיקים להצביע,לא חשוב עד כמה בסיסי המעריצים חושבים שיש להם השפעה. עכשיו כל האיזון של התכנית יצא משיווי משקל,הכל יכול לקרות,אפילו איידול סקוט

הרי בסוף 1 זוכה!!

ועל בליינד זאת קארי.. או בו עכשיו יש רק רוקר אחד אני רגועה שבשבועות הבאים כולם בטוחים כי סקוט עף!! אבל אנתוני היה בהלםםם וקונסי נתן הופעה מעלפתתת!!!!!! וזה גם שיר מפורסם ולרוב הולכים על השירים המפורסמים ומצביעים להם אז אנלא מבינה!!!!!! טוב חפיף.. כמו טמיירה גריי כמו קליי אייקן וכמו לא יודעת מי עוד חחח הוא יצליח לבדדדד!!!!!!!!! הוא ההראל סקעת של כולנו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!

כולם צריכים להירגע קצת

גם פולה וגם כל האנשים כאן שמעריצים (או שמא מעריצות) את קונסטנטין צריכים להירגע. אז הוא עף. זה ממש לא סוף העולם. הרי זה לא היה מובטח לו שהוא ינצח, באחוזי הצבעות קארי הייתה תמיד מקום ראשון והוא שני, אז ככה שיכול להיות שהוא לא היה זוכה במילא. אבל מה שממש מוזר בכל העסק הזה זה שסקוט נשאר. ההופעה שלו אתמול הייתה כל כך סתמית וכל כך מתאימה לרמה הנלוזה של כוכב נולד שבארץ, שאני עדיין לא מבין איך הוא נשאר.

Breath15

New member
קונס!!!!!!!!!!

תפסיקו כבר להשמיץ את קונסטנטין!!!!! אתם לא אוהבים אותו! ונו ו..?!?!?!? זה לא אומר שגם אנשים אחרים לא.. ותכבדו את זה...
מה איך לכם משהו אחר לעשות חוץ מהשמיץ??? אני מתה על קונסססס ואני לא מאמינה שהוא עף!!! אני מודה שבזמן האחרון הוא בחר שירים שלא מתאימים לקול שלו... אבל בתחילת התוכנית לפני שהיו את כול הנושאים האלה לבחור שיר הוא בחר שירים מהממים והקול שלו מהמם! (לדעתי!) הוא מושלם מבחינתי ... הוא חמוד.. מאמי.. בקיצור הכול!!! ואני מתה עליו ולא מאמינה שהם העיפו אותוווווווווווווווווווו עכשיו.. כשאין את קונסי שלייי.. אני אוהבת את קארי ובו! הם הכי מתוקיםםםםם (וגם מתאימים..חיחיחיחיחי) אני לא מאמינה שסקוט עדיין בתחברותתתתת פשוט לא מאמינהההההההההההההההה איך אפשר להעיף את קונסי במקומו?! אין מה להשוות ביניהם אפילוווו איזה חמודה פאולהההה אני מתה עליה! איזה לב יש לה!!! חיחיחיחי חהחהחהחה היא פשוט מאמי של בן אדם!!! יש להם שתי אפשרויות או בו או קארי אם לא אני מפסיקה לראות את התוכניתתתתתתתת :( לדעתי הם הכי טובים שם! קארי- מהממתתתתת אני פשוט חולה עלייה ובמיוחד על הקול שלה!!! בו- אין מה להגיד! פרפקט!!!!!!!!!

אוקיי. חתיכת בני ***** שכמותם.../images/Emo42.gif

בע. זה תמיד קורה! תמיד הפייבוריט שלי נופל בסופו של דבר. וזה כ''כ לא מגיע לו, כי הוא לא היה משו אתמול, אבל כל שאר ההופעות שלו היו מעולות
לא יודעת אם היה משו לא בסדר בקווים או שהם היו תיקנים, ולא תמיד צריך לחפש מניפולציות וכו'... הוא פשוט הלך כי האמריקאים דפוקים. וזהו. אני לא יודעת אם אני בכלל מתכוונת להמשיך לראות את התוכנית. אם כן, רק בשביל לראות את בו נופל שבוע הבא|טפוטפוטפו|. ושראיתי שקונס בבוטם 3, ורייאן עמד להגיד מי מבניהם בטוח.. כ''כ שמחתי שזו וונזל כי היה לי ברור שאין מצב שקונס נגד אנתוני יביא למצב שקונס בחוץ. אני פשוט לא האמנתי. ווי לאב יו קונס

למעלה