TOP6- התוצאות

Sweet Misery

New member
אל תשווי אותו אפילו לארקדי דוכין.

ארקדי דוכין מוכשר. וסקוט כן כזה נורא - הקול שלו משעמם ומעייף, אין לו כריזמה בשיט, הוא לא יודע להופיע, אין בו אישיות... לא מגיע לו להגיע לאן שהוא הגיע. וזה בכלל לא היופי. משחקי כוח הם לא יופי. אני לא דואגת לקונסטנטין. אישית ראיתי אותו ואת קרי מגיעים ביחד לגמר, הוא מוכשר, כריזמטי ומה לא. אני דואגת כי אנשים מוכשרים נופלים אחד אחרי השני בתוכנית. ולי, אישית, זה הורס את ההנאה. בסוף עוד נראה את סקוט בגמר בגלל כל משחקי הדווקא האלה, ולא מגיע לו. נקודה.

RBA

New member
תשובות:

1. אני גבר 2. סקוט מזכיר לי במראה את ארקדי ולא בשום דבר אחר. 3. היופי בתוכנית הזו שהיא מובילת רייטינג וזה תוכנית בידור. אל תקחי את זה באופן אישי
ביננו, קונסטנטין מוכשר, כריזמטי, בעל כשרון משחק מצויין(כך אומרים). אבל זמר הוא לא... לקרי יש קול מצויין סקוט לא יהייה בגמר אל תדאגי...

Reutk

Active member
חחה כנראה לא ראית את ארקדי

כבר הרבה מאוד זמן

Sweet Misery

New member
סליחה, גבר גבר. ../images/Emo22.gif

ואני כבר דואגת. מוצילים אותו מכל נפילה את זה. וקונסטנטין אמנם לא זמר זמר, אבל הוא כוכב. "אליל", כמו שנאמר בטייטל התוכנית.

Fairywitch

New member
ארקדי? אני כבר מעדיפה את סקוט../images/Emo4.gif

דעתי האישית, כמובן.

נועה167

New member
מה?.?

אין מה להשוות.. לא מתה על ארקדי אבל סקוט? חחח אין לו כלום לעומתו. ארקדי אולי לא הטעם שלך אבל תחשבי מי יותר טוב..

RBA

New member
פולה בכתה(מגוחך אם תשאלי אותי)

קונסטנטין היה פולטיקי ואמר שהייתה לו חוויה מדהימה להיות ם וכל הבול שיט אבל ראו עליו שהוא בהלם טוטאלי...

shavitlavi

New member
ו...

שום תגובה מרנדי, סיימון, ריאן והקהל? הבנתי שלפחות נתנו לו לבצע את השיר עד הסוף.

RBA

New member
כן הוא שר שוב את השיר.

רנדי וסיימון לא דיברו. בטח מחר בתוכנית הבוקר, אבל אני כבר אהייה בעבודה. סורי
שהוא שר אז החברים האחרים היו מאחור (קרי הזילה דמעה נראה לי). לדעתי מי שהיה הכי מופתע, היה אנתוני. לראות את הפנים שלו שהוא הבין שקונס בחוץ והוא נשאר. גם סיימון היה בשוק (עכשיו שאני נזכר) הייתה תוכנית מצויינת. דרך אגב, האם בארץ משדרים לכם את הפרסומות לפורד שהם עושים?

shavitlavi

New member
תודה רבה על העידכונים

בחייאת אתה באמריקה (איזה כיף לך!) תתדאג לעדכן אותנו לייב מידי שבוע. ונשמח לדעת מה התגובות להדחה בכלל. לשאלתך: אנחנו רואים גם את הפרסומות שהם עושים. הייתה אחת ממש מדליקה שבוע שעבר. משהו עם אנימציה. אנחנו נזכה לראות את התוכנית בעוד 6 שעות. ושוב תודה רבה

shavitlavi

New member
אוי סליחה

חשבתי שאת צופה מהארץ. כל מקור אינפורמציה ייתקבל פה בברכה.

g a v i

New member
../images/Emo45.gifהתגובה שלה ממש עיצבנה אותי

אפשר לחשוב. וכשהיא חיבקה את אמא של קונסטנטין בכלל רציתי להקיא. איזו הגזמה.

למעלה