בוקר טוב חברל'ך

meytula

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

את מעליבה את התגרנים בשוק
המישפחה של קרן הוכיחה את מה שכבר ידענו,שכנראה מי שחינך אותה בדיוק כמוה,אנשים ברמה מאוד ירודה. לא נתנו כבוד מינימאלי לדיירי הבית כמו לחברים של איתן ולליהי ,לא הפסיקו עם ה'קרן קרן''שלהם.התנהגות ברברית הנה תמונה שלה
שיהיה למזכרת ,תראי בחתונה שלהם נצטרך לדעת למי להגיד מזל טוב,לא?

חחחחחחחחחחח תארי לך

נשב עם ברוריה ותאיר ושירן והסבא הצייר והילה וירדן (מקוה שלא שכחתי אף אחד חחח) נעלה זכרונות, אפשר אפילו להביא אלבום תמונות מתנה
הלוואי (לא ההזמנה, חתונה)

meytula

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לחברי הפורום יש שולחן כבוד אז כבר לא יצא לשבת עם המישפחה,מה שכן נשב לידם ונעלה זיכרונות יחדיו
נשחק אמת או חובה,לכי תדעי אולי גם הסבאל'ה של דניאל ימצא אהבה

ראיתי כתבה עם סבא שלה

גם לו היא דומה (כל המשפחה הזאת דומה באופן מפחיד אחד לשני חחחחח) ובניגוד לדניאל, הוא פחות מוחצן , אמר שהוא אפילו מתבייש שהאנגלית שלו לא מספיק טובה כדי למכור ציורים שלו בארהב (משהו כזה), אבל הוא מצליח מאוד ביפן. בכל מקרה, אלו אנשים טובים שגידלו בדרך לא דרך (לא הבנתי עד היום אצל מי גדלה למה וכמה חחח), ילדה לתפארת. הייתי תופסת שיחה עם ברוריה, נראית לי טיפוס טיפוס האישה הזאת
.

meytula

New member
הבנתי שהיא גדלה בעיקר אצל ברוריה

ההורים שלה התגרשו ואז היא חיה עם אימא שלה ענת אחותה ירדן וסבתא שלה ברוריה יחד ואז בגיל 17 וחצי היא עזבה את הבית ועברה לחיות עם הבן זוג הראשון שלה ואחרי זה חיה עם בן זוג שני שלה שאיתו הייתה שנתיים וחצי ואחרי הפרידה הגיעה לדור הבא. מה שכן ברוריה מאוד דומינטטית בחייה . ללא ספק גידלו יחד בחורה מדהימה שלא יאומן בכלל שהיא בת 24

andy181

New member
זה נראה שסבתא ברוריה מצחיקה את כל המודחות

חח בדיוק כמו שדניאל ידעה לעשות לכולם בבית פאן.

andy181

New member
חח אולי הקשחיות שלה הצחיקה אותן?

בכלל נראה לי שהרבה מודחות בקשר עם המשפחה של דניאל, שזה אומר המון... עם מי קרן תהיה בקשר? ענבר וליהי

meytula

New member
וואלה את צודקת

המודחות מאוד מכבדות ומעריכות את דניאל משהו שכלפי קרן אין להן. וגם כמה מהן התחברו למישפחה של דניאל ,שנראית חמה כמוה,במיוחד האימא רק ענבר הלקקנית הדוחה וליהי הנעל ישארו במעגל החברים העלוב של קרן
מגיע להן אחת את השניה

meytula

New member
ועוד משהו.אפילו אתי זוכה לאהדה יותר מקרן

בקרב המודחות

andy181

New member
חח ת'כלס, לא חשבתי על זה אפילו!

איזו השפלה בשביל קרן... אגב אם כבר מדברים על זה מצב של ליהי אפילו גרוע יותר משל קרן, לה יש רק את קרן אפילו ענבר לא מתה עליה...

meytula

New member
../images/Emo6.gif

וחבל ,לליהי יש פוטנציאל להיות אדם ממש טוב.היא רחוקה מהגועל של קרן וענבר

andy181

New member
מסכימה לגמרי. אני מקווה שליהי תצפה טוב

בפרקים תלמד לקחים ותיישם אותם בחיים. יש לה פוטנציאל להיות אחלה בחורה, ואני מאמינה שהחרטה שהביעה במהלך התוכנית כן הגיעה ממקום אמיתי.

meytula

New member
לא ידוע אם יהיה להם בכלל

מקווה שיהיה ושיעלו לאתר.לא נראה לי שאיתן מוכן לשתף פעולה עם ההפקה שבגדה בו

לדעתי יהיה להם ולא תהיה לו ברירה, הם חתומים

על חוזים דרקוניים בדכ, שמחייבים אותם לשיתוף פעולה עם ההפקה.

meytula

New member
איתן אמר בפירוש אתמול''אני לא חייב יותר כלום'

ואמר שלא יתראיין לשום כלי תקשורת.תראי את הכתבה המצולמת ששמתי היום בשירשור בוקר

טוב, אז אני מקוה שלא יעמוד בהבטחה../images/Emo6.gif

רוצה עוד קצת מהזוג הזה :) אבל ברור שבמקומו לא הייתי מוציאה את האף מהבית בשבילם, הם למעשה עשקו אותו.

למעלה