בוקר טוב לינשופים ולציפורי הבוקר

anonimit75

New member
להסתכל על בן אדם כרוע זה ילדותי

כל אדם יש בו רוע ויש בו טוב. אף אחד לא מושלם ...."כל הפוסל במומו פוסל" תספיקו להכניס כ"כ הרבה רגש למשחק הזה

goodpink

New member
לא מבחינתי הרוע שמתגלה בקרן לא משהו שמוכנה

לקבל רוצה תקבל אתה במציאות המדומה שלך שבן אדם שהוא בעיקר רוע יהיה בחיים שלך. לרוע לא מגיע כלום ומה שעשתה לבנות אחרות מגיע לה שתצא מהבנית ביידים ריקות. לא מוכנה לסבול מישהו שמוכן לפגוע בבנות בנקודות הכי רגישות שלהן מבלי שעשו לה כלום. לא מעניין אותי הטוב שיכול להיות בבן אדם שגילה כזה רוע הטוב הוא מבחינתי הצגה אחת גדולה .

anonimit75

New member
אני חושבת שיצאת לגמרי מפרופורציות

ואת לא מסתכלת על זה בצורה מאוזנת ממבט על. אבל זה בסדר. זאת זכותך... אני לגמרי לא מסכימה איתך!!!

goodpink

New member
חושבת שלא היית בכלל בפרופרציה חחחח אלא

במציאות מדומה.

efrat800010

New member
מצטערת אבל גם אני לא רואה בהם שום

חכמה הומור ויצירתיות שני אנשים שמכוונים למטרה בלי לחשוב על שום דבר אחר

אין שם פוטנציאל לשיחה נורמלית, כי לקרן אין

עמוד שדרה. בזה היא מאוד דומה לליהי. כל מה שגב יגיד היא תסכים. היא לא תתנגד לעולם לשום אמירה שלו מהפחד שהוא יילך, שימי לב שהיא תמיד מצחקקת, לא משנה מה הוא יגיד, גם אם הוא משפיל אותה. גם עכשיו הייתה דוגמה לזה , הוא עשה תנועה כאילו הוא קם, היא מייד קמה אחריו וכשהוא אמר שהוא לא התכוון לקום, גם היא נשארה לשבת.

efrat146

New member
לא ראיתי הרבה זמן אז אני מסתכלת על הקטעים

כאפיזודות בלי רצף, והקטע שירה של גב לקרן היה יפה

לואיזה7

New member
גם אצלי הם מעוררים תחושה כזו בתוספת רחמים

על קרן, שמשפילה את עצמה שוב עבור קשר עם גבר. "הזוגיות" שלהם כל כך מביכה. כמו שאנחנו יודעים, ההפקה תיקח קטעים מסויימים מהסיטואציה הזו היום ותציג לנו אותם כ"זוג אוהבים", שהדיירים בווילה מקנאים בהם. גב שר לה שירי אסירים ונגמלים, כשהוא שוכב מתחת לספסל, ואומר שהוא "מתחבר למקום שממנו בא" והיא מתלהבת ואומרת שימשיך כי "זה רומנטי"...

goodpink

New member
קרן כמו גבר וגב מראה את הבורות זורק מושגים

באוויר שאין לו מושג מה הם אומרים קודם תלמד מה המושג אומר לפי שאתה זורק אותם באוויר להיראות חכם. קרן נראית כמו קרן נראה שזה לא הפעם הראשונה שאומרים לה חחחחחחחחחחחחחחחחחחח וגב לא שלל את דבריה אומר לה כל אישה רוצה להיראות כמו גבר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה אישה רוצה להיראות כמו גבר ואז מוסיף ואומר שזה תסביך אלקטרא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תסביך אלקטרא למישהו לא יודע זה המקבילה של תסביך אדיפוס אסיפוס זה בין בן ואימו אלקטרא זה בין בת ואביה

poseidon111

Active member
ליתר דיוק,פינק,זה תסביך הפין שיש לנשים

ובו הן רוצות שאביהם יעשה להן ילד.ניתן להבין זאת בספקטרום הרחב גם כפי שהוא אמר זאת, בקיצור.

goodpink

New member
ממש ממש לא נכון. התסביך ממש לא אומר שנשים

רוצות להיות גבר זה שטויות ואיך בדיוק הוא צדק? שטויות. זה לא מה שהתסביך אומר שנשים רוצים פין חושבת שמוטב שתקרא שוב מה התסביך אומר.

poseidon111

Active member
עבורך במיוחד,הדגשתי את הקטע הרלוונטי.

תסביך אלקטרה תסביך אלקטרה הוא מושג בפסיכולוגיה שנועד להסביר את תהליך ההתפתחות המינית של האישה. נוהגים להתייחס אליו כאל המקבילה הנשית של תסביך אדיפוס. מקור השם בסיפור מן המיתולוגיה היוונית על אלקטרה, בתו של אגממנון שרצחה את אמה. בעוד הבן מתלבט בקונפליקט אדיפוס, הבת מתלבטת בקונפליקט אלקטרה. כאשר הילדה מגלה, בשלב הפאלי, כי לבנים יש פין ואילו לה אין, מתעוררת בה קינאת הפין והרגשת נחיתות בהשוואה לאנטומיה הגברית.

goodpink

New member
כן אבל זה בשביל הפאלי מה ההשפעות שלו יותר

מאוחר השלב הפאלי אם אני לא טועה זה בגיל 3-6 לא זוכרת כבר ילדים לא מבינים בדיוק. ההשפעות של השלב הזה הם המשמעותיות. זה לא אומר שבחורות רוצות להיות כמו גברים וזה מה שגב טען זה פשוט לא נכון. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

poseidon111

Active member
זה לא משנה מה הם מבינים.משנה מה ההשפעות

התת הכרתיות של השלב. כל הפסיכואנליזה מבוססת על ההשפעות של הילדות על החיים הבוגרים. היא מגיע עד לשלב הינקות ולפני. כתבתי כבר שבספקטרום הרחב הוא צדק.זה לא אומר שכל אחת היתה רוצה להיות גבר, או שבכלל היא מודעת לרצון.

goodpink

New member
אין כבר תת הכרה. אז זהו שהוא לא צודק מאחר

והוא טען שכל בחורה יש בה את הרצון להיות גבר. והשפעת השלב הזה על בנות בשלב מאוחר יותר בחייהם שהופכות להיות מודעות למשיהם או שמתחילות לפעול לא רק מתוך אינסקטים לא מתבטא ברצון של כל בת להיות גבר לפי מה שהוא אומר חחחח

למעלה