דניאל בגלל זה היא כל כך מגעילה והיא היתה שוכבת גם עם גב אם היה נותן לה. ובכל מקרה לשכב בתוכנית ריאלטי מול כל המדינה אישית מעיד הרבה על הבחורה ולא טובות. כמו כן להגיד שמאוד נגעלתי מדניאל שכבה עם איתן בחדר הבנות לאחר המועמדות להדחה ואחרי בשיחה עם אתי וחן היתה צריכה ללבוש את התחתונים ו/או המכנסיים. עדין דניאל יחד עם אורטל וחן הרע במיעוטו אבל עדין לא יאה בכלל.
מבחינתי ומן הסתם מבחינתה, הוא עדיין חיפש משהו לפתח איתה, הוא עדיין היה פתוח ולא נעול על דניאל. הוא ניסה, הרגיש חרא עם זה אח"כ ואולי זה בדיוק היה מה שגרם לו להבין שאת דניאל הוא רוצה ורק אותה.
היא לא מרפה ואם הוא שתה וכו'.... לא הראו לנו כך שאין לנו מושג את זה קרה במיוחד שרואים את הדייט שלהם שהיה משעמם ביותר וחסר כימיה. כמו שאמרתי גבר שיעשה סקס בכל מקום ובכל מצב אפשר עוד לצפות אבל שבחורה תעשה סקס ליד כל המדינה מבחינתי לא מעיד טובות על אף בחורה כולל דניאל. אחר הסיטואציה שזה קרה זה כבר סיפור אחר כל מקרה לגופו.
15 גברים כמו לדוגמא ענבר זה גם עניין של כבוד עצמי וגבולות וחינוך של בן אדם מה הוא מוכן לעשות ומה אינו מוכן לעשות. או כמו קרן שלא מרפה ואי אפשר לדעת איך הגיעו בכלל למצב הזה וכמו שאמרתי גם דניאל לא יוצאת נקי. בנות עם כבוד עצמי לא יעשו סקס בטלויזיה לפני כל המדינה. עכשיו לסיטואציה שזה נעשה כל מקרה לגופו.
זה צריך להעשות בחדר פומבי שיש בנות אחרות בחדר? זה בסדר לא להרפות ולשכב עם גבר כדי ליישר קו עם בחורה אחרת? זה בסדר למכור את הגוף כדי להישאר במשחק? ובכל מקרה הציבור הישראלי ברובו הוא יחסית שמרני .
על בנות שמוכנות לעשות סקס בטלויזיה לפני כל המדינה פרפרזה. אין לי הערכה מרובה לבנות שמוכנות לעשות את זה בצורה כזו בטלויזיה קצת כבוד עצמי. ובכל מקרה גם אחרי זה כל מקרה לגופו מדוע היא עשתה את זה איך זה נעשה וכו' .
גם אם הכל משחק, אני מעריכה את גב. הוא מצחיק, הוא מעניין הוא יצירתי, כל פעם מוצא משהו נחמד לעשות או לדבר עליו. הוא מקסים. האינטרקציה בינו לקרן מקסימה, גם אם גב לא התאהב בה כמו שהייתי רוצה. אין לי ספק שהוא מחבב אותה מאוד, רואים שיש ביניהם אינטרקציה מעולה, ושהוא יותר ממחחבב אותה...