בוקר טוב לינשופים ולציפורי הבוקר

goodpink

New member
דניאל שכבה שהיה משהו הדדי קרן לישר קו עם

דניאל בגלל זה היא כל כך מגעילה והיא היתה שוכבת גם עם גב אם היה נותן לה. ובכל מקרה לשכב בתוכנית ריאלטי מול כל המדינה אישית מעיד הרבה על הבחורה ולא טובות. כמו כן להגיד שמאוד נגעלתי מדניאל שכבה עם איתן בחדר הבנות לאחר המועמדות להדחה ואחרי בשיחה עם אתי וחן היתה צריכה ללבוש את התחתונים ו/או המכנסיים. עדין דניאל יחד עם אורטל וחן הרע במיעוטו אבל עדין לא יאה בכלל.

ברגע שאיתן היה פתוח לסקס איתה

מבחינתי ומן הסתם מבחינתה, הוא עדיין חיפש משהו לפתח איתה, הוא עדיין היה פתוח ולא נעול על דניאל. הוא ניסה, הרגיש חרא עם זה אח"כ ואולי זה בדיוק היה מה שגרם לו להבין שאת דניאל הוא רוצה ורק אותה.

goodpink

New member
ואיך את יודעת שהוא ניסה? לפי ההתנהגות עם גב

היא לא מרפה ואם הוא שתה וכו'.... לא הראו לנו כך שאין לנו מושג את זה קרה במיוחד שרואים את הדייט שלהם שהיה משעמם ביותר וחסר כימיה. כמו שאמרתי גבר שיעשה סקס בכל מקום ובכל מצב אפשר עוד לצפות אבל שבחורה תעשה סקס ליד כל המדינה מבחינתי לא מעיד טובות על אף בחורה כולל דניאל. אחר הסיטואציה שזה קרה זה כבר סיפור אחר כל מקרה לגופו.

24שעות1

New member
כולם שם ילדות גדולות - אז תפסיקו כולם כאן

לשחק את מריה הבתולה. הכאב של דניאל היה קשה רק בגלל ששכבה עם איתן לפני קרן ובאמת ענין הסקס בכלל לא רלוונטי. לא באנו לבחור את מלכת הבתולות

goodpink

New member
לא כולם אוהבים שיחרור מיני של בנות ששכבו עם

15 גברים כמו לדוגמא ענבר זה גם עניין של כבוד עצמי וגבולות וחינוך של בן אדם מה הוא מוכן לעשות ומה אינו מוכן לעשות. או כמו קרן שלא מרפה ואי אפשר לדעת איך הגיעו בכלל למצב הזה וכמו שאמרתי גם דניאל לא יוצאת נקי. בנות עם כבוד עצמי לא יעשו סקס בטלויזיה לפני כל המדינה. עכשיו לסיטואציה שזה נעשה כל מקרה לגופו.

adiyon2

New member
24 לשם שינוי מסכימה איתך

הסקס הוא לא אישו, כולם עושים סקס בגיל הזה, אז אל תתחסדו.

goodpink

New member
מה הקשר? אז זה צריך להעשות מול המדינה?

זה צריך להעשות בחדר פומבי שיש בנות אחרות בחדר? זה בסדר לא להרפות ולשכב עם גבר כדי ליישר קו עם בחורה אחרת? זה בסדר למכור את הגוף כדי להישאר במשחק? ובכל מקרה הציבור הישראלי ברובו הוא יחסית שמרני .

adiyon2

New member
זה חלק מהחיים וכל אחת בוחרת את דרכה

סקס בטלויזיה זה לא דבר חדש. אני מסכימה איתך שהמטרות של הסקס הן בעיתיות. כמו הבחירה של ליהיא למכור את עצמה או ישור הקו של קרן. אבל סקס הוא לא דבר רע.

goodpink

New member
אף אחד לא אמר שסקס זה רע חחחח אבל מעיד הרבה

על בנות שמוכנות לעשות סקס בטלויזיה לפני כל המדינה פרפרזה. אין לי הערכה מרובה לבנות שמוכנות לעשות את זה בצורה כזו בטלויזיה קצת כבוד עצמי. ובכל מקרה גם אחרי זה כל מקרה לגופו מדוע היא עשתה את זה איך זה נעשה וכו' .

../images/Emo41.gifלמי שאוהב הישרדות../images/Emo41.gif

ביום חמישי שודר הפרק הראשון של העונה ה23 בארה"ב ואני הולכת לראות

לילך 77

New member
פשוט לא יאומן, גב שר שירי אהבה ומביט למצלמה

הוא פשוט שר למיכל, החברה שהשאיר בחוץ, מבקש סליחה והפאקצה קרן הבהמה מצחקקת כאילו הוא מתכוון אליה. פשוט קטע מביך.

anonimit75

New member
זה מאוד חמוד ומצחיק

גם אם הכל משחק, אני מעריכה את גב. הוא מצחיק, הוא מעניין הוא יצירתי, כל פעם מוצא משהו נחמד לעשות או לדבר עליו. הוא מקסים. האינטרקציה בינו לקרן מקסימה, גם אם גב לא התאהב בה כמו שהייתי רוצה. אין לי ספק שהוא מחבב אותה מאוד, רואים שיש ביניהם אינטרקציה מעולה, ושהוא יותר ממחחבב אותה...

efrat800010

New member
זה הכול תתוכנן ../images/Emo88.gifביוון הם

יכלו לתכנן את מהלך המשך "ההתאהבות" בניהם וה"קשר הזוגי" בלי מצלמות,צופים או דיירים על הראש

efrat146

New member
../images/Emo99.gifגב שר לקרן שירי אהבה והיא בוכה

מהתרגשות,פעם ראשונה שקרן נוגעת ומרגשת אותי
היא נחשפה באנושיותה כאן

poseidon111

Active member
אני מתבייש להודות בזה אבל קרן וגב

יוצרים אצלי תחושת אי נוחות פיזית.אני לא מדבר על חוסר סימפטיה,כמו לליהי למשל,אלא ממש תחושת קבס שעולה ועולה.

למעלה