בוקר טוב לינשופים ולציפורי הבוקר

האספנית

New member
קרן וגב= הכל הצגות למצלמות

מאז שהם חזרו מכרתים , זה כל כך בולט שהם לא אמיתיים ושהם קיבלו הדרכה או תיכננו בעצמם איך למשוך תשומת לב וזמן מסך. הבעיה, שזה בכלל לא מצחיק ולא מרגש . בדיוק להפך. אבל יש כאלה חסרי בינה שמאמינים להם ולכל מעשה שלהם בצורה עיוורת ויעשו הכל כדי לתת להם את המיליון שממש ממש לא מגיע להם.

anonimit75

New member
זה לא נכון בכלל.

אני מתה על קרן וגב ולמרות שאני חושבת שיש שם משחק (ביחוד מהצד של גב שכנראה לא התאהב בקרן), אני מאוד נהנית מהמשחקים שלהם. הם מקסימים ביחד גם כזוג חברים טובים. הם משעשעים, יצירתיים, חכמים ביותר, רגישים ומקסימים. לא מבינה איך אפשר שלא להנות מהאינטרקציה המעניינת והחביביה ביניהם. הזוגות "האמיתיים" האחרים משעממים אותי למוות!!! שיעמום אחד גדול!! לא אכפת שזה אמיתי,, זה ממש לא מעניין .שיהיו מאושרים ושיצליחו אבל הם לא מעניינים, בטח לא כמו גב וקרן. וגם לשחק צריך לדעת, הם משחקים מעולה, זה משחק על מיוליון שקל ואין לי שום בעיה עם קצת או הרבה משחק, כל עוד זה יוצר עניין וערפול...

poseidon111

Active member
זה בדיוק העניין.שגם כשחקנים סתם,הם גרועים.

המשחק הצבוע שלהם לא משכנע אף אחד.הם גם צבועים וגם שחקנים ליגה ד'. יוצר עניין?לא,יוצר גועל.

anonimit75

New member
אז זהו, שאצל תומכי קרן וגב זה בהחלט יוצר

עניין. הם גם לא שחקנים כ"כ גרועים .לדעתי קרן באמת מאוהבת וגב אוהב אותה כחברה טובה(,אבל בהחלט יש שם חיבה וחברות ורגש ). האינטרקציה בין שינהם מקסימה במיוחד. אותי הזוגיות "האמיתית" משעממת למוות..מעדיפה את השחקן שיש לו אופי וחוכמה ואת זוגתו המאוהבת..

poseidon111

Active member
אז לכי ל"הבימה".השחקנים הרבה יותר אמינים.

פה הם אמורים להפגין את רגשותיהם האמיתיים.

anonimit75

New member
זהו, שאני לא חושבת שהכל משחק

בעיני יש בין גב לקרן רגשות אמיתיים (גם אם לא רומנטיים מהצד של גב), אני כן רואה אהבה וחיבור מסוג אחר וזה מספיק לי, זה שגב משחק קצת את המאוהב, זה רק מצחיק אותי. אבל אני מתה עליו בכל מקרה, הוא שבה אותי...

efrat800010

New member
../images/Emo4.gifאם היו לגב רגשות אמיתיים לקרן זה היה

מתחיל שהוא נכנס לוילה עם נירו וקובי במשך כל שהותו שם הוא לא הראה אפילו קמצוץ של התעניינות בקרן וגם היא התעלמה ממנו לחלוטין מעניין שברגע שהוא נכנס כרווק+אופציה למיליון שקלים הם "התאהבו" נו באמת....

anonimit75

New member
מה קשור??

ברור שהקשרים שם (כל הקשרים דרך אגב) הם אסטרטגיים... זה מתחיל מאסטרטגיה וחיבור כלשהו ועם ההכרות מתחילים לצוץ רגשות. לוקח זמן להרגיש...זה לא קורה ביום אחד

efrat800010

New member
גם היום וגם שבוע אחרי שהם יצאו מהתוכנית אני

מבטיחה לך שהרגשות של גב לא יישתנו הוא לא התאהב ולא מעוניין בקרן הוא "נפרד" מחברה שלו יומיים לפני הכניסה לתוכנית.... נפגש עוד שבועיים

anonimit75

New member
גם אם זה נכון , אז מה???ח

אני לא שופטת אף אחד. מליון שקל זה המון כסף, וזאת תוכנית טלוויזיה ומציאות מדומה... כולם שם צריכים לדעת או לקחת בחשבון שיש הרבהמשחק בתוכנית הזאת וזה לגיטימי (גם אם היינו מעדיפים שהכל יהיה אוטנטי), כולם משחקים במידה זו או אחרת וכולם רואים עכשיו את המיליון מול העיניים. בקשר לגב וקרן, אמרתי כבר, שגם אם גב לא יתאהב בקרן (ויש מספיק סיבות לחשוד בכך...הוא לא שחקן כזה טוב...), עדיין אני כן רואה חיבור ואהבה חברית מקסימים ביניהם. הקשר ביניהם מקסים ומיוחד לא פחות מכל הזוגות המשעממים האחרים שם

efrat800010

New member
אף זוג לא מעניין אותי בתוכנית אני רוצה שאורטל

תזכה כי לה הכי מגיע לדעתי גם אף זוג לא יחזיק מעמד לאורך זמן אם בכלל....

goodpink

New member
יצירתיות? כן ראינו את זה לא יכלו לנהל דו שיח

על נושאים כאלו שכל בן אדם צריך לדעת לנהל עליהם דו שיח. נחשפו במערומיהם כמעט כמו כל הזוגות שם וכל הבנות שם במשחק הדו שיח לא ידעו לדבר חלולים. היחידים שיצאו מזה סביר היו איתן ודניאל ובן ליהי בעיקר בגלל דניאל אבל כולם כולם הראו בורות וכמה הם חלולים. גב וקרן לא ידעו בכלל לדבר על אף אחד מהנושאים חוץ מגב שבסקס ידע לדבר היטב בצורה הכי זולה ומגעילה שיכול להיות.

anonimit75

New member
את נצמדת לרגע ספציפי

והמון המון רגעים מצחיקים וחביבים בין השניים האלה שמעיד על היצירתיות ,החוכמה והיצירתיות שלהם. תפסיקו להתפס לכל דבר קטן. אני מסתכלת על המכלול והם בהחלט זוג מעניין וחביב

goodpink

New member
כנראה שזה מה רואים במצאיות במדומה כי הם ממש

לא מצחיקים אבל ממש לא. לא חביבים בכלל ויצירתיות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

anonimit75

New member
על טעם וריח אין מה להתווכח

אם מה שעושה לך את זה ,זה לראות זוג"אמיתי "ומאוהב"אך משעמם (כמה אפשר לראות נשיקות וחיבוקים ) או בנות משעממות שלא תורמות כלום לתוכנית בעיני זאת זכותך. אני מעדיפה את הזוג שיש לו בעיני אינטרקציה שגורמת לי לצחוק ולחייך, כל מחוות האהבה של גב קרן מצחיקות אותי מאוד...גם אם הכל משחק..וואין לי ספק שההתאהבות של קרן לגב זה בכלל לא משחק...חוץ מזה גב הוא בכלל טיפוס מעניין ולא שיגרתי, שלא כמו האחרים.

goodpink

New member
זה נכון של הטעם וריח....אל מה שעושה לך זה רוע

אומר כבר הכל לא צריך להרחיב על הטעם והריח.

למעלה