בוקר טוב. שבוע חדש. שרשור עבודה

להפתעתך

New member
לטולקין, קודם כל מזל טוב

ושתהיה יומהולדת שמחה. שנית, אני מאחל לך את כל מה שמאחלים לכבוד כל יומולדת, אבל גם שתיכנס לקצב ותעלה תפוקה.

tulkin

New member
להעלות תפוקה?

זה מה שאתה מאחל לי ליום ההולדת? נראה לי שאת זה צריך לאחל למנחה שלי. אני אסתפק באיחולים של הנאה מהדברים שאני עושה.
סתם... בכל מקרה - תודה רבה. (ויום ההולדת הוא ביום חמישי... אז אפשר לחכות כמה ימים עם האיחולים).

ספסי י

New member
חיכיתי לזה :)

סוג של התחייבות, שאם אני לא עומדת בה מול עצמי לפחות מול קבוצה... זו תוכנית עבודה לשבועיים. השבוע אסיים לכתוב את הטיוטא הראשונה, הגולמית של תת הפרק שאני עוסקת בו (על כל שלושת מרכיביו, כתבתי עד כה פחות משליש ). אפשרית גלישה לשבוע הבא אם לא אצליח לסיים השבוע. אבל סוף השבוע הבא חייב להיות דד ליין סופי. השבוע אסיים לקרוא, בין לבין, ובזמנים שאני לא מצליחה לכתוב, ובמקום לבזבז את זמני על שטויות, את הספר הבסיסי לצורך כתיבת הפרק השני. (אני כותבת שני פרקים במקביל). אסיים את ראשי הפרקים לקראת ההרצאה שאציג בכנס שמבוססת על תת הפרק שאני כותבת כרגע ועל תת פרק נוסף שבו עדיין לא נגעתי. עד סוף הסימסטר הייתי רוצה לסיים את כתיבת שני הפרקים הללו ולהעבירם למנחים לקריאה והערות. בסימסטר ב' הייתי רוצה לכתוב פרק נוסף ובשנה הבאה עוד שלושה פרקים ואת כל הפיניש של אחרי ההערות
אני מקווה שהתכנית לא יומרנית מידי, היא לא אמורה להיות אבל בשבועות האחרונים גיליתי שקצב העבודה שלי איטי מידי לטעמי.

morke2

New member
גם אני (פעם ראשונה)

לסיים לקרוא את המקורות לסמינר האחרון שאני עוד גוררת מהשנה שעברה (בערך 7 מאמרים) להתחיל לכתוב את הפרק התיאורטי (שיהיו לי לפחות פרק בנקודות עד שבת, אחר כך אני ארחיב את זה) להכין מצגת לכנס של שבוע הבא (הראשון שלי?!?!) לחשוב על מה אני מדברת שם (בעיקרון על התזה - אני לא בטוחה שאני כבר סגורה על מה היא בדיוק..) לסיים עבודת מחקר למנחים שלי (לא קשורה לתזה) שאני כבר מושכת בתואנות שונות כבר שבועיים וואו נשמע הרבה..

מממאיה35

New member
בוקר אור ../images/Emo42.gif

אני כל שבוע מצטרפת לשרשור הזה וכל שבוע אותו נושא וכל שבוע - לא ממש מתקדמת.. לאט לאט.. ממש מתסכל
הכל ענין של להושיב את עצמי ולעבוד, אבל אני לא מסוגלת.. אז אני מחלקת למטלות קטנות, כל פעם לשעה-שעתיים.. עבדי ככה גם כל הסופש (שעשתיים עבודה שש שעות מנוחה), התקדמתי מעט אבל לא מספיק בכלל.. מה יהיה?

טוב, אז ככה:

בתחילת השנה האקדמית (בבן-גוריון, i.e, לפני שלושה שבועות...) הגשתי למנחה שלי כ-50 עמ' מתוך התיזה שיקרא. לפני דקות מספר הוא התקשר וקבע איתי פגישה במשרדו, מה שאומר אל"ף: העבודה שלי מעולה, אפשר להפסיק לכתוב היסטוריה. כל מה שחשוב אני כבר כיסיתי. אולי יפתחו קאתדרה ללימודים קלאסיים על-שמי באוקספורד. או בי"ת: "מה עישנת כשכתבת את זה? נראה לך הגיוני שאני אחתום את שמי כמנחה לעבודה כזו? הקולגות שלי מהסורבון יצחקו עליי!" לפני יותר משבוע שלחתי את טפסי ההרשמה לאונ' בחו"ל, וקיבלתי הודעה על כך שהטפסים התקבלו במשרדים. תשובה סופית אקבל תוך חודש וחצי לערך... אז בינתיים, אני קורא מעט (מעט מדי, למען האמת...) מחקרים בשביל סיום התיזה, ואלוהים גדול (או יופיטר, אנוביס, או כל אל אחר שיימצא לנכון) עד סוף פברואר אני מתכוון להגיש את התיזה. דאנטה

מממאיה35

New member
../images/Emo50.gif

עם המנחה עם התזה ועם האוני' בחו"ל. אולי יש גם אפשרות שמה שכתבת מעולה ובכל זאת יש לו תיקונים כדי להפוך את זה למעולה-מעולה? שיהיה

I Was Hoping

New member
ויהי מה

אסיים את מה שצריך להגיש לפרס של יד ושם, ואתקדם בהמשך הצהרת המטרות לטופס ההרשמה לדוק'. ויהי מה!

שבוע די קריטי

אני רוצה להגיש בשבע הבא את הטיוטה הסופית לעיון המנחה (את הרוב הוא קרא, אז בעצם זה רק להעיף מבט שוב על הסיכום, ולקרוא את המבוא) - מה שמוביל אותי לזה שהמבוא רק חצי כתוב - אני די תקועה והמוח שלי לא משתף פעולה. עצות לענייני מבוא יתקבלו בברכה -התחלתי כבר מציטוט יפה, קישרתי למשהו עדכני, הצגתי את הפזל, את מבנה העבודה, ואת עיקר התוצאות. עד כאן 6 עמודים, אבל זה לא מספיק. אז שבוע בסימן קשירת קצוות - זה אני. חוץ מזה הגשתי שבוע לפני הזמן (הישג יפה מבחינתי) שני אבסטרקטים לכנס. התקדמתי בפרויקט שלי בעבודה, אבל הוא גם קשור לכתיבה, וכאמור, הכתיבה לא ממש זורמת לי בשבוע האחרון.

מרחף1

New member
ראיונות....

נמצא בחו"ל, 4 ראיונות לפוסט (חוף מזרחי, חוף מערבי ושניים בקנדה). תקוע בחו"ל ביומהולדת

גם אני רוצה...

אז השבוע אני מקווה לסיים את סקירת הספרות ולהגיש למנחה כטיוטה (כנראה אחרונה). אם כל זה יקרה (וזה יקרה, כי אנחנו אנשים אופטימים), אני אתחיל לכתוב את הדיון

ayulli

New member
איך אמר סאם גאמג'י? Well, I'm back

משימות השבוע: 1. לסיים למחר בבוקר בקשה חסרת סיכוי לפוסט. 2. לסיים עוד שתי בקשות פוסט (בתקווה) קצת יותר ריאליסטיות. 3. לסיים עריכת הרצאה למאמר, להגשה לשיפוט בכתב עת. 4. לסיים עוד פרק עד תחילת הטרימסטר הבא. שמחות השבוע: הקבלתי לפרסום! הידד! דכאונות השבוע: פצעתי את יד ימין שלי בעיצומו של אימון פסנתר. עכשיו כף היד חבושה ואני נידונתי ללפחות שבועיים בלי נגינה (או לפחות ביד ימין, שאותה אני מנסה לשרוק).

מממאיה35

New member
אם הבקשה חסרת סיכוי

למה להשקיע בה אנרגיה ומשאבים וזמן? לא שווה לקחת את המשאבים האלה ולהגיש לבקשות עם הסיכוי? או ש.. גם אם היא חסרת סיכוי, אולי עדיין יש סיכוי? בכל מקרה

ayulli

New member
תודה (-:

יש סיכוי, אבל הוא מאוד מאוד קלוש. מצד שני, כתיבת הבקשה הסתמכה כמעט לגמרי על תוצרים שכבר היו לי, כך שההגשה לא היתה כרוכה ביותר מדי עבודה. נחיה ונראה.

מעיןבר

New member
אולי השבוע...

אני אגיש סופסופ את הצעת המחקר לרשות לתלמידי מחקר. אני מקווה שהתיקון של אתמול היה אחד אחרון בהחלט. אם כן, אז אני צריכה להתארגן על מדפסת צבעונית להדפסת שלל העותקים ולברר איך בדיוק אני עושה את זה (שונאת בירוקרטיה) ואז להתחיל להתארגן על מצגת לקראת הצגת כל העסק הזה לועדה המלווה. הגיע הזמן, אחרי כמעט 3 שנים בדוקטורט הזה (טוב נו... עם חופשת לידה ארוכה באמצע
) לעבור לשלב ב'.

משוש30

New member
../images/Emo88.gif לגמור את המאמר סוף סוף ולהגיש

לסיים את המצגת וההרצאה לכנס לסיים את המיני פרק שאני כותבת עכשיו

polinomialy

New member
אז גם אצטרף תוכנית עבודה

אני חדשה כאן (ראו למטה),וזה מה שאני מקווה להספיק השבוע: לסיים את כתיבת פרק ה-M&M ולרכז בצורה מסודרת את כל הגרפים לפרק התוצאות. שבוע הבא - לכתוב תיאור על הגרפים + דיון. עד חנוכה - לסיים טיוטא ראשונה של התזה (כולל ההקדמה שעדיין חסרה לי). ברגע שתהיה לי טיוטא אני אתחיל לעבוד על המאמר (התזה והמאמר חד הם, ההבדל הוא רק בעיצוב...) מכיוון שהקטן שלי בבית עם חום וקווץ' אני מקווה באמת להצליח משהו...

מממאיה35

New member
../images/Emo50.gif ורפואה שלמה

איך התזה והמאמר הם אותו דבר? התזה אמורה להיות ארוכה מקיפה ומעמיקה יותר בהשוואה למאמר, לא?

למעלה