בוקר טוב! תגידו זה פורום?

Nova5

New member
היי, רותמושששש, מהששלומך?

נגמרה המחצית, יש לך זמן, תבואי יותר בנתיים את ההופעה הבאה את יכולה רק לדמיין, אין משהו קונקרטי, רק תיאורטי כל מה שיש לנו לספר , כתוב פה - וזה לא הרבה ברגע זה

rootteem1

New member
היוש יאנוש מאמוש מקורה????.

אני סבבוש..... כן נגמרה המחצית.... אצלי נגמר השליש השני... חח בפסח אני מקבלת תעודה בשביל להירשם לתיכון.... יש לי בערך שבוע חופשי ממבחנים ובחנים=]]]]]]]]]]]]]]]]]]] באסוס שאין הופעות... טוב לא נורא בקרוב יהיו חדשות...

Nova5

New member
אני, את יודעת, בצד השני../images/Emo8.gif

ותאמיני לי לא פחות שמחה שנגמרו המבחנים ויש איזשהו שבוע לנשום יהיו הופעות חדשות אשוט אלייך כמו ספינה כמו רוח איתנה אבוא לראות כן, בוא אבוא ובמהרה עטור בניצחון אשוב אלייך

rootteem1

New member
אני בטוחה....

זה דו צדדי... אמא שלי גם מאושרת... טוב אני הולכת לאכול... עוד מעט אחזור... ביושיוש

talytal

New member
הלוואי עלי סיום המבחנים...../images/Emo201.gif

אצלי תקופת המבחנים רק מתחילה עוד כמה ימים...
יש לי 11 מבחנים תוך פחות מחודש, שזה בערך הדבר הכי בלתי אפשרי ונוראי שאני יכולה לדמיין. והראשון כבר השבוע, שזו הסיבה שתראו אותי כאן הרבה פחות, לצערי.

כנ"ל טליטל-אצלינו זה רק מתחיל..מ

מכניסים לנו 9 מבחנים בשבועיים+3 עבודות להגיש..
לא רוצה לחשוב על זה בכלל..

Karina85

New member
ואני רק צריכה ללמוד עוד ועוד

מילים בעברית ובאנגלית... ועוד עוד עמודי תרגילים... כבר הזכרתי שבא לי לרבוץ באיזה זולה עכשיו?!?!?!

חחח רק שייגמר כבר הסיוט הזה..ונוכל

לחגוג כמו שצריך..אולי איזה הופעה..
מתי את ניגשת לפסיכו'?

Karina85

New member
עוד חודשיים ככה...

קצת יותר... דווקא היום התקדמתי יפה... כל היום עשיתי תרגילים, כבר נמאס לללייי מתי לך תהיה תקופת הפוגה...?

אה..באפריל..-אומרים שזה מועד יחסית

קל,כי לא ניגשים אליו הרבה.. לי יש עוד חודש בסה"כ-עכשיו זה שבועיים של לימודים רציניים ככה אחרה"צ,ואחר"כ עוד שבועיים שלמים של רק מבחנים..

Karina85

New member
אמרו לנו בקורס שזה שטויות...

אבל בכל מקרה אני מקווה שזה נכון
שיהיה לך בהצלחה מותק...

Nova5

New member
היי, כפיתוש

גם אני כאן... את יודעת שלאתר הכרויות של תפוז קוראים "כפיות"? לא , לא חיפשתי שם אהבה, אבל אתמול חיפשתי כל מני דרכים להפעיל את תפוז ואז גיליתי הדבר החשוב הזה...

kapit5

New member
../images/Emo8.gifכתבתי כבר פעם

שלכפית יש הרבה שימושים...

Nova5

New member
איך שאומר ג'קוש

"מי שמבין - מבין" כמעט ביטוי של פורום "ומבין - יבין"

livi4

New member
היי לכולן - חזרתי!!!

אוף כמה אוכל... אוף כמה מבחנים לבדוק... אוף כמה געגועים לרוק.... ובמיוחד למתוק... אופס יצא לי חרוז .. מה קורה בנות איזה פרדס ואיזה שמרדס? מזג אויר של מזגן בבית עם אוכל ואוכל וסרטי בורקס... די , רוצה גם חופשה חחחחחחחחחחחחחחח

kapit5

New member
היי ליבי -אכן מזג אוויר של בית

כשקר אז באמת כל הזמן מרגישים צורך לנשנש משהו. חייבת לזוז.אכנס אח"כ.

למעלה