בוקר טוב! תגידו זה פורום?

eilati27

New member
איזה עצלנות מבחינתי...

אבל.. בוקר טוב!!! הלכתי לישון ממש מאוחר... מה שלומכן יפיפיות??? ומה שלומך ליבי יפה שלי?

livi4

New member
כבר דברנו על זה לא???

אל תדאגי יהיו ילדים - אין לישון עד מאוחר יותר - מקסימום תלכי לישון בתשע בערב !!! מה קורה אחותי ? התגעגתי! נראה לי שהשבוע אקפוץ לת"א - עזריאלי או איילון ונטייל יחד??? אני עמוסה בעבודה ואין לי חשק לעשות כלום! מכירה את זה??? והיי , מי שמדבר על יפייפיות - מי שלא ראה אותך לא יודע .....(מה זה יפייפיה) טוב תמשיכי בשרשור...דברי...

דורית41

New member
אהלן!!!!

אם אתן בעזריאלי לכוס קפה,תקראי לי אני אתן קפיצה מהעבודה.

Karina85

New member
תגידו לי גם, בזמן האחרון

אני המממווון בת"א! (מי אמר קורס פסיכומטרי?)

רעיון טוב,אפשר באמת להפגש ל

לפחות הבנות שגרות במרכז..כמובן שחוץ מהמפגש והופעה המתוכנן עם ג'קו..

רנה6

New member
הנני פה...

גם אני כאן...בחוץ קר ורטוב, אבל מה זה חשוב. יש לי תחושות מוזרות, השבוע יהיו כאן בשורות......

דורית41

New member
השיר שלנו-

איך שהוזכרה המילה מטעמים-היא התייצבה כאן. את לפני (הכנת המטעמים )או אחרי? אילו בשורות נראה לך שנשמע השבוע?

talytal

New member
סורי, זו אשמתי... ../images/Emo163.gif

רציתי לשרשר את ההודעה שם למשהו אחר, ובטעות לחצתי על הכפתור הלא נכון והשרשור נמחק...
תפוז משום מה לא נותנים לשחזר שרשורים מחוקים, אז אין לי שום דרך להחזיר אותו. אבל אפשר להתחיל חידון חדש, אם למישהו יש שאלות טובות לשאול....

רנה6

New member
אני תמיד באמצע...

אין אצלי לפני ואחרי...אגב, הכנתי השבוע מרק דלעת- סוף הדרך. יש בו הכל...הכל מכל...דלעת, בטטות, גזר, בצל מטוגן, שום,שמיר, מלח, פלפל לבן, אבקת מרק עוף....אוף, זה היה משהו...אפשר להגיש עם שמנת מתוקה...אפשר גם בלי! ולגבי הבשורות הטובות...זו כמובן רק תחושה וכמובן שיש לה קשר לאותה סיבה בגינה אנחנו מקובצות לנו כאן.... יו, כמה גשם...גם אצלכן?!...חושבת שג'קו הביא אתו סערה....אמרתי לכן שזה השקט שלפני הסערה...

livi4

New member
הבנות משחקות , הבעל מכין מטעמים

ואני בעניני וואקו ...

למעלה