בוקר לציפורים הנוחרות -שרשור בוקר

דידי 9

New member
סשן ריכולים נוסף של טרקאיכס!פתאום היא מתחברת

לאתי וחן! חברותיה! הכל על פי האינטרס הרגעי! זוכרים? היא באמת ברמתם המנטלית של שתי הקנאיות היא הקנאית השלישית

pola 123

New member
אין על אתי בלעדיה אין תוכנית

כולן מוכרות את הגוף שלהם בשביל לזכות אתי היחידה ששומרת על כבודה

צופית80

New member
העובדה שהתוכנית מכורה לטובת קרן ממש מבאסת!

למרות שמדובר כולה בתוכנית טלויזיה

אתי הייתה צריכה לעוף מזמן,ההפקה מתערבת לאיתן

אתי הייתה צריכה לעוף מזמן,ההפקה מתערבת לאיתן בהחלטות, מתחילת התוכנית לא הבנתי מה אתי עושה שם??? ממש רמה ירודה,גועל נפש לצפות בה,היא מתנהגת בברוטליות מקללת ללא הרף, ועדיין ההפקה נותת לזה במה, אתי עושה לכם רייטינג? ההפך הוא הנכון, הרי התוכנית מבוססת על בחורה שהייתה אמורה להתאים לאיתן, ההפקה הביאה את אתי לעשות תככים ומזימות,היא הרי ברוב טיפשותה הודתה בכך. אני בתור צופה, ומכורה לתוכניות ריאלטי, לא אוהבת לצפות באתי, זו ממש תת רמה וחבל. כמו שכתבתי בכותרת, ההפקה מתערבת לאיתן בהחלטות, אחרת הוא היה מעיף את אתי מזמן. שבוע טוב לכולם. האמת שאין לי פייבוריטית, אף אחת לא עמדה בציפיות, אבל מכולן, אורטל הכי ראוייה.

דידי 9

New member
קוסטנזה=קנה מידה לכלום!הוא פרידה הכט-זה אומר

הכל! הוא גם לא דובר אמת, הוא מסלף כיאה לאדם שהיה "מאוהב" בפרידה הכט!! לכל אוהדי קרן/אורטל-אנא קחו את זה לתשומת ליבכם! אל תענו כי הוא גם חופר

sunflower11

New member
לא נכון. אני דווקא התרשמתי ממנו לטובה בפורום

של האח הגדול. (אני לא זוכרת איזשהו שקר שלו). ולגבי פרידה - מי ששונא אותה לא קלט אותה נכון. היא אדם טוב וישר.

sunflower11

New member
אני לא מסכימה איתך. היא היתה לפעמים אגרסיבית

בגלל המחסור בטבק שהיא מכורה לו. אבל בסה"כ היא היתה אדם טוב. היא עזרה לליהי, היא ניסתה לעזור לסיוון. היא "יצאה" נגד דנה בצדק. דנה אדם רע וצבוע ושקרן. והיא סה"כ קלטה את האנשים בבית מצויין. אבל בואי לא נפתח דיון על זה - זה היה ונגמר :)

בתוך העזרה שלה, היא ישבה לטפטף ארס

בשורות הקטנות, בטון הדיבור. "תבואי אליי, פרידה יודעת, פרידה תעזור" דנה הייתה כלבה לא קטנה בעצמה אבל בבחינת מי עדיפה, נגיד אם אני חייבת לבחור.. אז דנה. וזהו, עכשיו באמת לא נפתח דיון

למעלה