בוקר לציפורים הנוחרות -שרשור בוקר

דידי 9

New member
איך גב קלט ביומיים את דניאל התחמנית!שאפו:)הקו

הקול שלה מרגיז ברמות לא נסבלות!הפרצוף והאכילה שלה-דג!היא מזעזעת כ"אישה" בעיני. מזכירה את מיקי בוגנים באמת. יש מצב שעשתה ניתוח להקפצת הציצי לשמיים, יחד עם ניתוח אחר?!

דיי3

New member
לדעתי דניאל גם - כמו כולם שם, רואה את עצמה

כטבורו של עולם. היא לא מנהלת דיאלוג, שימו לב כמה היא אוהבת לספר על עצמה. "רק לספר על עצמי ידעתי". היא כנראה בטוחה שכל הסיפורים שלה מעניינים נורא. קשה לי להאזין לקול המונוטוני שלה.

חחחח גב קולט רק את המיליון אצלו בבנק

מתפלאת עליכן שאתן לא קולטות את זה. דניאל תמיד הייתה דניאל ונשארה דניאל. פתאום התעורר?

דיי3

New member
צליל, קבלי פטור גם לקרא את ההודעות שלי:) את

חצופה. אנחנו כולנו מרכלים כאן על המתמודדים. אז אל תהפכי פתאום לממה תרזה.

אולי את מרכלת,

אני מביעה דעה. את בוחרת לרדת על בחורה שעשתה משהו שראוי לכל שבח, רזתה למעלה מארבעים קילו ושומרת על המשקל שלה לאורך שנים. את כל כך שונאת אותה שאת מאבדת אובייקטיביות ומבקרת גם את הצדדים הטובים שבה ויש לה הרבה כאלו. חופשי, אבל זה אומר עלייך יותר מאשר עליה.

דיי3

New member
צליל, את מעוניינת שאומר לך מה אני לא אוהבת

בדניאל? (שאלה רטורית:). דניאל מנסה כל הזמן להיות בשליטה, לא לטעות חלילה, מעין סופרוומן. זה משהו שקשה לי לראות בבחורה בת 24. לי זה נראה כמו משהו אובססיבי. זה שלדעתי היא אוהבת לדבר על עצמה בקול מונוטוני , זה לא אומר שאני לא מעריכה את כוח הרצון וההתמדה שלה. חוץ מזה, איזה צד טוב שלה אני ביקרתי? (אגב, את מתעצבנת ממני במיוחד, מה שנקרא את מחזיקה אותי קצר. מעניין למה).

את כותבת הרבה פעמים דברים ללא ביסוס

ואני גם לא אוהבת את הדיבור שלך בנוגע למשקל של דניאל. בלי קשר לדניאל. גם אם היה מדובר בקרן, הייתי כותבת את אותו הדבר, זה דבר מכוער לכתוב.

דיי3

New member
אני דיברתי אי פעם על המשקל של דניאל???????

לעולם לא דיברתי על המשקל של דניאל. כשאת כותבת על מתמודדות אחרות, יש לך ביסוס אולטימטיבי? אני כותבת השערות, אני תמיד כותבת - לדעתי! יש לי הרגשה שאת מתבלבלת. על המשקל שלה לעולם לא כתבתי.

את מתבלבלת בינה לבין דידי לדעתי

ואני גם חושבת בכלליות שלרדת על בנאדם כי הוא שמן,או היה שמן.. זה משעשע עד דמעות כמה שזה ילדותי,אינפנטילי.

למעלה