בוקר לציפורים הנוחרות -שרשור בוקר

שאפולי

New member
../images/Emo243.gifאזהרה אחרונה../images/Emo243.gif

דידי, היום מחקתי לך הודעות (למעשה כל יום) אני מאוד משתדלת להיות איתך פיירית ולא רוצה להגיע למצב של חסימה ושות' שימי לב מה אסור לך לעשות: 1. להוציא דיבה על מתמודדי התוכנית 2. לדבר בגנות משתתפי הפורום (כמו:"פוסידון נשכר ע"י אבא של דניאל") 3. להציף- כל דבר שא רושמת את יכולה לרשום פעם אחת- אם ממש מגרד לך- אז פעמיים- אין צורך ביותר מזה. 4. נא לשרשר למקום הנכון. (את פותחת את השרשור הנעוץ--> לוחצת "הוספת תגובה"--> מוסיפה תגובה ושולחת. 5. להעיר הערות שקשורות בשומן. (את לא יודעת מי עלול להיפגע ואת לא צריכה לעודד הפרעות אכילה- תודה) דידי, אני לא אבקש יותר (את יודעת כמה פעמים ביקשתי ממך יפה)

דידי 9

New member
אוקיי-אבל שימי לב שאפולי-שיש מי שמתגרה בי קוד

קודם! אני רק מגיבה בד"כ אבל אשים לב יותר. אוף...נולדתי אימפולסיבית קצת!קצת הרבה...קצת הרבה הרבה...:) הדעות שלי לצדק-צועקות מתוכי חחח לקחתי לתשומת ליבי

שאפולי

New member
לא נשמה, לא מתגרים בך

אני לא מדברת על הויכוח שלך עם צליל זה עוד איכשהו בניכן אני מדברת על הצפות, על הערות על המתודדים וגופם, על המצאות על חברי הפורום וכו' את מקום ראשון במחיקת הודעות וזה כבוד שאת לא רוצה:) קחי לתשומת ליבך באמת

24שעות1

New member
דידי- ראית בלילה את השיחה המתלחשת דניאל חן

ואתי נושא חשוב מאד נידון: מיהם המצביעים הרבים של גבר וקרן ולמה מצביעים להם הוחלט - גב סלאב צעיר קרן -מועדון הגלינה וחיי הלילה (מזה ממש מעניין את הצעירים להצביע) המשפחה שלה שבטח שכרה יחצ"ן והכל בלחשושים

24שעות1

New member
מסתבר שבלילה היה ריב בין הבנים לא הראו לנו

היה שם כסאח לא קטן , כנראה בין יוני אורן ואיתן אתי לדניאל: שמעתי שהיה ריב בלילה יוני אמר לי דניאל: בגלל שאורן אמר שאני אובססית לאיתן ויוני אמר..... דניאל מתחילה לדמוע ושתיקה המסך עובר

SHELGIA21

New member
שבוע טוב, ../images/Emo249.gif שרק לא תהיה הפתעה לגבי

הגמר ובחירת הבנות ע"יאיתן וגב, כי אז אורטל בחוץ
תגידו את האמת חוץ מאורטל, מי באמת עוד ראויה לגמר, מי באמת\התקדמה בכוחות עצמה והחזיקה מעמד למרות הקושי, שמרה על עצמה מלטנף על אחרים, תמיד טובה עוזרת בבית מתחשבת ברגשות של אחרים, כמה שהיא תמכה בליז בזמנו, וגם לפני כמה ימים למרות שיודעת את כל האמת על אתי, ניחמה אותה באחד מרגעי המשבר שלה, לא חופרת לא מקטרת, פשוט עדינה ורגישה. ולא אורן לא מתאים לה ומקווה שהיחסים לא יימשכו, הוא לא ראוי לא לא יודע להעניק רגש ומגיע לה גבר יותר מעניק. אם היא לא בגמר גם אני לא שם ולא צופה

על תבונה ורגישות

אורטל באמת נעימה בסך הכל ואכן עשתה את דרכה במשחק לבד, עד לישורת האחרונה בה דבקה באופן תמוה ביותר באורן עליו אמרה לא מזמן שהיא לא נמשכת אליו והוא לא מתאים לה. אורטל גם לא חפה מנפילות קטנות פה ושם, היא למשל כן פלירטטה עם איתן אחרי שחברה לדניאל , אני ראיתי אותה בפעולה והיא לא חפה מטעויות שיפוט ואחרות. (חברה לקרן ולאתי גם אחרי שהיא יודעת מי הן בדיוק) נכון שבניגוד לגועל האנושי קרן וליהי, אורטל זורחת באור יקרות. ואף על פי כן, אני אצביע לדניאל, כי אני מעריכה אותה הרבה יותר על ההתנהלות בבית, על ההתמודדות מול שאר הבנות על לבו של איתן, על הנקיון (היחסי) בשמירה על פאסון, על החריצות והשמחה שבה שלא כבתה גם ברגעים קשים (והיו לה המון כאלו). זהו, כל אחד בדעתו, לא מתווכחת.

חחח היא לא מעפעפת לבנות....זה טיק שקורה לה

רק עם בנים....
אני ראיתי אותה פעמיים. פעם אחת בבריכה, אחרי שהיא ויתרה עליו וכשהיא כבר חברה של דניאל היא אומרת לאיתן שהיא מבולבלת בקשר אליהם. (WTF?) זה היה קצת לפני שנכנסו החדשות אאל"ט. כמה ימים אחרי זה, לאחת החדשות היא מספרת על השתלשלות העניינים והיא פולטת בחצי פה שהיא ויתרה לדניאל על איתן (כאילו שזה אפשרי) ושיש דברים שהיא מתחרטת עליהם....אמרה את זה בהקשר לאיתן. גם באותו יום שהיא אמרה לדניאל שהיא מתנשאת עליה, היא אמרה משהו בקשר לזה שהיא מתחרטת שויתרה, אבל אז שינתה את המשך המשפט ואמרה לה שהיא מתנשאת ... לאורטל יש נטייה לעשות דברים ואז להצטער עליהם וזה כי לדעתי היא בן אדם מאוד לא סגור על עצמו ועל מה שהוא רוצה מעצמו, היא שבוייה בין שני עולמות, זה שהיא באה ממנו וזה שהיא רוצה להשתייך אליו ומכאן באות כל הצרות שלה.

אני לא יכולה להגיב

כי לא ראיתי את הדברים שאת מדברת עליהם ואני אשמח אם יבוא מישהו ויגיב על זה. *אני* לא ראיתי אותה, ודווקא חיפשתי את זה. הטון שלה עם כולם הוא שקט ותינוקי כמעט.

דיי3

New member
צליל, גם אני פעם ראשונה מסכימה - חלקית.

הנקודה שהעלית לגבי אורטל, אני קוראת לה קצת "נפילה בין הכיסאות". אני משערת שהעובדה שגדלה ללא הכוונה אימהית (כפי שהיא סיפרה), שגדלה בבית עם אמונה קצת יוצאת דופן, העובדה שהיא מודעת שבאה לעולם בטעות, האבא הדומיננטי שלה, שלא הסכימה עם צורת החינוך שלו, כל אלה בודאי משפיעים המון על אופיה. יחד עם זאת כפי שגם את כתבת, למרות הכל אורטל זורחת באור יקרות. יש בה רוחב לב וסלחנות מאוד גדולה לזולת.

דידי 9

New member
דיי, אורטל לא בין הכסאות!היא על דרך המלך.הכסא

הכסאות שם שבורים בכלל! למה שתיפול ביניהם?! הבחורה המדהימה הזו צועדת על דרך המלך, נאמנה לעצמה ובת אדם!! היא אצלי עברה את המבחן שקרן חזרה מחול! למרות שהיא ידעה שרק היא וקרן לא מועמדות, וכביכול קרן מאיימת עליה-לא נפלה למקום של ללכלך על קרן! בעיני-היא השיגה המון! עוד יותר ממה שהיה לה אצלי. היא לא נפלה בשום מקום, מה גם שאת יכולה על פניו להגיד שדניאל נזהרה לאורך כל העונה, לא לריב עם אף אחת- אבל גרמה לאחרות ללכלך על אלו שאיימו עליה, וכמו כן, השתמשה וזרקה אנשים. אורטל וקרן לכל אורך העונה, התנהגו רגיל: התווכחו כשצריך, נפגעו כשצריך, התנצלו כשצריך. לא ניסו לשחק את ה"טובה" כמו דניאל. שאפו לך ממני אורטלי:) אני כל כך שמחה שעברת אצלי גם את המבחן הזה שהוא מבחן קשה!

דיי3

New member
דידי החביבה עלי: לא שם היא נפלה, אני מדברת

על החיים בדרך כלל. כפי שראית כתבתי על רוחב הלב והסלחנות שלה. אני מעריכה אנשים שמוכנים לתת מעצמם בלי לצפות לתמורה - מה שמאפיין את אורטל. ילד לדוגמה שנופל בין הכסאות, לא עושה משהו שבגללו הוא נופל, הוא פשוט מיוחד יותר, לא לפי הסטנדרט, דבר שמקשה על הממסד או אפילו משפחתו להבין אותו בדיוק ומיד מתעוררת איזושהיא עויינות כלפיו. אפילו בתת מודע. כשאנחנו לא יודעים בדיוק איפה ואיך לתייג אנשים, אנחנו נוהגים "לכעוס" עליהם.

דידי 9

New member
בזה את צודקת:) אורטל קרועה בין שני עולמות! עו

עולמה המשפחתי-שהיא אוהבת ומעריכה, לבין העולם שנחשפה אליו-העולם החופשי! היא תמצא את האיזון, וכמו במחוזותינו האנושיים, כסף עושה הרבה! הכסף שאורטל תקבל, יעזור לה לבנות חיים, להריץ את חייה למקום שהיא רוצה-בקלות יותר. לעומת!! חברינו המשתנשאים- עוד אתר הימורים לא חוקי, וטיול בוואגס! אבסורד:)

niva99

New member
לא יודעת מי מכם שם לב אב

חן (בניגוד לתקנון) גילתה לאתי מה שקורה מחוץ לוילה- לדוגמא שעשו עליה דמות.... הדבר ניפח באופן אוטומטי את האגו שלה ואת התוקפנות במקביל. בנוסף, יש להתחשב מה זה עושה למתמודדים האחרים.

דיי3

New member
טוב ניבה למה את מתפלאה? אתי עומדת בשורה

אחת עם חברי כנסת, שרים, זמרים, ראשי ממשלה. למה להם יש דמות, לה לא מגיע? היא הורגת את עצמה....

למעלה