בוקר לציפורים הנוחרות -שרשור בוקר

כי הן היו בודדות../images/Emo46.gif

ושורשרו.. יש מעט כאלו, אבל זה בסדר הן רלוונטיות לדיון, לא?

שני הקנאים אורן ויוני.

במקום לומר שהם מקנאים בזוגות שהתחברו בוילה, "לא נוח להם עם הסיטואצייה שנוצרה".

דידי 9

New member
אורן לא קנאי!! אורן בא מטוב והוא מקסים! יוני

המשועבד-דוחה קנאי אדם קטן-תרתי משמע! הוא מגעיל אותי, והיה מת להגיע לרבע ממה שיש לאורטל ואורן.שימשיך ללקק לתחמנית ולאורבך המתנשא והישנוני

poseidon111

Active member
אתם זוכרים את זו שכונתה "הבולדוזר".זו שתעשה

הכל להשיג את מטרתה?ובכן היא יכולה ללמוד שיעור או שניים מקרן.כן, כן אותה קרן שרבים מתיחסים אליה כאל "המסכנה".חברים, היא לא מסכנה כלל.החישוב הוא כלכלי נטו עבורה.שווה לה להיות עם אחד כמו גב.בחודש שתהיה איתו היא תרוויח 400000 שקל.אני לא מכיר הרבה אנשים שהיו מסרבים לסכום כזה כשכל שעליהם לעשות הוא לשחק זוגיות עם הזבל הזה.היא בולדוזר מהסוג התוקפני ,אחת שאין לה אלוהים כשהיא נעולת מטרה.והיא תנצח.אין ספק בזה לצערי.

אני אגיד לך משהו בקשר לזה

ההבדל בין דניאל וקרן הוא שדניאל , ברגע שראתה פוטנציאל באיתן, השיגה מבחינתה את מה שרצתה וזה איתן, המליון כבר לא תלוי בה אלא בקהל ולכן יש כיסוי למילים שלה. לקרן שיחק המזל. כי היא רצתה את איתן, הלכה בכל הכח (הדייט ) התכסיסים והתחבולות ובכל זאת, לא השיגה אותו, כי איתן לא צריך אחת כזו. גם גב לא יהיה שלה. הכסף אולי כן, אבל שוב, זה כבר לא בגלל משהו שהיא עשתה, אלא המזל והעריכה .

דידי 9

New member
לאוהדי קרן ואורטל-חשוב מאוד לגבי קוסטנזה!כנסו

קוסטנזה=קנה מידה לכלום!הוא פרידה הכט-זה אומר‬ דידי 9 ☼ הכל! הוא גם לא דובר אמת, הוא מסלף כיאה לאדם שהיה "מאוהב" בפרידה הכט!! לכל אוהדי קרן/אורטל-אנא קחו את זה לתשומת ליבכם! אל תענו כי הוא גם חופר

דידי 9

New member
להפקה-הקהל אורטל! ואתם מכורים לאיתן ודניאל!לא

נקבל את זה!!!

למעלה