דבר טוב
דבר רע
-ראשון

lacrimosa girl

New member
היום הזה לא נגמר מה ../images/Emo6.gif

מתכונת ב' בהיסטוריה- 83 !! ועם 80 במתכונת א', ו84 ממוצע כללי במחצית האחרונה- הולך להיות לי מגן הרבה יותר טוב ממה שחשבתי

lacrimosa girl

New member
למען האמת, ../images/Emo3.gif

תכננתי בדיוק לשרשר עוד הודעה נוסח "
המורה לפיזיקה הבריז ואני משתחררת מוקדם ^^"
די אני כל היום במחשבים ._. זה היה כזה יום מבוזבז =/

אלאנקה

New member
כל הכבוד, גאונה שכמותך!!../images/Emo24.gif

ואני חושבת שתקחי את האמפי, אל תרגישי אשם-זה של מישו, כן. אבל הוא איבד אותו, ו.. הוא לא הולך לקבל אותו בחזרה, אז למה לא לעשות בו שימוש? את מעדיפה שהוא יעלה אבק באיזה ארון דחוק במשטרה? (אני בספק. בטח אחד מהשוטרים יביא אותו לבן שלו
)
בכל אופן, קחי אותו!

tbents

New member
לפי הניקוד,

זה תנ"ך דתי..אני צודקת? ואם זה כע, אז...איכססססס!!!! >< >< >< רק גאונים מקבלים ציונים כאלה..... אני קבלתי בזה בדיוק חצי ממך

lacrimosa girl

New member
לא גאונים

סתם מושפלים כמוני שבצעירותם [ז-ח] היו חדורי רוח דתית וקראו נ"ך בזמנם הפנוי ובשיעורים.

Bukkake Tsunami

New member
אז מה, קחי אותו

את ניסית להחזיר אותו ואין מה לעשות שלא מצאו את בעליו. אם המשטרה נותנת לך את זה לא תקחי? ולגבי היום- הוא אחלה עד עכשיו.

lacrimosa girl

New member
זה מה שנראה לי אני אעשה

אבל איפה מוצאים אחד כזה? אני גרה באזור ולומדת בבצפר שלאנשים בו אין מצוקה יומיומית, ואנשים לא מהבצפר הם כאלו שאני מתקשרת איתם דרך הנט ואני מניחה שהם גם כן לא במצוקה. =/ ואני לא רוצה להתקשר אליהם =/ זה מה-זה מביך.

The Cat Woman

New member
אולי דרך בית-ספר אחר?

פעם כשהייתי עושה "סדר" בארון הבגדים שלי- הייתי שמה את כל מה שאני לא צריכה בשקיות ונותת את זה לאחד התיכונים אצלנו... הם יודעים על אנשים שחיים במצוקה, את יכולה להשאיר את זה אצלם ולסמוך על כך שזה יגיע לתלמיד/ה שצריכים את זה.

Liquid Dreams

New member
-->

הגיע אחד הסינגלים שהזמנתיD:::::
גאד, למה יש כל כך הרבה?>_> לא רוצה, זה יגרום לי יותר רע לכתוב הכל.

Beyond The Veil

New member
יפה מצידך לא לחשוב על עצמך קודם ^^

את בנאדם ישר, אני אישית מעריכה תכונות שכאלו
יש היום יומולדת לחברה טובה שלי והבאתי לה גם מתנה סמלית וחמודה כזאת (למני המתנה הנורמלית) והיא שמחה והיה לה יום טוב אז אני שמחה ^^ וגם יצא לי לארגן בשבילה כמה דברים אז זה נחמד כזה
יש כמה דברים, כמו העובדה שאני דוחה את הקץ ולא מבררת כמה קיבלתי במבחן במת', וגם העובדה שלא סידרתי עוד כמה דברים שהייתי צריכה לסדר
אבל אני במצברוח מרומם, זה יום נחמד ^^

mary06

New member
עברתי ../images/Emo3.gif

עברתי!! עברתי!! עברתי טסט 3 :) שנה של מוזיקה ישראלית ברכב של המורה ו1000 שיעורים אחרי (הפסקתי לספור) עברתי סוף סוף
מחר ערב שבועות, ואז שבועות, אז אין משרד רישוי, אז לחכות עוד יומיים אבל שטויות חיכיתי שנה :) מקווה שהלך לכם טוב בבגרות, וילך למי שעוד לא עשה :)

למעלה