דבר טוב
דבר רע
-ראשון

blacknwhite

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

דבר ראשון, והכי חשוב בעולם, |בדגש|את יודעת שאת כן מסוגלת לעבוד, שאת כן יכולה, שאת כן טובה ומוצלחת ומדהימה
דבר שני, אני מציעה שכן תנסי לדבר איתה שוב, תגידי לה שחסכת, תראי לה כמה עבדת, תראי לה שאת מסוגלת! שכבר עשית את זה! אני יודעת שזה קשה, בחיי, אבל תשתדלי לא לבכות... ואז היא אולי תבין עד כמה את רצינית, ושאת באמת יכולה ולא סתם אומרת. אני בטוחה שיש סיבה שהיא הגיבה כמו שהיא הגיבה- לכל אדם יש סיבה לתגובות שלו. נסי לדבר איתה שוב. דבר שלישי- אני לא יודעת עד כמה זה באמת עוזר לך עכשיו, אבל לי לפחות אין ספק שאת הכי רצינית בעולם, ואת מוכשרת ונחושה, ואת יכולה לעשות עוד הרבה יותר ממה שכבר עשית- ועשית המון. כל הכבוד לך, ובהצלחה

dralan

New member
/tapuzforum/images/emo24.gif

מצטער שזה כל מה שיש לי להציע לך כרגע... הראש שלי לא עובד /tapuzforum/images/emo122.gif. מקווה שאמא שלך תלמד להעריך אותך כראוי

אלאנקה

New member
אוח, אל תקשיבי לה!!

אם חסכת עד עכשיו 2000 אז בטח שאת יכולה לעבוד ולחסוך!! את לא ילדה קטנה, ולא טיפשה. ואם אמא שלך חושבת ככה, אז היא כנראה ממש מקנאת בך!!
אמא שלך מודעת לזה שהיא פוגעת בך? באמת, את יודעת שאת לא עצלנית, או חסרת תועלת, או טיפשה ואת כן יכולה לעבוד. אז אל תקשיבי-לא לאמא שלך, ולא לאפחד אחר-שיאמר לך דברים כאלו. אם זה לא נכון, אז למה להיפגע? אני מבינה שקשה שאמא לא תומכת, אבל אל תתני למה שהיא אמרה לדכא אותך, בסוף, את תעשי רישיון ותראי לה שאת יכולה לעשות את כל מה שהיא חשבה שאת לא יכולה!!

מסכימה עם כל מי שמעליי

מה שחשוב הוא שאת יודעת שאת כן מכשרת ומוצלחת ואל תתייחסי לאמא שלך כי ברור שזה לא נכון.... לא כל דבר שהורים אומרים הוא קדוש והרבה פעמים ההורים בכלל לא מבינים כמה שהמילים שלהם פוגעים בילדים שלהם..

mary06

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

אל תקחי את זה ללב, זה ישפיע עלייך רק אם תתחילי להאמין למה שהיא אומרת, ובכלל זה התפקיד של ההורים בחיים לדכא ולמרמר אותנו, התפקיד שלנו זה להתעלם מהם

../images/Emo7.gif

:אין ממש
:הלך לי כ"כ חרא ב-G!ירדו לי 17 נקודות על שתי שאלות אמריקאיות שטעיתי בהן
..כוס אמא שלהם!!!ועוד הכי עצוב זה שסימנתי את התשובה הנכונה ואז מחקתי אותה ובחרתי תשובה אחרת
לא בא לי מועד ב'

Itay Simons

New member
הראשונה? מה היה בה?

נראה לי סימנתי בה 2... (הייתי טור א') ובאחרונה סימנתי שכנראה שכן...

התשובה בראשונה הייתה 2.

והקטע הוא שסמנתי אותה ואז כשבדקתי ת'מבחן שיניתי אותה כמו מפגרת
|

Super Alonit

New member
אוי קוקי../images/Emo201.gif

אמרו לנו אף פעם לא לשנות תשובות כי לרוב מה שסימנת בהתחלה זה התשובה הנכונה, היו כל מיני מחקרים בנושא... גם אני לא שיניתי למשהו שרציתי לשנות ובסוף התברר שטוב שלא שיניתי כי צדקתי. אל תיהי מבואסת בגלל זה מותק, יש מועד ב'! ואז מה אם לא בא לך, זה לא כזה ביג דיל... תיגשי לזה, ואת אפילו לא צריכה ללמוד לזה! פשוט לגשת, וזה יחליף לך את הציון:] ועכשיו תחייכי!

dralan

New member
/tapuzforum/images/emo24.gif לא נורא!

נכון שזה לא כיף במיוחד, אבל לפחות באנגלית לא צריך ללמוד למועד ב! אז תתעודדי - אנגלית זה המקצוע שהכי קל להשלים ולשפר!

dralan

New member
או כן

ותנסי שלא לחשוב על זה יותר מדי - היה, לא הלך משו, ננסה שוב - נגמר.

למעלה