דבר טוב
דבר רע
-ראשון

dralan

New member
מזל טוב!!! /tapuzforum/images/emo47.gif

שתמיד תסעי בדרכים ישרות P=

danduuu

New member
יאאאא מזל טוב בובה../images/Emo24.gif

ב"ה גם אני ודניאל נעבור חחח

A Hilit

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gifשלי

עשינו היום שוב חזרות לאזכרה של רחל ז"ל ילדה מהכיתה שלי
ניגנתי אתמול למחנכת שלי את השיר שכתבתי לה והיא אשכרה בכתה
אני הייתי בשוק..
חזרתי לא מזמן מהחזרות עם שני חברים ממש טובים וישבנו על ספסל בדרך הביתה והעלנו זיכרונות [חח כמו זקנים] ודיברנו על הלהקה שלא עשינו איתה חזרות כבר יותר מחצי שנה אבל היה ממש כיף..צחקנו הרבה, התגעגעתי לזה
אממ..אין כל כך..בד"כ אינלי. אני רוצה מפגש אבל לא ביום חול

The Cat Woman

New member
אמממ.......

נמאס לי כבר מהעבודה הזו- משאירים אותי בסטנד ביי. האחראית משמרת זו איזה אחת שהייתה בשכבה שלי
היא ממש כלבה ואני ממש לא מתה עליה. אני שונאת להשתמש בפרוטקציות ודברים כאלה, עד עכשיו ניסיתי בכוחות עצמי... אבל זה פאקינג לא עובד! אז נתתי א' לאבא להפעיל קשרים. אם הא' משמרת סתם זונה, אולי אם אכנס לעבודה ישירות מהבעלים יהיה בסדר... זה מגעיל, אבל זה העולם.
התקשרו לאחי מהמילואים. אני ממש מפחדת שיקחו אותו לעשות מילואים... הוא היה מ"כ טירונים של גדוד הנדסה קרבית, אז המילואים שלו הם כרס"פ של יחידה מובחרת בהנדסה שזה משולב במודיעין. משמע- מילואים מסוכנים מאוד.

The Cat Woman

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo7.gif

"היי חומד... אני מקווה שהניתוח עבר בסדר. שלח הודעה כשתוכל, אני אבוא בערב..." "אני מת מכאבים"
ידיד ממש טוב שלי עבר ניתוח באף (לא פלסטי).

Super Alonit

New member
מקווה שהמצב של ידיד שלך ישתפר.../images/Emo201.gif

ונו, אין ברירה, לפעמים צריך להפיק תועלת מקשרים.
וממש מקווה שלא יקראו לאח שלך, אל תדאגי בייב!

אלאנקה

New member
../images/Emo24.gif

מקווה שהאף של ידיד שלך יסתדר
.. ומקווה שלא יקראו לאח שלך למילואים!! וגם אם כן, אל תדאגי-לא יקרה לו כלום!! כל עוד תדאגו לשלוח לו משלוח של ממתקים כל שבוע, הוא ידאג להישאר בחיים
. ואל תרגישי רע עם הפרוטקציות.. זה סה"כ קצת פרוטקציות

Super Alonit

New member
זה היום! האאאאא!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יההה הבגרות באנגלית מאחורי!!!11 והיה פנאן. :] אני סתם מאושרת כרגע.

Super Alonit

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gifיופי, עכשיו התקלקל לי המצברוח.

אמרתי לאמא שלי שדיברתי עם אבא ואני אממן איתם את שיעורי הנהיגה שלי (שליש, שליש, שליש) והיא הגיבה ממש בזילזול! היא טוענת שאני לא מסוגלת לעבוד ולחסוך כסף ויאללה, כבר חסכתי אלפיים בשביל השיעורי נהיגה! אבל איכ, היא כ"כ לא תומכת בתור אמא. ואח"כ אנשים מתפלאים שבמשך שנים היה לי ביטחון עצמי באדמה... היא מתייחסת אליי כאל ילדה קטנה וטיפשה, והיא גם טורחת לומר לי שזה מה שהיא חושבת עליי. זה כ"כ פגע בי, הגישה שלה, שממש התחלתי לבכות מולה והיא רק אמרה שהנה, אני ילדה קטנה שבוכה משטויות, ובטח שאני לא יכולה לעבוד ולחסוך כסף. וכן עבדתי, כל חופש גדול אני עובדת... אני פשוט לא עובדת בזמן הלימודים כי אין לי זמן, ואז אני חוטפת ממנה כמה שאני עצלנית וחסרת תועלת. יופי של תמיכה.

למעלה