דבר טוב
דבר רע
-ראשון

danduuu

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

התבטל המגן בתיאטרון
, אבל מצד שני עכשיו זה סתם נסחב כזה =/
היה יום די נחמד בביצפר..להסתובב ולשבת בשמש עד שכמעט נמסתי XD אני אתגעגע לזה
-המ לא נראה לי שיש משהו רע משמעותי :]

Super Alonit

New member
איזה יופיטופי!../images/Emo9.gif

מקווה שלא יצוצו דברים רעים ושתעשי כבר את המגן בתאטרון ותיפטרי ממנו, שיהיה מאחורייך:]

Itay Simons

New member
../images/Emo41.gifדבר טוב../images/Emo45.gif דבר רע../images/Emo31.gif-שני

קיצרתי לעצמי את היום
אני כבר לא יודע מה נסגר איתי :X

The Cat Woman

New member
נמנמ

אני שומעת הרבה Kamelot ומתאהבת בלהקה הזו עם כל שניה של שמיעה! Somewhere in time I will find you and haunt you again Like the wind sweeps the earth
קצת משעמם... וראיתי כמה תוכניות על השואה- זה באמת מעניין, אבל בצורה מזעזעת...

dralan

New member
קמלוט נהדרים

וראיתי אתמול רשימת שינדלר - איזה סרט סוחף! :p

dralan

New member
כן,

אבל יותר ריגש אותי 2 קטעים בסוף: אחד כששינדלר בוכה שיכול היה להציל עוד יהודי בסיכת הזהב, והקטע שבו מראים את האנשים האמיתיים שהוא הציל בזמן יציאת הסרט...

lacrimosa girl

New member
נכון ../images/Emo7.gif ../images/Emo16.gif

הקטע הכי חזק בסרט זה שהכל אמיתי...והסצנה בסוף בבית קברות... המורה שלי לספרות ממש טיפשה. |מישהי|: מתי שינדלר מת? |מיכל חן|: לא לפני הרבה זמן, איזה 10 שנים, פחות אפילו... |אני|: רגע, אבל אם הסרט צולם ב1993 ובסוף הסרט יש סצנה על הקבר שלו, איך זה יכול להיות 10 שנים? |מיכל חן|: צודקת. פשוט צודקת. אני אברר. |שיר|: [בלחש] בואנה עלומה, כשאת משתמשת בהגיון שלך את חכמה

The Cat Woman

New member
זה לא שהיא טיפשה...

היא פשוט אומרת דברים בלי לדעת אם נכונים בכלל. גאד, אני שונאת אנשים שמדברים סתם בלי לדעת. עדיף שיגידו "אני לא יודעת בדיוק, אני אבדוק ואחזור אליך עם תשובה". ככה לפחות לא מטעים אותך... אוף. אנשים כ"כ סתומים...

lacrimosa girl

New member
היא גם טיפשה. ../images/Emo13.gif

היא אחת מבני האדם הפחות אינטיליגנטיים שיצא לי לפגוש. והיא עוד מלמדת ספרות והסטוריה. והיא גם היועצת שלנו. בלע.

The Cat Woman

New member
אז תעשי טובה ואל תקשיבי לה.... סבבה?

אני לא רוצה למצוא אותך מרוחה על אספלט בעקבות עצה גרועה או משו

Super Alonit

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

זה לא שהיועצת שלנו משהו... היא מעין גוש שומן חסר תועלת שמהלך ברחבי בי"ס ואורב לתלמידים תמימים שמתפלחים משיעורים. :X

מממ..

|כן:טקס יום השואה היה מרגש ברמה שאי אפשר לתאר.מצאתי את עצמי מזילה דמעות ומתגאה בכל החברים שלי שעמדו על הבמה.מזל שהיה חשוך ואף אחד לא ראה שכמעט ובכיתי.
:כואבים לי הגב והראש,ואני צריכה ללמוד לפסיכו'.אה,ואני גם רעבה.(מי לא אכלה כלום כל היום?!אני!)

danduuu

New member
../images/Emo16.gif

:טקס יום השואה בביצפר. היה ממש מרגש ועצוב. הנחו אותו ילדים מהשכבה שלי שהיו שנה שעברה בפולין והם התחילו לבכות וזה היה ממש עצוב. גם אני בכיתי המון בטקס הזה. לזכרם
אנחנו בטוח מעלים את "הלהקה" :)
:הביצפר שלי בכתבה מערוץ 10 וגם באינטרנט!!!!!!!!! XDDDDDDDDDDDDD ביצפר מטומטם מה עשו עלינו כתבה בכלל?? http://news.walla.co.il/?w=/94/1091868 -תיכון רוגוזין לכל המעוניינים לצפות בכתבה. איזה שקרנים כולם שם

blacknwhite

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

שוב שמענו עדות של ניצולת שואה היום בביה"ס, אבל כמו תמיד היה מעניין ונוגע ללב
חוץ מניצולת השואה עצמה כל שאר העולם, כולל המנהלת היקרה שלנו, טחנו לנו בשכל חצי שעה ומרחו את הטקס שעות... וזה מחרפן. כבר כמעט לא היה לי כוח להקשיב לעדות כמו שצריך.
סתם היה יום נחמד, למרות הכל. חברים טובים זה דבר טוב
והמחנכת שלי דיברה איתי ועם חבר שלי ארוכות על הסדנא שהיתה לנו בפסח בפנימיה, ומה דעתנו בנושא. ובכן, אמרתי לה שאני עוזבת שנה הבאה, וגם חבר שלי אמר לה פחות או יותר אותו דבר. ושוב, עד כמה שזה לא נעים, אני מודה שזה נחמד לראות שהיא היתה קצת עצובה...
אין מחר הצגה!!! אווווף אני מתה להופיע!

למעלה