XDDDD
T The legendary DuDe New member 1/5/07 #124 להיות פיני לא יתן לך כלום. לעירקים יש אוכל יותר טוב, והחניך תורן של המחלקה שלנו עירקי, הם סוסים אלה, עדיף לך.
להיות פיני לא יתן לך כלום. לעירקים יש אוכל יותר טוב, והחניך תורן של המחלקה שלנו עירקי, הם סוסים אלה, עדיף לך.
B Beyond The Veil New member 30/4/07 #75 ../images/Emo6.gif ניר, רק בשביל זה טרחת להגיב? ויש לך בעיה עם עראקים?
G Gaius Octavius New member 1/5/07 #161 נמאס לי. תגיד, אתה בא לפה בשבועות? או כשאין אפיקה אתה לא טורח?
T The Cat Woman New member 1/5/07 #148 ../images/Emo5.gifתימנים... בעעעע בלעעע בלעעעכס!!! מכל הקצינים בעולם- דווקא עלי נפל מפקד תימני איזה עולם אכזר! תימנים זה לגמרי
../images/Emo5.gifתימנים... בעעעע בלעעע בלעעעכס!!! מכל הקצינים בעולם- דווקא עלי נפל מפקד תימני איזה עולם אכזר! תימנים זה לגמרי
G Gaius Octavius New member 1/5/07 #175 אני די צחקתי... את יודעת, אפרטהייד וכאלה זה רע. [וכן, תימנים מספיק שחורים בשביל להיכלל באפרטהייד וחברים]
אני די צחקתי... את יודעת, אפרטהייד וכאלה זה רע. [וכן, תימנים מספיק שחורים בשביל להיכלל באפרטהייד וחברים]
T The Cat Woman New member 2/5/07 #234 אמרה מי שגרה בנ"צ- גטו של אשכנזים בתוך רחובות שהיא עיר של תימנים
S Super Alonit New member 2/5/07 #240 היי, אנחנו לא הגטו! ואם כן אז אני דורשת החלפות! אני ארית; שלושת-רבעי רוסיה, יש לי בלונד ועיניים כחולות בדם, מגיע לי יותר!
היי, אנחנו לא הגטו! ואם כן אז אני דורשת החלפות! אני ארית; שלושת-רבעי רוסיה, יש לי בלונד ועיניים כחולות בדם, מגיע לי יותר!
S Super Alonit New member 2/5/07 #250 אוך נו, אפשר להתפשר... בכל מקרה מגיעים לי תנאי מחיה ראויים! וכמה אלפי קלוריות ביום
S Super Alonit New member 2/5/07 #257 לשנוא זה לא בריא לנפש...../images/Emo69.gif תתרכזי בכל מה שטוב וקסום לך בחיים ותשכחי מאותו רגש נתעב הגורם לך לסלוד מאחרים.
לשנוא זה לא בריא לנפש...../images/Emo69.gif תתרכזי בכל מה שטוב וקסום לך בחיים ותשכחי מאותו רגש נתעב הגורם לך לסלוד מאחרים.