דבר טוב
דבר רע
-ראשון

blacknwhite

New member
סופסןף בית!../images/Emo178.gif

הייי כ-ל היום ברעננה תקועה במעבדה של או"פ, ועוד ביום שהכיתה שלי היתה בחופשה. לעזאזל עם זה. בדרך לשם נתקעתי בלי אוטובוס כי גיליתי שהתחנה שהייתי בה היא להורדה בלבד, ובקושי הגעתי לשם, וחזור נסעתי בשני אוטובוים- ולשני כבר הגעתי חצי מעולפת עם כאב ראש נוראי ובחילה. איכסה.
אבל אז... הוצאתי את Highest hopes מהתיק...
והופ! כאב הראש נעלם... הבחילה נעלמה... מצב הרוח השתפר פלאים... והנסיעה עברה ממש מהר ובקלות ובכיף
או בקיצור (ותסלחו לי על ההשתפכות
) פורום נייטוויש- כי מוזיקה היא קסם
וכמו כל קסם, כשעושים אותו טוב, הוא יכול גם לרפא כאב ראש

lacrimosa girl

New member
*יום שלישי*

היה מבחן בתושב"ע בבוקר והלך לי טוב יחסית.
היה אחריו שעתיים לשון. יש לי מבחן ענק על הפועל בחמישי. ._.
אחרי ההפסקה נכנסתי לכיתה וקלטתי את דניאל נחנקת מצחוק ומסתירה את הספר שהיא קוראת בידיה. |אני|: מה מצחיק כ"כ? |דני|:
|אני|: זה מהספר, נכון? לינדה האוורד! אבוי לנו! -קוראת את המאחורה של הספר- משמו בן למשפחת מקנזי ניחן ביכולת עצמוה לאהוב. הוא מציל את אהובתו ממחבלים, עובר דרך רמות שונות של אבטחה רק כדי לגלות שהמחבלים עדיין לא עזבו אותה, הוא נלחם בעוז כדי להגן עליה. הוא האחד והיחד שיכול לעשות זאת- הוא בן למשפחת מקנזי!
:"-D ואז אני מתחילה לקרוא את העמוד הספציפי |אני|: גאד דמט |מאדימה| |דני|:
|שרית|: מה זה פה? -קוראת- |שרית| גאד דמט, דני, זה מה שאת קוראת? איך קוראים לספר? -הופכת את הספר וקוראת את המאחורה [מעתיקנית!]- הוא האחד והיחיד!! |אני|: דני, נראהלי שאת הספר הזה צריך לקרוא עם ויברטור. |דני|: זה יותר גרוע מהספר ההוא של יאיר לפיד! |כולם|:
אני וחברות עמדנו בחדר מורים והמורה שלי לפיזיקה כזה עובר ועושה [במבטא רוסי] |מוישה|: עלומה |אני|: הא? |מוישה|: למה אני לא רואה אותך בשיעורים שלי יותר? |אני|: הממממ.... |מוישה|: הכל בסדר? |אני|: כן, כן :) |מוישה|: למה לא היית אתמול בשיעור? |אני|: הלכתי הביתה מוקדם... |מוישה|: ושבוע שעבר? |אני|: הוי, הנה יסמין, חייבת לרוץ! ._.
שעה מתמטיקה וכמובן לא עשיתי כלום חוץ מלכתוב נונסטופ ליריקות במחברת. ._. אני רוצה כבר לפרוש מבצפר, אבל אני רוצה פנימיה שנה הבאה. =/

Itay Simons

New member
נמנמ

סיימתי עם המתכונות במתמטיקה
לא בטוח שעברתי את 004
אבל יש מצב שכן
חזרתי הביתה לפני 10 דקות ועוד חצי שעה אני יוצא לעבודה @__@

אני

סוף סוף נגמרה המתכונת במת'
חם לי
004 היה מעצבן והתבלבלתי באסימפטוטות...
אבל ההרגשה טובה...

Shusho

New member
אעעעע!!!!!111

אין יותר תנ"ך עד הבגרות!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111
אין לי מה לעשות היום בסוף (טוב, בערך.), ובקצב הזה אני אסיים לראות את העונה השניה של מגרש ביתי וזה קצת עצוב כי התחלתי לראות אותה לפני פחות משבוע.

Super Alonit

New member
הו, היא...

דפנה אהובת ליבך הנצחית שאיתה אתה יוצא כבר מה, 3 חודשים בערך? (תראה איך השמועות רצות פה בפורום, בושה. אמרתי לענבר להפסיק אבל הילדה הזאת חסרת תקנה לחלוטין
) ואם התבלבלתי במשהו אז נו, זה טלפון שבור וזה, לא אשמתי
בכל מקרה, תהנה:]

Beyond The Veil

New member
לא התבלבלת ../images/Emo6.gif

יש בך חלק עראקי במקרה? אצלנו זה החלק הכי רכלן בעולם!! אני יכולה לקבל ציון של מבחן ואיכשהו אחרי 5 דקות דודה של אמא שלי שלא דיברתי איתה חצי שנה תתקשר אליי להגיד לי כל הכבוד על הציון

Super Alonit

New member
../images/Emo6.gifלא, אני 3/4 רוסיה, 1/8 פרסיה ועוד משהו

לא ידוע.
אבל יש לי זיכרון טוב, ואני זוכרת שג'ים דיבר על זה מתישהו בצ'אט...
את עירקית? אתם האלה עם האוכל הטעים במקרה?

The Cat Woman

New member
מה ענבר?! זו לא אני, רק כדי להיות ברורים...

אני אולי חצי עירקית אבל אני לא רכלנית! וגם... אמ... לא היה לי שמץ של מושג עד עכשיו שהם לא איזה שנה כבר ביחד

danduuu

New member
אוך איזה יום

רק לפני שעה חזרתי מפאקינג בגרות מזדיינת בתיאטרוןןןןןןןןןןןןןןן אחרי שלוש שעות בערך או יותר שישבתי שם ויצא לי המוח דרך האוזניים!!!! בחיים שלי לא חפרתי ככה במבחן! אנטיגונה הזאת בת זונה, שייקספיר מעצבן [סתם הוא לא
],ביבר הזכוכית זה מחזה מטומטם ודי אין לי כוח יותר
אה כן! ואני שונאת את "מקווה"!!!!$#%$@#
הביצפר הבןן של זונהההההה הזה שלח לי מכתב שאם אני לא אשפר את הציון בסוציולוגיה אני לא מקבלת תעודת בגרות!Q!!! ומה הם עשו הסתומים.???? היה אמור להיות לי פאקינג 100 בתעודה והם רשמו לי 10!!!!!!!!!!!!!!! במקום 100!!! ואם הם לא ישנו לי את זה אני יכולה להשאר בבית ספר בגללם אחרי שכל השנה קרעתי את התחת לקבל את המאה הזה. אמאמאמאמאמאמא שלהם בני זונותתתתתתתתתתתת סעמק.
סיימתי את המגן בתיאטרון
יש לי בדיוק יומיים ללמוד לבגרות בפסיכו'..איזה אושר. אוף.

dralan

New member
ברור שהם יתקנו!

כבר ראיתי כמה מקרים כאלה (פעם מישו קיבל 1 במקום 81 XD) זו סתם טעות בהקלדה או משו - הם יתקנו את זה ולא צריך להתרגש מזה...

The Cat Woman

New member
../images/Emo24.gif

גם אחותי היום עשתה מתכונת ועושה בעוד יומיים בגרות בפסיכולוגיה, את לא היחידה יקירתי...
ואני בטוחה שתצליחי עם כמה שחפרו לכם בזמן האחרון עם פרויד, אריקסון ושות'. זה ינחם אותך לדעת שכל השנה שלי בי"ב הרגשתי ממש מסכנה בגלל העומס בלימודים וגם לא ממש הלך לי, בעיקר בפסיכולוגיה ומתמטיקה
ואז משום מה בבגרויות- קיבלתי ציונים ממש טובים?

למעלה