דבר טוב
דבר רע
-ראשון

dralan

New member
גם למילים יש כוח

ולמרות שזה לא שקול לחיבוק אמיתי, לפעמים גם חיבוקים וירטואליים יכולים לעזור - עצם העובדה שלאנשים אכפת ממך כבר יכולה לגרום לך להרגיש יותר טוב. שלא לדבר על העידוד המילולי שאפשר לתת אחד לשני, וזה יכול לעזור לקחת דברים בפרופורציה... :p

lacrimosa girl

New member
ודניאל../images/Emo197.gif ממילא לא יחבק אותך ../images/Emo3.gif

אין לנו דרך אחרת! אנחנו יכולים לכתוב עידודים ומחמאות ולנסות לעזור למורבידים שכאן אבל בסוף מסתכם ב
. ולי אישית זה מאוד עזר כשהייתי צריכה את זה.

איך כתיבת מילה בתוך ערך מוחלט יכולה לעזור?

באינטרנט את לא יכולה לדעת אם הבנאדם באמת התכוון לזה כשהוא היה מאחורי המסך. עידוד במילים זה משהו אחר, למרות שגם "יהיה בסדר" ממש לא עוזר. אבל כל אחד ומה שעושה לו את זה...

dralan

New member
זה בדיוק הענין

את יודעת שהאנשים מתכוונים לזה כי את מכירה אותם - מהפורום או משיחות איתם אם לא אישית! חוצמיזה ברור שעדיף מציאות, אבל מבחינה טכנית אי אפשר שכל פעם שמישו יהיה עצוב או מדוכא כל הפורום יסע לעודד אותו אז מסתפקים במה שיש...

זה לא נכון,

אפשר סתם לצאת מידי חובה כי אתה רואה שכולם הגיבו, אז אתה מגיב גם. לכן זה נראה לי טיפשי, כי אתה לא יכול לדעת מה הבנאדם באמת חושב.

תראי, גם זה משהו...

כן, חיבוקים וירטואליים אפילו לא קרובים לחיבוקים אמיתיים, ואפשר להגיד לך "הכול יהיה בסדר" עד מחר ולא תמיד זה עוזר. אבל לא תמיד יש אפשרויות יותר טובות, וזה גם מראה על סוג של אכפתיות :/ אדם שלא אכפת לו אפילו את זה לא יעשה.

The Cat Woman

New member
../images/Emo45.gif לפעמים אין לי מצב-רוח

וממש רואים את זה בהודעות... אבל זו רק אני ואני רוצה להאמין שאנשים פה איכפתיים מספיק ורד-
X מליון! אם הייתי יכולה הייתי באה ונותת לך בעצמי רק כדי שלא תהיי עצובה. אל תמעיטי בערך של מחווה בערך מוחלט, אחרי הכל- בערך מוחלט לא נשארים מינוסים
אז יש רק פלוסים! וזו עובדה מתמטית

חחחחחחחח

אחלה השוואה מתמטית אני לא יודעת איך זה יצא, אבל איכשהו הבנתם שממש רע לי
והאמת שבחיים לא הרגשתי כל כך מאושרת:) תודה בכל מקרה
אני עדיין חושבת שהקלדה של אותיות מסוימות לאו דווקא מרמזת על אכפתיות. ועבור הצד השני זה בעייתי כי אי אפשר לדעת אם באמת מתכוונים לזה או לא. וגם אם כן - האינטרנט זו לא המציאות שבה אנחנו חיים.

אלאנקה

New member
אממ

יש אנשים שזה מעודד אותם, יש אנשים שלא. את מעדיפה שלא יאמרו לך כלום, על פני חיבוק וירטואלי/מילים מעודדות? ולא משנה עד כמה שהם 'לא עוזרות'?

אני ממש מצטערת,

זה נשמע שההודעה הקודמת שלי נשמעת תוקפנית וחדה כזאת. לשם ההבהרה, זאת ממש לא הייתה הכוונה
אממ אני פשוט לא כותבת בפינה הזאת, אני לא צריכה "לפרוק" את מה שעבר עליי באותו יום בפני כזאת קהילה רחבה ואני לא צריכה את התגובה שלכם על מה שעבר עליי (בין אם קרה דבר טוב או רע).

אלאנקה

New member
אפחד לא מכריח אותך לכתוב../images/Emo3.gif

יש אנשים שזה עוזר להם לקבל עידוד/תמיכה/נחמה/חיבוקים/תגובות למניהם
, לך לא.. (אנחנו כנראה לא מספיק שווים בשביל לתת לך חיבוק
)אז מה אם אנחנו מחלקים חיבוקים בקלות?
.

Super Alonit

New member
חיבוקים זה נפלא../images/Emo99.gif

ונו, אנחנו פורום תומך ואוהב, מה רע?

danduuu

New member
המ

אני בבית סופסוף?
להיות מ12 בצהריים עד כמעט שמונה בערב בביצפר זה לא כיף!!!! בייחוד בתיאטרון שזה רק רעש וצעקות, למרות שמרוב עייפות כולם התפגרו כבר והיה מצחיק, אבל זה לא כיף שהמורה שלנו צועקת כל שנייה ושיש לנו מגן עוד יומיים ואנחנו באים בלי רצון ללמוד =/
הולך להיות כ"כ כיף בל"ג בעומר
חוף פרטי

המ

נפגשתי היום עם כמה אנשים בשביל לנסות לאסוף קרשים (מצאנו שתי רפסודות מסכנות אבל חפיף כי שני ילדים יכולים להביא המון אז נהיה בסדר) ולמצוא מקום למדורה, והיה די נחמד אבל הם אנשים קשים
כל הזמן צועקים, לא מקשיבים אחד לשני כך שאי אפשר לנסות להגיד משהו אף פעם, ודאמט הם כל הזמן דיברו על סקס X_X למה ילדים בני 13-15 (היו איתנו גם שתי ילדות בכיתה ח' ><) מדברים כל החיים על סקס, אוננות, לדפוק אחד את השני ולדפוק את הכלב של אחד מהם? |:::::: *מוטרדת*
שיעורי פסנתר זה מדכא. כל פעם מחדש אני מגלה כמה שאני גרועה בזה. (וזה לא רק בגלל שאנלא מתאמנת הרבה ><)
שביתה ביום ראשון זה נהדר
חוסר שביתה ביום שני זה מסריח >.>

Itay Simons

New member
../images/Emo41.gifדבר טוב../images/Emo45.gif דבר רע../images/Emo31.gif-שני

הייתי עם חברים בבאולינג אמש, היה מגניב וקרעתי אותם
תיכף תגבור במתמטיקה, אני לא יודע כלום, מחר המתכונת.
כואבת לי הבטן.
אמא עיצבנה אותי כרגיל.
אני כבר לא יודע למה לצפות מהחיים האלה :S

lacrimosa girl

New member
../images/Emo6.gif

היה לנו עכשיו מבחן חוזר בתנ"ך, ומאחר שאני וחברות שלי לא עשינו אותו, ישבנו בכיתה והתחרפנו
-אביעד נכנס לכיתה ומתחיל להטריד- |אני|: -כותבת לשיר על המחברת "סטוקר" |שיר|: הא? -אביעד יוצא- |שרית|: אני יודעת מה כתבת שם! [להבהרה, היא ישבה מהצד השני של השולחן, ולא יכלה לראות] כתבת "סטוקר!" המוח שלנו עובד בדיוק- לא, לא, לא!!!!!111
אוי, כל השיחה היתה כ"כ מצחיקה. אני לא זוכרת במדויק, אבל היינו מטורפות ממש
|חמוטל|: -משחקת עם פרח ורוד שעבר את כל השכבה ונשאר בסוף על השולחן- הפרח נובל, [תולשת עלה], הוא נובל, [תולשת עלה], הוא נובל [תולשת עלה] |שיר|: תגווני! |חמוטל|: הפרח קומל, |עלומה וחמוטל ביחד|: הוא נופל.... |חמוטל|:
אני קורעת אותו, עוקרת אותו, ונשאר פרח אחד, והוא נופל. |שיר|: פששש, משוררת ^__^ |חמוטל|: -שמה פרח בשיער- |אני|: את נראית כמו אייקון! |כולם|: הא? |אני|: חייכו- אתן באייקון :) והשמעתי להן סאלווטיון [כי ניסיתי לשכנע אותן לבוא איתי להופעה
] ואת כרי פור דה מון- |שיר|: אם יש בזה את הואואוא [גראולים] אני זורקת את הפלאפון מהחלון. |אני|: תרגעי...זה סביל
-אחרי 30 שניות- |שיר|: ווווווואאאאאאאאאאא!
|אני|: יפה, למדת :) לא זוכרת עוד, אבל היה כ"כ כ"כ מצחיק
תגידו, בקשר לשיר השבועי. אף אחד לא עונה! להמשיך את הפינה? זה זוכה לכל-כך אי פופולריות |עילגת|
שאני ממש מתלבטת.

The Cat Woman

New member
חמוטל? O_ס איזה שם באסה נתנו לבחורה!

ההורים שלה שונאים אותה ממש, הא? לא ששרית יותר טוב... GOSH מה הולך שם באור עציון עם השמות שנותנים לילדים? מישהו צריך להעביר להורים שם סדנא!

למעלה