דבר טוב
דבר רע
-ראשון

lacrimosa girl

New member
*יבנה. ../images/Emo3.gif

חמוטל מסעד, שרית מצלפון. זה עובר כנראה, מהשמות של היישובים לשמות של הבניאדם
[מי חכם שיכול לנחש כמה זמן נסיעה זה בין סעד לצלפון? נכון, יורת משעה נסיעה. למה שתיהן לומדות באותו בצפר? גוד קווסיטיון. קבוצת יבנה זה ב-קיבוץ גלויות. רק שתדעו. ^^] והיום הזה לא הפסיק בבוקר!
-שיעור היסטוריה- |המורה|: פיקו וסייטס נפגשו. למה? |שרית|: לעשות חילופי זוגות?....O_ם
-שיעור הלכה- אני ושיר שיחקנו את משחק הABC, שורות משירים ע"פ סדר הABC. במהלך המשחק- המורה להלכה מרביץ למישהי עם דפים. |אני ושיר|: :O |אני|: DDDDDDD: במשך כמה דקות, נעשיתי ממש אדומה ._. זה היה כ"כ מצחיק ^^ יותר מאוחר: |אני|:Y....young love must- leave twice only for us והתחלתי לשיר את הפזמון. אני כזה come cover me...till you will take me in... |שיר|: זה מתכוון למה שאני חושבת שזה מתכוון?
|אני|: -מהנהנת- זה עוד לא הכל! lick my deepest, hear the starry choir!! ואז כתבתי לה את כל השיר
ושתבינו, הילדה שונאת נייטוויש. O_O זה בכלל היה יום מחורפן, אבל הברזתי מוקדם

Super Alonit

New member
בלי לפגוע, שם מזעזע.

הוא גם נשמע עתיק כזה... רק מלשמוע את השם אני מדמיינת את הבחורה עם שיערות שיבה.

Amir Noy

New member
מה זה השם הזה חמוטל?

ההורים שלה הפסידו בתערבות או משהו?? יש לשם הזה בגלל משמעות? P:

Brombit

New member
אני דוקא רגילה אליו ../images/Emo115.gif

אני גם מכירה בפורום כלשהו ילדה בשם כזה וחוץ מזה, זה שם רגיל, כמו טל / מיטל / ליטל / רויטל / אביטל (ויש גם שונטל למי שלא מספיק לו...)

The Cat Woman

New member
אני לא אוהבת את כל השמות שנגמרים בטל....

רויטל, אורטל, ליטל, מיטל, אביטל, חמוטל וכן, גם שונטל
... חוץ מהשם טל. זה דווקא שם סבבה... לבת-דודה שלי קוראים טל וזה חמוד לה כ"כ ^^

Super Alonit

New member
אני לא אוהבת את השמות מעוררי הרחמים האלה

של ההורים שלא היה להם רעיון לשם אז הם תקעו שתי מילים שלא מסמלות כלום(!) ביחד והילד האומלל נדפק לכל החיים.
ראו ערך 'אורטל'- אור וטל, כל שם יפה לבד אבל מה הקשר קיבינימט?! ועוד על חמוטל בכלל אין מה לדבר... מה זה 'חמו'? התחלה של חמור? של חם? של חמות (חמותי, חמותך, חמותו, נו...)? יאללה שיקראו לה באיזה שם נדוש ויסגרו עניין, לא צריך לחפש שם פלצני שאף אחד לא שמע עליו מימיו. במקרה שלנו זה עוד יותר גרוע כי אנשים מתחילים להעתיק שמות ומספיק שהיה חולה נפש אחד שקרא לבת חסרת האונים שלו חמוטל, וכבר עוד כמה פסיכופטים שמעו את השם הזה והתלהבו גם. כוסאחתוק. זה מעצבן אותי.

lacrimosa girl

New member
והו,

מהחיים האלו אין מה לצפות. :) [אבל אתה יכול לצפות שאם אי פעם נשחק באולינג אז אני אקרע אותך
]

dralan

New member
יופי של טעם לחיים הבאת לו -

לנצח את עלומה בבאולינג XD

danduuu

New member
אם תרצו באמת באולינג, אין לי בעיה, אני יכולה

לקנות במוזל יותר דרך אבא שלי [חברת חשמל
] אבל זה רק בתנאי שאתם באים אלינו לקריות
נכון קארין? נכון שהם באים?
*שולפת גרזן*

dralan

New member
וככה נפתחה לה מלחמת האזרחים

של פורום נייטוויש... קרבות עקובים מדם בין אלו התומכים במפגש בצפון לבין אלו הרוצים מפגש בדרום XD

למעלה