B BrowN EyeD GirL1 New member 9/5/07 #316 ../images/Emo6.gif אני?שובבה?מה פתאום! אני בכלל לא אוהבת רוחות!מי אמר שרציתי אותה בכלל?היא הכניסה אותי להיריון בניגוד לרצוני!XD
../images/Emo6.gif אני?שובבה?מה פתאום! אני בכלל לא אוהבת רוחות!מי אמר שרציתי אותה בכלל?היא הכניסה אותי להיריון בניגוד לרצוני!XD
B BrowN EyeD GirL1 New member 9/5/07 #317 ../images/Emo6.gif איתי!הזהר ממני!|הרפס| רוחות לא עושות לי את זה.היא הכניסה אותי להיריון בניגוד לרצוני
../images/Emo6.gif איתי!הזהר ממני!|הרפס| רוחות לא עושות לי את זה.היא הכניסה אותי להיריון בניגוד לרצוני
B BrowN EyeD GirL1 New member 9/5/07 #295 גם אותך היא הכניסה להיריון? חסרת אחריות רוח הקודש הזו!וגם בוגדת! :הבגרות בתנ"ך מורחב מאחוריי.היה נחמד. קבלתי 95 במתכונת באנגלית על מודול G!!!איזה אושר!^^ אדג'( )הוא אלוף העולם החדש!האהא כ"כ מגיע לו!!! אני כבר לא מחורפנת.עבר לי.וגם ההרפס עובר. :עדיין יש לי בחילה,ואני הולכת לחרוש למתכונת במתמטיבע ולנסות לסיים את הפרוייקט בסוציו'|מקיאה|
גם אותך היא הכניסה להיריון? חסרת אחריות רוח הקודש הזו!וגם בוגדת! :הבגרות בתנ"ך מורחב מאחוריי.היה נחמד. קבלתי 95 במתכונת באנגלית על מודול G!!!איזה אושר!^^ אדג'( )הוא אלוף העולם החדש!האהא כ"כ מגיע לו!!! אני כבר לא מחורפנת.עבר לי.וגם ההרפס עובר. :עדיין יש לי בחילה,ואני הולכת לחרוש למתכונת במתמטיבע ולנסות לסיים את הפרוייקט בסוציו'|מקיאה|
פ פונצית גירל האמיתית New member 9/5/07 #299 נממ 94 במתכונת באנגלית מודל F!!! ושתי החברות הגאונות שלי שתמיד מדכאות אותי עם הציונים שלהם קיבלו 86 ו87, והציון הכי גבוה בכיתה היה רק נקודה מעליי ^^ כואבת לי הבטן ברמות מטורפות גם אני רוצה להיות בהריון מרוח הקודש ולא לסבול את הכאבים האלו :/
נממ 94 במתכונת באנגלית מודל F!!! ושתי החברות הגאונות שלי שתמיד מדכאות אותי עם הציונים שלהם קיבלו 86 ו87, והציון הכי גבוה בכיתה היה רק נקודה מעליי ^^ כואבת לי הבטן ברמות מטורפות גם אני רוצה להיות בהריון מרוח הקודש ולא לסבול את הכאבים האלו :/
S Super Alonit New member 9/5/07 #300 את מלכה! כל הכבוד!../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif ולסחוב בטן מלאה בתינוקות קדושים לא נשמע לי הרבה יותר טוב...
את מלכה! כל הכבוד!../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif ולסחוב בטן מלאה בתינוקות קדושים לא נשמע לי הרבה יותר טוב...
פ פונצית גירל האמיתית New member 9/5/07 #320 תודה בובה../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif וצודקת.. אבל גם האפשרות הזאת לא כייפית במיוחד
T The Cat Woman New member 9/5/07 #302 די עם זה. אני לא הייתי אתמול../images/Emo7.gifפויה אתם! יש לי ראיון עבודה היום בסקובררררר. מקווה שיהיה טוב. 4 פקצות שעושות רעש של החיים. בע. למה אחותי מביאה ת'חברות שלה כל יום? גאד, זה לא בית פרטי!!! וזה סתם עושה רעש מעצבן! חבורת אימואיות מעצבנות בעעעע.
די עם זה. אני לא הייתי אתמול../images/Emo7.gifפויה אתם! יש לי ראיון עבודה היום בסקובררררר. מקווה שיהיה טוב. 4 פקצות שעושות רעש של החיים. בע. למה אחותי מביאה ת'חברות שלה כל יום? גאד, זה לא בית פרטי!!! וזה סתם עושה רעש מעצבן! חבורת אימואיות מעצבנות בעעעע.
D dralan New member 9/5/07 #308 אני רע - למדתי הרבה לגמרא היום >< טוב - עוד יומיים אני מסיים עם הבגרות הזו (איזה מעפן - יום חמישי מגן, יום שישי בגרות )
אני רע - למדתי הרבה לגמרא היום >< טוב - עוד יומיים אני מסיים עם הבגרות הזו (איזה מעפן - יום חמישי מגן, יום שישי בגרות )
S Super Alonit New member 9/5/07 #309 מותר להם לעשות זה?../images/Emo2.gif הייתי בטוחה שמקבלים ציון מגן לפני שניגשים לבגרות... :X אממ בכל מקרה, בהצלחה!
מותר להם לעשות זה?../images/Emo2.gif הייתי בטוחה שמקבלים ציון מגן לפני שניגשים לבגרות... :X אממ בכל מקרה, בהצלחה!
L Lily SonataArctica New member 9/5/07 #311 בהצלחה../images/Emo24.gif לפחות אתה קרוב לסיום ויהיה לך זמן לענות לכל השאלות החופרות שלנו...
L Lily SonataArctica New member 9/5/07 #313 ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif לא היה בצפר(היה מבחן משלים\משפר במת' אבל לא הייתי כי היה גם אתמול והלך לי חרא) ראיתי בלי חוקים עם חברים כרגע אין (או שיש אבל אני לא זוכרת)
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif לא היה בצפר(היה מבחן משלים\משפר במת' אבל לא הייתי כי היה גם אתמול והלך לי חרא) ראיתי בלי חוקים עם חברים כרגע אין (או שיש אבל אני לא זוכרת)
B blacknwhite New member 9/5/07 #315 ../images/Emo79.gif+../images/Emo79.gif=../images/Emo23.gif../images/Emo9.gif שביתה היה ממש כיף כי אני וחברה שלי היינו אצל ידיד שלי וניגנו (והיא שרה. כמו בל"ג ) והיה כל כך כיף! חשמלית+קלאסית (זה מה יש לי אני מנסה להשיג קלידים )+ זמרת מדהימה שחבל על הזמן= !!! |רע|אין
../images/Emo79.gif+../images/Emo79.gif=../images/Emo23.gif../images/Emo9.gif שביתה היה ממש כיף כי אני וחברה שלי היינו אצל ידיד שלי וניגנו (והיא שרה. כמו בל"ג ) והיה כל כך כיף! חשמלית+קלאסית (זה מה יש לי אני מנסה להשיג קלידים )+ זמרת מדהימה שחבל על הזמן= !!! |רע|אין