דבר טוב
דבר רע
-ראשון

The Cat Woman

New member
אתה חלש... אני עשיתי יותר בבגרות ../images/Emo3.gif

יש לי בטן חזקה, god knows why

blacknwhite

New member
היה יום פשוט ענק!

זה מוגדר רשמית בתור היום הכי מצחיק בבצפר בחודשיים האחרונים, אם לא יותר...
היה היום נחמד בבצפר כי היינו צריכים לתת משובים זה לזה וממש פרגנו לי בכיתה
אני ממש מוחמאת... אני מתה עליהם
כואב לי הראש, שוב. לעזאזל עם זה.
המורה לביולוגיה שלי היא נעל ברמות מטורפות... השעתיים הראשונות איתה היום היו פשוט הסטנד אפ הכי טוב בעיר
היא הביאה את המחנכת שלנו שתעזור לה בקרב, ובסוף מה שיצא זה שהמחנכת עמדה ושתקה, וראו עליה שהיא פשוט נהנית מכל רגע. אם היא היתה יכולה- היא היתה נקרעת מצחוק בדיוק כמונו
היה גדול!!! ועכשיו, מכיוון שכואב לי הראש, אני אעשה את זה בצורה מסוכמת, פה: ענבר: את רואה? כבר אין
ברור. הדברים משתפרים!
דבורה: את? את בד"כ אחד האנשים עם הכי הרבה שמחת חיים (ויחסית שקטה
) בפורום הזה! מה קרה?
אלונה: אל תתני לזה לדכא אותך עד כדי כך. זה נושא מאוד חשוב, נכון, אבל אסור לך (ולאף אחד אחר) לקחת את זה קשה מדי. אני לא אומרת לא להתייחס- בטח שלהתייחס!- אבל אל תתני לזה להרוס לך את היום. תחשבי על זה ככה- את, בתור המותק שאת, כן תעזרי לכל מי שיצטרך. אפילו בפעולה המינימלית של הזעקת עזרה אחרת.
סער: חלילה וחס! אל תוותר! החיים חרא לפעמים שחבל על הזמן, אבל תמיד המצב משתפר. תמיד. יהיה טוב, גם לך
קארין: המצב רוח יחזור! הוא תמיד חוזר! שלא יעז לא לחזור! מה זה? בנאדם כמוך צריך להיות שמח
נועה: וואו! גדולה מהחיים את
ג'ים: כנ"ל
כל הכבוד! דניאל: כנ"ל
כל הכבוד גם לך! גאונים אחד אחד בפורום הזה

blacknwhite

New member
אכן../images/Emo9.gif

פשוט היה לי יום כל כך מצחיק שזה בלתי אפשרי לא להיות במצב רוח טוב
ואם אני במצב רוח טוב אז למה שאני לא אתגייס להגיד לכל אדם פה דברים קצת מעודדים? אפילו קצת? אפילו אם זה לא עוזר? שווה נסיון

dralan

New member
למרות שהמצברוח שלי לא היה כ``כ

בשפל, זה עזר - אז אל תמעיטי בערכך!D:

blacknwhite

New member
טוב, אני שמחה לשמוע שעזרתי לך../images/Emo9.gif

וגם לקאריןD: וגם לידיד טוב שלי במסנג'ר... הספק יפה

Super Alonit

New member
את קוקית אמיתית!../images/Emo9.gif

מאחלת לך עוד מלאן ימים כאלה
ונו, תראי לי מורה לביולוגיה שהיא לא נעל
ותודה בובה, את משהו את:)

The Cat Woman

New member
כולם גאונים, רק אני סתומה חבל"ז...

ההמוצע עומד על 530, קיבלתי 562. WTF?? אני גרועה!!! אבל כן, דברים משתפרים... ות'כלס לא כ"כ איכפת לי מהפסיכומטרי הזה כי עשיתי אותו בגישה של "לעשות ולהיפטר מזה"

LadySilkworm

New member
אני חייבת להתפרק רגע..

[גדול מאוד]נמאס לי לדאוג לאח שלי כל הזמן ולהרגיש רע עם זה שהוא הורס לעצמו הכל! :(

blacknwhite

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מתוקה, אני ממש מבינה אותך. אבל תרגישי רע בגלל שאת דואגת לו- לא בגלל שאת מרגישה אשמה או משהו. אבל זה לא נראה ככה מההודעה שלך, אז... רק נשאר לי לאחל לו ולך את הכי טוב שבעולם

Super Alonit

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo201.gif

את לא יכולה לדבר עם אבאמא על מה שקורה לו?

../images/Emo219.gif

הייתה היום הפסקת חשמל והפסדתי את הסוף של בנות גילמור!
(אז מה אם זה פרק שכבר ראיתי?)
חםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
דחו את המבחן באזרחות ממחר, איזו הקלה X___X ~היכונו, זיוני שכל מטורפים ומיותרים~
בגלל העיצומים בארגון המורים אסור לעשות מבחנים ארציים, אז החטיבה המטומטמת הזאת החליטה שהמבחנים כבר לא מפמ"ר, משהו ארצי, אלא מבחנים משווים שכבתיים!!! בני זונות!!!!! עשינו הפגנה בהפסקה ובדקות הראשונות של השיעור שאחרי (לדעתי ההפגנה נעשתה בחוסר טעם והייתה מיותרת, אבל בכל זאת) וצעקו עלינו וכעסו עלינו נורא אח"כ, לא השגנו מזה כלום (דחו את המבחן בגלל שכמה תלמידים דיברו עם המנהלת אח"כ) והמבחנים בכל זאת מתקיימים. למה לעזאזל אני צריכה לעשות 4 מבחנים במתמטיקה במחצית אחת?! אחד התפצל לשניים שלמים בתחילת המחצית ובהמשך החודש יהיה עוד אחד, מה המבחן הזה של מחרתיים נתקע עכשיו? >< וגם יש את המבחן של התיכון שעוד לא הסתכלתי אפילו על החוברת שהם שלחו עם התרגילים לדוגמה והחומר... והמבחן באזרחות אמנם נדחה אבל גם אליו אצטרך ללמוד ממש הרבה. >.> אה כן, ולמה לעזאזל אני יודעת לפתור משוואות ממעלה שלישית ומעלה אבל לא יודעת לעשות חיבור וחיסור בשברים אלגבריים?!?!?!?!?! כוסאמק עם המבחן הזה עם חומר מלפני חמש שנים!!!! ~עצבנית~
טוב צריך עכשיו משהו טוב XD אממ... לא למדנו היום מדעים
~מנסה להימנע מלהזכיר את העובדה שהייתה איתנו עוד קבוצה של מדעים והיו שם ילדים מעצבנים נורא. אה, אופס.
~

אלאנקה

New member
../images/Emo24.gif

אני אפעם לא אבין מה את מוצאת בבנות גילמור
.. והתמונה שלך חמודהP:

למעלה