דבר טוב
דבר רע
-ראשון

Itay Simons

New member
../images/Emo41.gifדבר טוב../images/Emo45.gif דבר רע../images/Emo31.gif-רביעי

שוב בלי בצפר...נחמד נחמד
התעוררתי מוקדם \: ויש לי בחילה נוראית (קארין, אולי גם אני בהריון מרוח הקודש כמוך?
)

mary06

New member
מוקדם מדי ../images/Emo199.gif

התעוררתי עם כאב ראש (כאילו קיבלתי מכה רצינית../:) והיה תגבור מתמטיקה ב8, וכבר התרגלתי לקום ב11 /: בסוף הגיעו רק 3 תלמידים וזה היה כל כך חסר טעם..אבל זה רק הבהיר לי שהמתכונת עוד שבוע ואני עדיין מסתבכת עם אינטגרלים ארורים..ולמה דה פאק בבגרות חורף היו זהויות טריגונומטריות בתוך מספרים מרוכבים ?! למה?! אני מקווה שבקיץ יקלטו שטריגו זה לא ב007 ):
88 במתכונת חיבור :) לא צריכה יותר מזה.. אוה ומסיבת הסיום שלנו בניחוח "גריז", זה לא שזה טוב, זה פשוט מצחיק, איזה כיף שאין לי שום חלק במסיבת הסיום P: חוזרת למתמטיקה ארורה שלי, רק להצביע לבלס דה צ'יילד בחוליה החלשה..
שיהיה לכם יום טוב, מתבגרים מתוסבכים שכמותכם

Super Alonit

New member
כל הכבוד!:]

מתבגרים מתוסבכים...
ענבר למשל הייתה כבר אמורה אמורה לצאת מהקטגוריה הזאת אבל היא יותר מתוסבכת מכולנו ביחד
דווקא החברה' הצעירים כאן הכי סבבה ותמיד מנחמים את הזקנים. :]
גם מסיבת הסיום שלנו (של החטיבה) הייתה בסגנון גריז... היה מזעזע אבל, נו, מסיבת סיום.
לדעתי כדאי לך להשתתף, זו חוויה, חבל שתפסידי את זה. :] ושיהיה לך בהצלחה במתכונת במת'!
(כל שאר הדברים שאמרת על זהויות וכו' היו כמו פינית בשבילי:X)

mary06

New member
ט'נקיו :)

ונראה לי שהצעירים מעודדים את "הזקנים" כי עוד נשארה בנו אופטימיות כלשהי..והם יותר קרובים למשבר אמצע החיים
אני לא מסתדרת עם הופעה מול קהל..ולא רקדתי כבר 6 שנים טובות, אז אני אהיה מאלה שצוחקים על הפאשלות בקהל :) <סתם נו אני אעודד אותם ושיט..> פינית >מתמטיקה =>צריכים להחליף בגרות במתמטיקה בבגרות בפינית
אוח..בחזרה לאינטרלים.

The Cat Woman

New member
די נו... אני לא חותכת את עצמי :X

מותר לי גם להיות מדוכדכת לפעמים, אבל לפחות אני לא מיוסרת במשך שבועיים. זה עובר לי מהר ass u can c.

The Cat Woman

New member
../images/Emo12.gifמה רע בגריז????

זה אחד הסרטים הכי אהובים עלי!!! ומסיבת סיום בניחוח הסרט זה אומר שהכל זה ישן כזה ויפה...
ובקשר לכאב ראש- לא נורא... אני קיבלתי פעם מכה בראש במתקן אדם- מטרמפיאדה מבטון, כי רדפו אחרי חיילים. (אל תשאלי) וזה עבר אחרי כמה זמן... ושלשום הראש שלי כאב like hell וגם זה עבר אחרי יום. אז
יהיה בסדר

Super Alonit

New member
איתי, אתה אמור להיות רוח הקודש עצמה...../images/Emo3.gif

הברזתי מבי"ס כדי ללמוד למתכונת בתנ"ך ועכשיו קמתי, אני רעננה ומלאת מוטיבציה. :]
רק לראות את כל החומר עושה לי רע...

Itay Simons

New member
לאלאלא

אני אלוהים! כבר דיברנו על זה בצ'אט! זה- איתי |אלוהים|

בדיוק!

איתי=אלוהים. רוח הקודש לא שייכת.היא סתם רוח שובבה שמכניסה אנשים להיריון

Itay Simons

New member
נראה לי שזה הופך אותך לשובבה, אם כבר..

מזדיינת עם רוחות... מי אמר Ghost Love Score ולא קיבל?

למעלה