דבר טוב
דבר רע
-שני

dralan

New member
אני

טוב - לא נסענו לרעננה ולא היו לנו הופעות נורמליות (מי המטומטם שהביא לנתניה את צביקה פיק? :S ) אבל היה ממש ממש כיף ומצחיק (בשר ואלכוהול שילוב מעולה XD) רע - אני לומד עכשיו למתכונת בתנ``ך x_x

dralan

New member
תודה :)

והיי, בת``א היו גם דברים אחרים לפחות - אצלנו היה רק צביקה פיק ושוטי הנבואה :p

mary06

New member
תנך <בחילה קלה>

בהצלחה רבה לך :) לפחות זה עם חומר פתוח

dralan

New member
חחח כן אה?

לא כשאת צריכה לזכור בע``פ פרשנים על חצי מהחומר ><

dralan

New member
תודה

ואת צודקת - אם לא היו את המבחנים הענקיים תנ``ך היה נחמד - החומר והפירושים ממש יפים ומעניינים!

A Hilit

New member
../images/Emo6.gif "מי המטומטם שהביא לנתניה את צביקה פיק?"

אני ברחתי מנתניה רק כדי לא לשמוע אותו
ואז אמרו לי שהוא בא לרעננה
אבל בסוף זה לא היה הוא וסתם שמו שירים שלו ומימלא לא שמעתי מוחעחע
אינפקציה

נמנמ

היה נחמד אתמול
אני ושני ידידים שלי חזרנו ברגל מת"א וכואבות לי הרגליים
אבל היה מצחיק

ומשו מצחיק

אנחנו יושבים ופתאום באות חבורה של פקאצות בנות 11 ואחת מחזיקה את הפטיש המפגר הזה ובאה אלינו ואומרת אפשר? ואני פשוט נכנסתי לשוק וכמעט הרבצתי לה...

מממ..

:מחר יום הולדת
,ואתמול היה ממש כיף.
:קמתי עם חרא של הרגשה,ויום ההולדת שלי הולך להיות כזה מעפן!אני הולכת להעביר אותו כנראה בלמידה לפסיכו'.לא רוצה יום הולדת!
כוס אמא של המקצוע המסריח הזה!!!עוד שבוע וקצת ונפטרים מהחרא הזה לכל החיים!אני כ"כ הולכת לשרוף את קלסר פסיכו' בל"ג בעומר. טוב,הלכתי לחתוך וורידים...

dralan

New member
/tapuzforum/images/emo24.gif לא נורא, עוד מעט נגמר...

איזה כיף ללמוד בימים שאמור להיות בהם כיף, הא? X_X

mary06

New member
וול. קורה.

אז יש אילוצים..לא אומר שאת לא צריכה ליהנות מהיומולדת. תחשבי שככל שאת מתעבת את פסיכו יותר, ככה תרגישי יותר כיף כשתסיימי עם זה. אז רק עוד קצת מאמץ, סבלת עד עכשיו, מזה עוד קצת? ולשרוף את הקלסר נשמע כל כך טוב, אני אאמץ את הרעיון :) שיהיה לך בהצלחה, ותהני מהיומולדת למרות הלימודים, רק את יכולה להרוס לך את היום, ולא שום פסיכו. פשוט תחליטי שאת לומדת ואחר כך נהנית משאר היום שלך ומהאנשים סביבך שחוגגים איתך. בהצלחה ותהני

למעלה