התפקדות אוגוסט!

../images/Emo42.gifהתפקדות אוגוסט!../images/Emo42.gif

שם: גיל: מקום מגורים: מסנ\אייסי: שיר אהוב של אביב: אלבום אהוב של אביב: תמונה: משהו מיוחד שיהיה החודש? הופעות מתוכננות לאוגוסט? שיהיה לכם אחלה חודש!
[ותכינו את עצמכם טובטוב נפשית לחזרה לבי"ס.
]

yellow cheese

New member
אני בתווווררררררר../images/Emo70.gif

שם: שירלי גיל: 21 ושמונה חודשים מקום מגורים: בארשבע מסנ\אייסי: 148799201/ [email protected] שיר אהוב של אביב: הרבה.. אלבום אהוב של אביב: חלולים תמונה:
משהו מיוחד שיהיה החודש? התחלתי לחתום בלשכה (?) הופעות מתוכננות לאוגוסט? ניצנים (7.8), סלקום ווליום (29.8)

yellow cheese

New member
כן. שאלתי אותך מזמן אם את מכירה אותה.

היא המחליפה שלי בתפקיד.

osher002

New member
עונה:]

שם:אושר גיל:עוד מעט 15 מקום מגורים:פ"ת מסנ\אייסי:234584216/[email protected] שיר אהוב של אביב:הכל תפורר אלבום אהוב של אביב:ועם הזמן וחוללים תמונה:אין.. משהו מיוחד שיהיה החודש?שתי הופעות של אביב גפן.. הופעות מתוכננות לאוגוסט?של אביב בבית הכחול ובמועדין

גפנמן

New member
מתפקד פעם ראשונה...

שם: בועז גיל: 13.5 מקום מגורים: רעננה, עיר של גזענים... מסן\אייסי: נדפק...
שיר אהוב של אביב: אין מלאכים בגן עדן, אבל זה משתנה מאוד... אלבום אהוב של אביב: זה לא משתנה(לפחות עד האלבום הבא), ממנטו מורי תמונה: אין כרגע... משהו מיוחד שהיה החודש? הופעה וואהל(מוקלטת אצלי) ולא יכולתי להגיע! הופעות מתוכננות לאוגוסט: חוצות היוצר, אולי זאפה וסיום באמפי בעירי המעפנה... חודש נעים...

כנ"ל

שם: נדב גיל: 13 מקום מגורים: הרצליה מסנ\אייסי: [email protected] / 1330683 שיר אהוב של אביב: המכתב/השיר שלנו אלבום אהוב של אביב: המכתב תמונה: אין משהו מיוחד שיהיה החודש? מפגש ישראבלוג P: הופעות מתוכננות לאוגוסט? כפר המוזיקה בהופעה של אביב

R h o n e

New member
יאללההה

שם: רון גיל: 14 מקום מגורים: מבשרת ציון מסנ\אייסי: 397999041 שיר אהוב של אביב: לאן את הולכת/התאבדות אלבום אהוב של אביב: חלולים תמונה: היא לא עדכנית משהו מיוחד שיהיה החודש? ניצנים, סלקום ווליום, חוצות היוצר, הנוער ינהג אחרת, ועוד כל מיני עם חברים פארקי מים וכאלה. הופעות מתוכננות לאוגוסט? ניצנים, סלקום ווליום, חוצות היוצרX2, הנוער ינהג אחרת ונראה מה עוד יש.

Hosh17

New member
עוד 4 ימים 18 !!!!!!!

שם: חופית גיל: עוד 4 ימים 18 מקום מגורים: פתח תקוה מסנ\אייסי: מסנגר : [email protected] שיר אהוב של אביב: הרבה אלבום אהוב של אביב: ממנטו מורי תמונה: משהו מיוחד שיהיה החודש? יום הולדת ב4.8, ובילויים הופעות מתוכננות לאוגוסט? ווליום כנרת וניצנים, ובתכנון גם של אסף אמדורסקי ושלום חנוך ואולי אביב בזאפה

החיים מסריחים

שם:--------------------------- אביתר\אבי גיל: --------------------------- 19 וחצי מקום מגורים: ----------------- בנתיים אני גר אצל ההורים (אלעד) שבוע הבא עובר לתל אביב מסנ\אייסי:--------------------- 304700655 שיר אהוב של אביב:----------- קבעתי עם האושר אלבום אהוב של אביב:--------- השלישי תמונה:------------------------ לא רוצה משהו מיוחד שיהיה החודש?--- שיחה אצל הקב"ן הופעות מתוכננות לאוגוסט?---- לא בא לי על שום הופעה

שישרף המקום הזה ואני לא גר בו!

לפעמים יוצא לי לישון שמה או לבוא לפעמים לשבתות לבקר תהורים אבל לא יותר מיזה איזה אמיר בן כמה תביא פרטים אוליי אני מכיר

החיים מסריחים?

אתה עובר לגור בתל אביב ,,והחיים מסריחים? שתהיה לי רק בריא , הלוואי עליי תל אביב רחוקה תל אביב ,,,, רחוקה,,,בשבילי,,

מי ישמע תל אביב

דבר ראשון אני מעדיף את ירושלים רק שאסור לי להתקרב לשמה בזמן הקרוב... דבר שני מה הבעיה לגור בתל אביב? תהיה ברמן או סתם תעבוד ותשכיר דירה... לא מסובך... והחיים מסריחים כי אני מת להתגייס כבר ולא נותנים לי בגלל שטויות

OK התערבתי לך ../images/Emo52.gif

התערבתי לך בלי לדעת פרטים, פשוט על פי מה שאמרו לי תל אביב זה המקום לחיות בו , אתה יודע שהכל קורה בו , זה הרי המרכז התרבותי שלנו ,,,,אז חשבתי שזה בטח יכול להיות מאוד כייף, אבל החיים יכולים להיות מסריחים בכל מקום ,,,כל אחד והסיבות שלו אז למה בעצם אתה עובר לתל אביב ועם מי אתה הולך לגור? אם אפשר לשאול

בכיף אפשר

תל אביב זה סבבה ומרכז וכל הההופעות והדברים האלה קורים שמה (בגלל זה אני עובר בעצם..) מצד שני אבל זה האנשים הכי מגעילים בארץ והכל מכות ורעש ובלגן... אבל יקח לי זמן עד שזה ימאס עליי כי עדיין יש הרבה דברים שווים בעיר. אני עובר עם חבר שלי וידידה שלנו כנראה לאיזור המלך ג'ורג' אם אתה מכיר, זה ממש המרכז של העיר ועדיין זה לא יצא לנו יותר מ500 דולר לדירת שתי חדרים.. דרך אגב זה לא היה רעיון שלי זה היה רעיון שלהם ואני זורם כזה איתם... אבל עזוב תל אביב עדיף ירושלים אני אומר לך... התקופה הכי יפה בחיים שלי זה הדירה בירושלים... שווה לך לנסות.

אתה עובר עם חבר וידידה

נשמע טוב, כבר נשמע טוב לגור בתל אביב עם חברים! בעיר הגדולה זה טוב שיש לידך אנשים טובים שאתה אוהב ומכיר ,,,, אם אתה לא אוהב את הרעיון אז ,,,זה נשמע כאילו אתה מאולץ לעשות זאת אני צודק? אולי תשכירו דירה בירושלים דווקא,,, אם זה יותר ניראה לך

חחח לא מאולץ

בכיף אני עובר אבל זה לא המקום האמיתי שהייתי רוצה לגור בו פשוט בירושלים לא טוב לי לא לגור בנתיים... אם אתה סקרן שאל אותי במסרים אני אגיד לך

Forever NemeSh

New member
../images/Emo204.gif

שם: טל גיל: 21 אוטוטו...
מקום מגורים: ראשון לציון מסנ\אייסי: [email protected] שיר אהוב של אביב: סוף העולם, חלומות גדולים אלבום אהוב של אביב: השלישי תמונה: אחת אהובה עליי מאיזה מועדון שאהבתי לצאת אליו.. משהו מיוחד שיהיה החודש? מממ.. יהיה טוב
הופעות מתוכננות לאוגוסט? הבית הכחול, מקווה שגם ניצנים וסלקום ווליום.

למעלה