התפקדות אוגוסט!

אלכסהה

New member
../images/Emo42.gif

שם: אלכס גיל: 15 מקום מגורים: נווה סביון מסנ\אייסי: [email protected] שיר אהוב של אביב: ממש חח אלבום אהוב של אביב: נו באמת תמונה: משהו מיוחד שיהיה החודש? סבא נפטר |: הופעות מתוכננות לאוגוסט? אמממ, כנסיית השכל בקיסריה ב4.8, ירמי ואריק ברמן בזאפה 15.8, סלקום ווליום, אביב בזאפה, שייגעצ בבארבי תל אביב... לא יודעת מה עוד. אולי קפיצה לא מתוכננת מחר לנמל

אלכסהה

New member
הייתי בטוחה שזה משהו שהיה...

משהו שיהיה-- מפגשי פולין, ישבצ ראשונה לצוות + לראשגדים

../images/Emo85.gifעומד בצד ומסתכל

שם:שירן גיל:19 מקום מגורים:קרית אתא מסנ\אייסי:266273888 שיר אהוב של אביב:וואו יש המון אלבום אהוב של אביב:השלישי/ חלולים תמונה:אחת התמונות הישנות אבל אני ממש אוהבת אותה..אני ובאן
משהו מיוחד שיהיה החודש?סיימתי שנה של שירות הופעות מתוכננות לאוגוסט?סלקום ווליום אולי

walk on

New member
יאאאאאאאא

גילי הצפרדעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

...

שם: מור. גיל: 16.7. מקום מגורים: נווה סביון. מסנ\אייסי: 271267481. שיר אהוב של אביב: .. אלבום אהוב של אביב: ברגע זה, ממנטו מורי. תמונה: משהו מיוחד שיהיה החודש? כל כך הרבה. הופעות מתוכננות לאוגוסט? בבית הכחול מחר, היום הראשון+השני ואולי הרביעי, אולי שייגעצ בבארבי, אביב בזאפה, אולי כנסיית השכל בזאפה ווליום.

אלכסהה

New member
חחחחחחח כנראה הוא גבוה ממש ממש....

או שאת סתם נמוכככככככככככככככככככההההההההההההההההההה

CryForTheMoon

New member
../images/Emo23.gif

שם:
אביב דקל. גיל:
18. מקום מגורים:
גבעת ברנר. מסנ\אייסי:
[email protected] שיר אהוב של אביב:
משתנה כל הזמן. אלבום אהוב של אביב:
אביב גפן 3 תמונה:
משהו מיוחד שיהיה החודש?
אני והבחור חוגגים שנתיים + עיר הבירה + ניצנים. הופעות מתוכננות לאוגוסט?
עיר הבירה + ניצנים. שיהיה לכם אחלה חודש! [ותכינו את עצמכם טובטוב נפשית לחזרה לבי"ס.]

hagzi

New member
יש לי פוני!../images/Emo29.gif

שם: הגר גיל: עוד חודש ושמונה ימים 17 מקום מגורים: תל אביב מסנ\אייסי: [email protected] שיר אהוב של אביב: כרגע לילות לבנים אלבום אהוב של אביב: כרגע לילות לבנים תמונה: משהו מיוחד שיהיה החודש? ניצנים, שיבוצים, חברים, בית ריק לחמישה ימים... הופעות מתוכננות לאוגוסט? ניצנים ואולי שלום חנוך... פתאום שמתי לב שלא הייתי בהופעה אחת כל החופש!
מה נהיה ממני?!

למעלה