התפקדות אוגוסט!

PorcupineMan

New member
..hey

שם:יוני גיל:21 מקום מגורים:ראשל"צ מסנ\אייסי:118419524 שיר אהוב של אביב: במילים אחרות אלבום אהוב של אביב: אביב III תמונה: משהו מיוחד שיהיה החודש? קצת חופש.. הופעות מתוכננות לאוגוסט? כפר מוסיקה, ברט אנדרסון, פולקלה..

.......

שם: שיר גיל: 15.6 מקום מגורים: יהוד מסנ\אייסי: [email protected] שיר אהוב של אביב: there isnt אלבום אהוב של אביב: kanal תמונה: אני ואח שלי שבמזרח עכשיו
משהו מיוחד שיהיה החודש? הופעות והרבה כלום הופעות מתוכננות לאוגוסט? כפר המוסיקה ואתמול הייתי בבית הכחול...

moriboy666

New member
מפלס דרכי דרך מיטות חולות...

שם:גל גיל:20 מקום מגורים:רמת גן מסנ\אייסי:לא זוכר שיר אהוב של אביב:לא יודע אלבום אהוב של אביב:לא יודע תמונה:אן משהו מיוחד שיהיה החודש?מיוחד... אמממ..סוף העולם כשאביב צורח לי מול הפנים (אתמול) הופעות מתוכננות לאוגוסט?עיברי לידר, רעננה, פורטיס וזאפה של אביב.

moriboy666

New member
שכחתי את מחר בהופעות.חח יש לי הזמנה

נראה אם יהיה לי כוח ואיך להגיע לשם

ח לו לים

New member
מתפקדת.

שם: טל גיל: 16 מקום מגורים: ראשון לציון. מסנ\אייסי: [email protected] \333008285 שיר אהוב של אביב: חלולים אלבום אהוב של אביב: חלולים תמונה: - משהו מיוחד שיהיה החודש? שומדבר מיוחד הופעות מתוכננות לאוגוסט? סלקום ווליום וניצנים.

red b

New member
מתפקד!!!

גיל:23 מגורים: חולון שיר אהוב: אממממממ "עניין" אלבום אהוב: אור הירח ולילות לבנים תמונה: אני ואחותי ברגע שיצאתי מאולם קבלת הפנים בנתב"ג לפני שבועיים (תקוע עם הבלון שהם הביעו לי). משהו שיהיה החודש: החברים שלי חוזרים מחו"ל וסוף סוף נהיה כל החבר'ה בארץ ביחד. הופעות: אריק סיני שר לאונרד כהן..

ronnin

New member
מתפקד..

כן המפקד..! גיל: 23 מקום מגורים: ראשון מסנ\אייסי: [email protected] שיר אהוב של אביב: לעזאזל הופעות אלבום אהוב של אביב: אביב גפן III תמונה: אין לי כוח לצרף משהו מיוחד שיהיה החודש? מילאויים הופעות מתוכננות לאוגוסט? 2 לאוגוסט מועדון 24

ronnin

New member
נו לאא...

את לא מכירה את לעאזל הופעות.. סתם אני כל הזמן שוכח את השם של השיר..

Simple Sam

New member
lala

שם:טל גיל:16.9 מקום מגורים:צורן מסנ\אייסי:327252380 שיר אהוב של אביב:אלימות,מלח הדמעות,יומן מסע,לילה אלבום אהוב של אביב:חלולים,יומן מסע תמונה: משהו מיוחד שיהיה החודש?מחנה,הופעות הופעות מתוכננות לאוגוסט?ווליום כנראה וזאפה. בלי ניצנים:(

אניייייייייייייייייייייי ../images/Emo3.gif

שם: עדן. גיל: 16. מגורים: קריות. שיר אהוב שם אביב: הכלללל.... אלבום אהוב של אביב: עכשיו מעונן, לילות לבנים, שומקום, המכתב, חלולים, יומן מסע... [= (בקיצור הכל. באמת כל אלבום הוא יצירת מופת העומדת בפני עצמה). תמונה: מצורפת.... צולמה בעזריאלי[= הופעה מתוכננת לאוגוסט: תכננתי ללכת לניצנים (כפר המוזיקה) אבל זה לא ייצא לפועל מבעיות טכניות

shmuelr

New member
וואוווו מה ענינים אנשים...? שנים שלא הייתי פה

שם: שמואל הנביא גיל: 16 וחצי מקום מגורים: נתניה העיר והאגדה מסנ\אייסי: [email protected] שיר אהוב של אביב: הכל מתפורר אלבום אהוב של אביב: זה רק אור הירח תמונה: יאללה... החברה יודעת לצלם משהו מיוחד שיהיה החודש? חופש מהעבודה הופעות מתוכננות לאוגוסט? אני יודע.... ניצנים אולי שיהיה לכם אחלה חודש! [ותכינו את עצמכם טובטוב נפשית לחזרה לבי"ס.]

nikkush

New member
היי

שם: גיל: 21 מקום מגורים: צפון מסנ\אייסי: יש שיר אהוב של אביב: המוןןןןןןןןןן.. השיר שאני הכי אוהב בעולם : שיר הסמרטוטים.. כי הוא עושה לי משו מוזר בהרגשה.. הוא גורם לי לחשוב לכל מיני כיוונים בחיים ולהסתכל על דברים מסויימים בצורה שונה לאופק.. אלבום אהוב של אביב: ירח מלא תמונה: יש משהו מיוחד שיהיה החודש? יש פסיכומטרי הופעות מתוכננות לאוגוסט? בא לי אביב גפן בצפון

טוב

שם: עדי גיל: 18 מקום מגורים: נס ציונה מסנ\אייסי: שיר אהוב של אביב: מצטערים אלבום אהוב של אביב: שומקום חלולים 3 תמונה: משהו מיוחד שיהיה החודש? חוץ מעבודה וצילומים אין לי שום דבר מעניין הופעות מתוכננות לאוגוסט? בדרך כלל אני מחליטה את זה כמה ימים לפני

Bambi di

New member
מתפקדת

שם: עדי גיל: 15.5 מקום מגורים: חיפה מסנ\אייסי: 348877130 שיר אהוב של אביב: כרגע מגיע לך יותר... אלבום אהוב של אביב: יומן מסע נכון לעכשיו תמונה: משהו מיוחד שיהיה החודש? הופעות, גיבוש הופעות מתוכננות לאוגוסט? הרבה

למעלה