שם:יוני גיל:21 מקום מגורים:ראשל"צ מסנ\אייסי:118419524 שיר אהוב של אביב: במילים אחרות אלבום אהוב של אביב: אביב III תמונה: משהו מיוחד שיהיה החודש? קצת חופש.. הופעות מתוכננות לאוגוסט? כפר מוסיקה, ברט אנדרסון, פולקלה..
שם: שיר גיל: 15.6 מקום מגורים: יהוד מסנ\אייסי: [email protected] שיר אהוב של אביב: there isnt אלבום אהוב של אביב: kanal תמונה: אני ואח שלי שבמזרח עכשיו
משהו מיוחד שיהיה החודש? הופעות והרבה כלום הופעות מתוכננות לאוגוסט? כפר המוסיקה ואתמול הייתי בבית הכחול...
שם:גל גיל:20 מקום מגורים:רמת גן מסנ\אייסי:לא זוכר שיר אהוב של אביב:לא יודע אלבום אהוב של אביב:לא יודע תמונה:אן משהו מיוחד שיהיה החודש?מיוחד... אמממ..סוף העולם כשאביב צורח לי מול הפנים (אתמול) הופעות מתוכננות לאוגוסט?עיברי לידר, רעננה, פורטיס וזאפה של אביב.
שם: טל גיל: 16 מקום מגורים: ראשון לציון. מסנ\אייסי: [email protected] \333008285 שיר אהוב של אביב: חלולים אלבום אהוב של אביב: חלולים תמונה: - משהו מיוחד שיהיה החודש? שומדבר מיוחד הופעות מתוכננות לאוגוסט? סלקום ווליום וניצנים.
גיל:23 מגורים: חולון שיר אהוב: אממממממ "עניין" אלבום אהוב: אור הירח ולילות לבנים תמונה: אני ואחותי ברגע שיצאתי מאולם קבלת הפנים בנתב"ג לפני שבועיים (תקוע עם הבלון שהם הביעו לי). משהו שיהיה החודש: החברים שלי חוזרים מחו"ל וסוף סוף נהיה כל החבר'ה בארץ ביחד. הופעות: אריק סיני שר לאונרד כהן..
כן המפקד..! גיל: 23 מקום מגורים: ראשון מסנ\אייסי: [email protected] שיר אהוב של אביב: לעזאזל הופעות אלבום אהוב של אביב: אביב גפן III תמונה: אין לי כוח לצרף משהו מיוחד שיהיה החודש? מילאויים הופעות מתוכננות לאוגוסט? 2 לאוגוסט מועדון 24
שם:טל גיל:16.9 מקום מגורים:צורן מסנ\אייסי:327252380 שיר אהוב של אביב:אלימות,מלח הדמעות,יומן מסע,לילה אלבום אהוב של אביב:חלולים,יומן מסע תמונה: משהו מיוחד שיהיה החודש?מחנה,הופעות הופעות מתוכננות לאוגוסט?ווליום כנראה וזאפה. בלי ניצנים
שם: עדן. גיל: 16. מגורים: קריות. שיר אהוב שם אביב: הכלללל.... אלבום אהוב של אביב: עכשיו מעונן, לילות לבנים, שומקום, המכתב, חלולים, יומן מסע... [= (בקיצור הכל. באמת כל אלבום הוא יצירת מופת העומדת בפני עצמה). תמונה: מצורפת.... צולמה בעזריאלי[= הופעה מתוכננת לאוגוסט: תכננתי ללכת לניצנים (כפר המוזיקה) אבל זה לא ייצא לפועל מבעיות טכניות
שם: שמואל הנביא גיל: 16 וחצי מקום מגורים: נתניה העיר והאגדה מסנ\אייסי: [email protected] שיר אהוב של אביב: הכל מתפורר אלבום אהוב של אביב: זה רק אור הירח תמונה: יאללה... החברה יודעת לצלם משהו מיוחד שיהיה החודש? חופש מהעבודה הופעות מתוכננות לאוגוסט? אני יודע.... ניצנים אולי שיהיה לכם אחלה חודש! [ותכינו את עצמכם טובטוב נפשית לחזרה לבי"ס.]
שם: גיל: 21 מקום מגורים: צפון מסנ\אייסי: יש שיר אהוב של אביב: המוןןןןןןןןןן.. השיר שאני הכי אוהב בעולם : שיר הסמרטוטים.. כי הוא עושה לי משו מוזר בהרגשה.. הוא גורם לי לחשוב לכל מיני כיוונים בחיים ולהסתכל על דברים מסויימים בצורה שונה לאופק.. אלבום אהוב של אביב: ירח מלא תמונה: יש משהו מיוחד שיהיה החודש? יש פסיכומטרי הופעות מתוכננות לאוגוסט? בא לי אביב גפן בצפון
שם: עדי גיל: 18 מקום מגורים: נס ציונה מסנ\אייסי: שיר אהוב של אביב: מצטערים אלבום אהוב של אביב: שומקום חלולים 3 תמונה: משהו מיוחד שיהיה החודש? חוץ מעבודה וצילומים אין לי שום דבר מעניין הופעות מתוכננות לאוגוסט? בדרך כלל אני מחליטה את זה כמה ימים לפני
שם: עדי גיל: 15.5 מקום מגורים: חיפה מסנ\אייסי: 348877130 שיר אהוב של אביב: כרגע מגיע לך יותר... אלבום אהוב של אביב: יומן מסע נכון לעכשיו תמונה: משהו מיוחד שיהיה החודש? הופעות, גיבוש הופעות מתוכננות לאוגוסט? הרבה