התפקדות אוגוסט!

קוז איי נאבאר אבאר אבאר אבאר לאפט יו!@#$

שם: עדי גיל: 16 מקום מגורים: גזר. מסנ\אייסי: [email protected] שיר אהוב של אביב: קרן אור אלבום אהוב של אביב: ממנטו מורי תמונה: באמפי וואהל
משהו מיוחד שיהיה החודש? עשרה ימים בית ריק, מסיבה בבית שלי, הופעה של אביב,מחנק.. היה אחלה חודש
הופעות מתוכננות לאוגוסט? רק סלקום ווליום.

R h o n e

New member
חחחחחחחחחחחח זה פשוט מפוצץ מצחוק איך שהיא שרה

את זה כאילו היא עושה חיקוי של עצמה
הדי אדוארד צדק פטרובר שחף אנערף זיינתם לי את השכל

bati77

New member
אני לא חוזרת לבצפר!! ../images/Emo9.gif

שם: בתי גיל: 17.5 מקום מגורים: חור מסנ\אייסי: 290919744 שיר אהוב של אביב: מגיע לך יותר אלבום אהוב של אביב: חלולים תמונה: מההופעה באפמי וואהל משהו מיוחד שיהיה החודש? ממ.. תכנון נסיעה לארה"ב =] בחודשים הקרובים הופעות מתוכננות לאוגוסט? יש מצב לקוקה קולה וסלקום אבל הם לא סגורים עדיין

noyt2

New member
מתפקדת.

שם: נוי גיל: 16 וחצי מקום מגורים: גבעתיים מסנ\אייסי: ממ [email protected] שיר אהוב של אביב: מלח הדמעות אלבום אהוב של אביב: כל האלבומים. תמונה: משהו מיוחד שיהיה החודש? השקה של "פורטה", יציאת הדיסק לחנויות. הופעות מתוכננות לאוגוסט? ניצנים, סלקום ווליום.

alwayschen

New member
מתפקדת..

שם:חן. גיל: 16. מקום מגורים: תל מונד. מסנ\אייסי: [email protected] שיר אהוב של אביב:אולי. אלבום אהוב של אביב: אור הירח...השלישי...חלולים...ועוד. תמונה:
משהו מיוחד שיהיה החודש? נ ג מ ר ה הקייטנה! D: הופעות מתוכננות לאוגוסט?ניצנים D:

מעיין51

New member
אני באילת...

שם: מעיין גיל: 15 מקום מגורים: כפר סבא מסנ\אייסי: 317485633 שיר אהוב של אביב: הרבה אלבום אהוב של אביב: הרבה, סתם.. אמממ השלישי חלולים שומקום וממנטו מורי תמונה: אני מהמחשב במלון.. משהו מיוחד שיהיה החודש? נחזור לימודים? הופעות מתוכננות לאוגוסט? למען ילדי אלוט\בכינרת שבוע מעולה שיהיה לכם

TairAtias

New member
מתפקד

שם:תאיר גיל:13 מקום מגורים:כפ"ס מסנ\אייסי:83717801 שיר אהוב של אביב:יש מלא אלבום אהוב של אביב:עכשיו מעונן תמונה: משהו מיוחד שיהיה החודש?הופעה של שלמה ארצי, כמה ימים בלי אח שלי כשהוא באילת........ הופעות מתוכננות לאוגוסט?לא של אביב

מתפקד

שם: ניקו גיל: 22 מקום מגורים: אילת מסנ\אייסי: שיר אהוב של אביב: לאדע אלבום אהוב של אביב: שומקום תמונה: משהו מיוחד שיהיה החודש? זה בכלל היה חודש מיוחד הופעות מתוכננות לאוגוסט? פסטיבל הג'אז באילת

למעלה