התפקדות אוגוסט!

להקת בית ספר התיכון../images/Emo125.gif

שם: ישראל, (ניראה לי-
) גיל:28 מקום מגורים:ח ד ר ה
מסנ\אייסי: [email protected] שיר אהוב של אביב:שומקום אלבום אהוב של אביב:שומקום תמונה: ניראה מי ידע מי הלהקה? משהו מיוחד שיהיה החודש? כרגע לא ידוע לי על משהו מיוחד, הופעות מתוכננות לאוגוסט? איין בכלל חשק לזה
מספיק לי פעם בחצי שנה ,,,

אני לבצפר לא אחזור =)

שם: אורטל גיל: ב 26.8 יש לי 18 :} מקום מגורים: הרצליה מסנ\אייסי: 259051130 שיר אהוב של אביב: אין דבר כזה אלבום אהוב של אביב: כנ"ל, איך אפשר לבחור אחד לעזאזל? תמונה: לא צריך משהו מיוחד שיהיה החודש? יום הולדת,הופעות הופעות מתוכננות לאוגוסט? ניצנים, ווליום,זאפה והמופע התרמה ברעננה צ'או

אני../images/Emo192.gif

שם: הילה גיל: 19 מקום מגורים: זכרון יעקב מסנ\אייסי: [email protected] 268631789 שיר אהוב של אביב: מלח הדמעות אלבום אהוב של אביב: - תמונה: ----> משהו מיוחד שיהיה החודש? יומהולדת
הופעות מתוכננות לאוגוסט? - שיהיה לכם אחלה חודש! [ותכינו את עצמכם טובטוב נפשית לחזרה לבי"ס.] ...... אוקיי

sapirs1

New member
אני

שם:ספיר גיל:15 מקום מגורים:אריאל מסנ\אייסי:[email protected] שיר אהוב של אביב:אין אחד כזה . אלבום אהוב של אביב:חלולים. תמונה:מבנה ח' מקום ראושן :]. משהו מיוחד שיהיה החודש?מחנ"ק, יומולדת ,אח שלי חזר . הופעות מתוכננות לאוגוסט?ניצנים, ווליום ועוד מלא מלא .

הו וול

שם: גילי. גיל: 20? פאק. מקום מגורים: עמק יזרעאל. מסנ\אייסי: לא זוכרת בע"פ.. שיר אהוב של אביב: קשה ביותר. אלבום אהוב של אביב: חלולים \ לילות לבנים. תמונה: לא. משהו מיוחד שיהיה החודש? חו"ל. הופעות מתוכננות לאוגוסט? היום בנמל ת"א, וגמר כוכב נולד!
סתם, סלקום ווליום כנראה. שיהיה לכם אחלה חודש! תודה גם לך. [ותכינו את עצמכם טובטוב נפשית לחזרה לבי"ס.] מה? לא מכירה....

../images/Emo42.gif

שם: פרימה גיל: 14 מקום מגורים: י-ם מסנ\אייסי: 195563343 שיר אהוב של אביב: אולי אלבום אהוב של אביב: לילות לבנים תמונה: משהו מיוחד שיהיה החודש? חו"ל הופעות מתוכננות לאוגוסט? בוב דילן..אבל אין לי פרטים

ה ד ס ס

New member
../images/Emo176.gif

שם: הדס גיל: 18 וחצי מקום מגורים: כפר ביאליק מסנ\אייסי: שיר אהוב של אביב: יש המוווון! אלבום אהוב של אביב: ממנטו מורי, חלולים והשלישי משהו מיוחד שיהיה החודש? אני אצל אורוש!!!
הופעות מתוכננות לאוגוסט? ניצנים, זאפה אולי וסלקום ואלי עוד כל מיני

LightbuIb sun

New member
מתפקד

שם: נעם גיל: 16 ומשהו מקום מגורים: שפיה מסנ\אייסי: [email protected] שיר אהוב של אביב: אין לי שיר אהוב שלו אלבום אהוב של אביב: אין לי אלבום אהוב שלו תמונה: משהו מיוחד שיהיה החודש? ניצנים, משכורת הופעות מתוכננות לאוגוסט? ניצנים, הופעות רנדומליות באיזור

לא רוצה להיות אחרונה..תוסיפו אחריי

שם:שולה גיל: 19 מקום מגורים:ראשון לציון מסנ\אייסי:283833012 שיר אהוב של אביב:קנאה אהה המלחמה הבאה אההה חלולים אההההההההההה טוב אני משתגעת פה זה כמו להחליט את מה אתה אוהב יותר את התקליט או את העטיפה שלו! אלבום אהוב של אביב:לא חוזרת על זה,הספיק לי בפעם הראשונה תמונה:להשתדל לא להיות יותר מדי רעים משהו מיוחד שהיה החודש?חיות לילה בבארבי של סבא שלום חנוך,אחת ההופעות של החיים שלי הופעות מתוכננות לאוגוסט?כפר המוזיקה נראה לי אביב וכנסיית השכל אולי קצת משינה (לזכר הימים הטובים) מי שיראה אותי באחד מהנ"ל ויזהה מוזמן לסמן לי פיס ולחסוך לי את השיחה של מאיפה אני מכירה אותך (אני בנאדם מאוד חשדן,זה מה שצבא עושה לאנשים)

moon light boy

New member
גם אני מתפקד ../images/Emo151.gif

שם: רון גיל: 20 מקום מגורים: מושב רמות-מאיר מסנ\אייסי: שיר אהוב של אביב: "מתים משעמום" אלבום אהוב של אביב: חלולים תמונה: משהו מיוחד שיהיה החודש? אין דברים מיוחדים בצבא
הופעות מתוכננות לאוגוסט? הלוואי

moon light boy

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif היו ימים... ../images/Emo176.gif

מי זוכר מאיפה התמונה הזו...???? אחד הימים הכיפים =] זוכרים את האיש ההזוי ההוא עם המשקפיים...? נראה לי שמור הצטלמה איתו.... חחחחחח

ר-פ-י ל-ב-י-א (אוהב את עצמו)

שם: רפי לביא גיל: כמעט 21....נוגע מלמטה.. מסנ/אייסי: [email protected] שיר אהוב של אביב: ש-ו-מ-ק-ו-ם !!!!!!! אלבום אהוב של אביב: ש-ו-מ-ק-ו-ם !!!!!!!!! תמונה: אין פה...אני במשרד שלנו...בהזדמנות... משו טוב שהיה לי החודש: התקבלתי לעבוד במשרד חקירות יוקרתי....יש!!!!!!!!!!!!!! הופעות מתוכננות לאוגוסט : כל מה שטוב ויבוא בטוב "אלפי אנשים לבד...ואם כבר לבד אז שיהיה עם גיטרה..."

למעלה