התפקדות אוגוסט!

עדן גפן

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo190.gif|פיס|

שם:עדן גיל:15.10 מקום מגורים: מבועים מסנ\אייסי: [email protected] שיר אהוב של אביב: כרגע?.. בא לי על "למיואשים יש רק גורל". אלבום אהוב של אביב: "שומקום" תמונה:
משהו מיוחד שיהיה החודש? מחנה קיץ[?] הופעות מתוכננות לאוגוסט? סלקום ואולי ניצנים.. וגם יש לי אודישן..=\

עדן גפן

New member
אולי..../images/Emo190.gif|פיס|

אולי בגלל שזו אני, אני נראית אותו דבר.:) זו לא אותה תמונה..

ליאורנ

New member
יאללה נו.. למרות שעבר הרבה זמן

שם: איתן גיל: 20 מקום מגורים: ראשון מסנ\אייסי:[email protected] שיר אהוב של אביב: במילים אחרות אלבום אהוב של אביב: חלולים תמונה: משהו מיוחד שיהיה החודש? יש, מעדיף לא לדבר הופעות מתוכננות לאוגוסט? לצערי לא

EDTH

New member
../images/Emo195.gif

שם: אריה (אריק) גיל: 18 מקום מגורים: קרית אתא מסנ\אייסי: ICQ- 156381538 MSN- [email protected] שיר אהוב של אביב: הרבה אלבום אהוב של אביב: כנ"ל תמונה: משהו מיוחד שיהיה החודש? ההופעה של מגהדת' ושיעורי גיטרה =] הופעות מתוכננות לאוגוסט? כפר המוסיקה...

../images/Emo202.gif

שם: חן גיל: 21 מקום מגורים: ראשון לציון סיטי מסנ\אייסי: יש שיר אהוב של אביב: כרגע? לא עולה לי לראש אף שיר... אופטימית מידי בשביל שירים שלו. אלבום אהוב של אביב: תמיד שומקום. תמונה: בבקשה משהו מיוחד שיהיה החודש? טסה כנראה לפולין משלחת של הצבא. הופעות מתוכננות לאוגוסט? הרבה, אבל לא של אביב.

2shahar

New member
זה אותו הקיץ..../images/Emo42.gif

שם: שחר גיל:15 מקום מגורים: רמלה מסנ\אייסי: 210935683 שיר אהוב של אביב: רומאו ויוליה,התאבדות,האם להיות בך מאוהב אלבום אהוב של אביב:השלישי תמונה: משהו מיוחד שיהיה החודש? אילת, כינרת, טבריה, עבודה, ניצנים, ים ים ים הופעות מתוכננות לאוגוסט? ניצנים 7.8 ,ו-ווליום כינרת

Elluli

New member
מתפקדת ../images/Emo41.gif

שם: אלה [מלשון אלוהים, שונאת שמעוותים לי ת'שם] גיל: עוד שנייה 19 מקום מגורים: כרמיאל מסנ\אייסי: [email protected] שיר אהוב של אביב: סוף העולם אלבום אהוב של אביב: אממ קשה. אוהבת שירים מכל מיני אלבומים אי אפשר להעיד על אחד.. תמונה: משהו מיוחד שיהיה החודש? אממ נחייה ונראה \: הופעות מתוכננות לאוגוסט? רציתי ניצנים אבל זה רחוק לי ובעייתי לי. בשביל סלקום ווליום אני צריכה לחתום חופש ואני לא יודעת באיזה יום אביב מופיע בכלל

Elluli

New member
תודה :)

אוף זה אומר שאין סיכוי בעולם שאני אוכל ללכת \:

אלינה מ

New member
מתפקדת

סורי על האיחור... שם: אלינה גיל:14 מקום מגורים: חדרה מסנ\אייסי:236401342 שיר אהוב של אביב: קנאה אלבום אהוב של אביב: עכשיו מעונן תמונה:---- משהו מיוחד שיהיה החודש? אמממ נוסעת לבאר שבע, ירושלים וכל החרא הזה... אני יודעת הופעות מתוכננות לאוגוסט? כנראה לקוקה קולה ועוד כמה..

galush29

New member
קצת באיחורר

שם:גל גיל:15 מקום מגורים:ירושלים מסנ\אייסי:217515400 שיר אהוב של אביב:הווווו יש מלא..מצטערים,לילות לבנים,הכל מתפורר,מתים משעמום,חלומות גדולים,לאן את הולכת... אלבום אהוב של אביב:אור הירח,חלולים תמונה: משהו מיוחד שיהיה החודש?אמפי וואהל=]משכורת=]וסתם היה מממש כיף החודש הופעות מתוכננות לאוגוסט?סלקום ווילום וניצנים:]

galush29

New member
אה אופס טעיתי

חשבתי שזה משהו מיוחד שהיה בחודש
משהו מיוחד שיהיה החודש?ניצנים,סלקום ווילום,יומהולדת,אילת,..

Simple Sam

New member
../images/Emo9.gif

שם:טל גיל:16.9 מקום מגורים:צורן
מסנ\אייסי:327252380 שיר אהוב של אביב:אלימות,מלח הדמעות,יומן מסע אלבום אהוב של אביב:יומן מסע וחלולים תמונה: משהו מיוחד שיהיה החודש?משצים הופעות מתוכננות לאוגוסט?זאפה וכנראה סלקום ווליום

bobit marely

New member
אהבה עצמית

שם:בובית גיל:17 מקום מגורים:פ"ת מסנ\אייסי:302856713 שיר אהוב של אביב:זה משתנה עם התקופות...כרגע זה "אל תדאג" אלבום אהוב של אביב:גם משתנה...כרגע ירח מלא תמונה:אינלי כוח להקטין בלאט משהו מיוחד שיהיה החודש?5 ימים באילת...היה מדהים,מדהים,מדהים! הופעות מתוכננות לאוגוסט?אני ספונטנית =)

מתפקדת

שם: נגה גיל: 17 וחצי מקום מגורים: כליל מסנ\אייסי: 237707943 שיר אהוב של אביב: נו באמת אלבום אהוב של אביב: חלולים תמונה: אין לי כוח לחפש משהו עדכני. ובכל זאת... משהו מיוחד שיהיה החודש?נחכה ונראה.. הופעות מתוכננות לאוגוסט? בינתיים מתמקדים בניצנים

R h o n e

New member
כבר שמת את התמונה הזו בהתפקדות אפריל!../images/Emo3.gif

אין סחורה חדשה?

אשכרה נכנסת להיסטוריה של הפורום לבדוק מתי?

אם אתה כ"כ משקיע היית יכול גם לקרוא את ההודעה שלי ולראות שכתבתי שזה לא חדש (משמע כבר שמתי את זה)

הקשב

שם: אסף גיל: 18 מקום מגורים: הרצליה מסנ\אייסי: [email protected] שיר אהוב של אביב: ממנטו מורי אלבום אהוב של אביב: שומקום תמונה: למטה שני מימין (אני תמיד כושי אבל פה אני כושי סמבו בגלל הטירונות אשמח אם תגלו הבנה וסובלנות) משהו מיוחד שיהיה החודש? יהיה כיף הופעות מתוכננות לאוגוסט? כפר המוסיקה

למעלה