התפקדות מאי

danduuu

New member
את מגעילה../images/Emo7.gif את לא עונה לי אף פעם../images/Emo7.gif

ואת כ"כ יפה
ואני מאוהבת בעיניים האלו שלך
ואת בובה
ואני מתגעגעת אלייך
אבל את לא עונה לי אף פעם

אני לילילילילי

שם: אסיה P: תאריך לידה: 14-12-89 איפה אתם גרים: נמממממממ.....אספו, פינלנד XD כמה זמן אתם בפורום: מאז שהפורום נוצר הייתי גם בקומונה לילילילילי שיר אהוב של נייטוויש: אני אוהבת את הרוב XS יאללה נגיד Passion and the Opera ושיר אהוב לא של נייטוויש: הרבבבבבבההה מה אתם שומעים עכשיו? Sonata Arctica-My dream's but a drop of fuel for a nightmare מסן/אייסי:[email protected] דירוג לפורום 1-10: 100000000000000 הצעות לשיפור? אין הכל אחלההה עוד משו שבא לכם להגיד? נאקמין!!!!
ותמונה:בלע

יש לי עוד משו יותר ארוך

There's A Good Reason These Tables Are Numbered Honey, You Just Haven't Thought Of It Yet יאפ! זה שם של שיר.

Eagleheart

New member
מתפקד

שם: יורי תאריך לידה: 19.07.87 איפה אתם גרים: אופקים כמה זמן אתם בפורום: מאז שנרשמתי לתפוז אני חושב , אין לי כוח לבדוק שיר אהוב של נייטוויש: לא יודע ושיר אהוב לא של נייטוויש: אהמ זה קשה יותר מהקודם מה אתם שומעים עכשיו? Lacuna Coil -To Myself I Turned מסן/אייסי: [email protected] 433161182 דירוג לפורום 1-10:>< שונא שאלות כאלה הצעות לשיפור? אין עוד משו שבא לכם להגיד? .................. ותמונה: P: לא טובה

Eagleheart

New member
להקה טובה בהחלט

למרות שהרבה זמן לא יצא לי לשמוע אותם כמו שצריך זה מה שקורה כשיש הרבה להקות שאוהבים אגב , קרה לכם שהיה לכם חום של 39 ויום למחרת הוא עבר לגמרי ? אתמול נדבקתי בוירוס שמערער את הבטן והקיבה (אם לא הבנתם את הרמז אני אסביר ) ועוד באותו הלילה הוירוס עבר

Eagleheart

New member
למה בהלם ?

שאלתי אם זה קרה גם לכם ,כי זה וירוס חדש שעובר תוך 24 שעות

Eagleheart

New member
תצרפו אותי../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif

אני נחמד ולא לדאוג אני לא אתן לכם לראות אותי בכוח ,רק אם תבקשו יפה ^ ^

mary06

New member
ME ME ME

שם: מריאנה תאריך לידה:16.06.89 איפה אתם גרים: אשדוד כמה זמן אתם בפורום: שאלה טובה..נראה לי חודשיים שיר אהוב של נייטוויש: קשה..EVER DREAM, SIMS,PLANET HELL בעיקר..נו זה תקופתי. ושירים אהובים לא של נייטוויש: AIC-down in a hole, nutshell ועוד כמה PEARL JAM-I AM MINE,BLACK JUDAS PRIEST-hell bent for leather,painkiller,diamonds & rust ועוד איזה 100 שלהם שאני אוהבת Skid Row-In a darkened room Jimi Hendrix-little wing masterplan- spirit never die וזה עוד בקצרה :) מה אתם שומעים עכשיו?NIGHTWISH-Crimson Tide איזה יפה זה :) מסן/אייסי: מסן מת, אייס- 177149823 דירוג לפורום 1-10: ברור ש10 הצעות לשיפור? ממ יותר השתתפות בדברים שכן עוסקים בנייטוויש.. עוד משו שבא לכם להגיד? פיזיקקה זה מכה
ותמונה:כמו רבים אחרים אני לא מסתדרת עם המצלמה..אבל מצאתי אחת יחסית טובה :)

mary06

New member
I will not!

שליז תעשה לך ליז..או משהו..למה רק היא מוצאת את זה מצחיק

למעלה