יש לך כתב מהמם*-*
A Another Grave New member 28/12/10 #7 ../images/Emo40.gif אין לי דברים שקשורים למייכמ../images/Emo11.gif
N NoAmItA ChAn New member 29/12/10 #28 הבהרה - לא חייבים דברים שקשורים ל-MCR! אפשר כל יצירת אומנות שעשית
A Another Grave New member 30/12/10 #47 ../images/Emo40.gif אז יש לי כמה../images/Emo11.gif דאת'באט משונה שכזה.
A Another Grave New member 30/12/10 #48 ../images/Emo40.gif הדאת'באט הראשון שציירתי. ישן - ישן - ישן.
X XoLilMissLolaoX New member 28/12/10 #8 טוב את הציור של פרנק העילתי איזה פעמיים אבל!! הינה ציור שסיימתי ממש אתמול חחח של ג'רארד מקווה שתאהבו אני אשמח לשמוע דעות והצעות לשיפור
טוב את הציור של פרנק העילתי איזה פעמיים אבל!! הינה ציור שסיימתי ממש אתמול חחח של ג'רארד מקווה שתאהבו אני אשמח לשמוע דעות והצעות לשיפור
X XoLilMissLolaoX New member 28/12/10 #9 יש גם את ג'ק וויט למי שמכיר ../images/Emo99.gif והוא לא קריפי אהמ אהמ.... אמרו לי שהשמנתי אותו...:O
N NoAmItA ChAn New member 29/12/10 #30 זה מהמם! *-* ג'ק.. זה ממש יפה, אבל כמו שאני טוענת - הוא כן קריפי!! וג'רארד מקסים! *______* טיפה מעוך, אבל נהדר! D:
זה מהמם! *-* ג'ק.. זה ממש יפה, אבל כמו שאני טוענת - הוא כן קריפי!! וג'רארד מקסים! *______* טיפה מעוך, אבל נהדר! D:
S SugarRush New member 29/12/10 #19 אין לי שומדבר חדש של מכ"ר אבל הנה כמה ציורים.. אגב, מצטערת מראש על האיכות, אין לי סורק אז נאלצתי לצלם..
אין לי שומדבר חדש של מכ"ר אבל הנה כמה ציורים.. אגב, מצטערת מראש על האיכות, אין לי סורק אז נאלצתי לצלם..
S SugarRush New member 29/12/10 #21 ../images/Emo41.gif באחורה של מחברת ביולוגיה XD עדיין, זה אחד הציורים הכי טובים שיצאו לי =]