חשיבה יצירתית

גמני רוצה גמני רוצה!

אז בעקרון רוב הדברים כאן ממש ישנים, כי מאז שאני בצבא היצירתיות שלי שואפת לאפס. (זה ממש עצוב. P:) ג'רארדון! 3>

Ayush Cohen

New member
אין לי כוח להגיב לכולם הכל פשוט כל כך יפה ♥

תודה לכל מי שהחמיא לי
באמת הכול יפה וכולכם כישרוניים

lilison13

New member
כל הציורים מדהימים :)

אהבתי את כולם,אין לי כח להגיב על כל אחד XD אבל אתם גדולים! הלוואי עליי אבל אני אפילו לא מסוגלת לכתוב בכתה ברור ויפה,שלא לדבר על לצייר! תמשיכו עם האומנות :)

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifלא שזה יעניין מישהו מכם...

אבל בלייבג'ורנל שלי יש הרבה פאנפיקים שכתבתי על סופר ג'וניור :) אם תלכו ממש אחורה יש שם כמה וואנשוטס, אבל החל מהפרק הראשון של Twins (Knock Out) יש רק את הפאנפיק הזה כי זה הדבר היחיד שכתבתי מאז שהתחלתי לכתוב אותו... [אני עכשיו עובדת על פרק 10 חח] הייתי אומרת לכן להכנס ולקרוא אבל לא נראה לי שזה יעניין מישהו חחחח כי אתן גם ככה לא מכירות את האנשים שאני כותבת עליהם. אבל בכל מקרה, אם ממש משעמם לכם: http://superukechan.livejournal.com/

lilison13

New member
ואו את כתבת את כל זה? :O

לא קראתי אבל,נדהמתי מכל כך הרבה טקסט באנגלית חחח כל הכבוד,הלוואי שאני אהיה מסוגלת לכתוב סיפורים שלמים ועוד באנגלית! תמשיכי :) אני אקרא בהזדמנות ;)

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאכן~

פרוייקט חיי, באמת. [סתם לא. XD] אני לא כותבת הכל בבת אחת, כל פעם פרק... מה שמזכיר לי שצריכה להעתיק את מה שכתבתי עד עכשיו בפרק 10 ואז להמשיך אותו אבל אין לי כוח~ ;;

lilison13

New member
משהו שעשיתי היום על MCR

היה לי משעמם בשיעור,אז התחלתי לזמזמם לי את השיר SLEEP בסוף קלטתי שזה מתאים לי אז כתבתי על הדף JUST SLEEP מלא פעמים כמוש אתם רואים בצד ואז בסוף WAKE UPPP כי בצעמי התחלתי להירדם,ואז התחלתי לזמזמן שירים אחרים והתחלתי לרשום מה שאני זוכרת מהשיר וככה כתבתי את ההתחלה של MAMA ואז התחלית סתם לזרוק שמות של שירים שעלו לי לראש ושורות שנתקעו לי,ובוסף התחלתי לכתוב כל מיני שטויות על MCR קיצור יצא ממש טיפשי במיוחד כי כתבתי מייקי ויי
ג'רארד ויי
פרנק איירו
ואז 'ואת ריי אף אחד לא אוהב' XD אבל אל תתיחסו ברצינות זה היה בצחוק אני מתה על ריי רק שיהיה יותר פתוח! :) ועוד מלא דברים טיפשיים חחח רציתי לצייר משהו אבל בפעם המליון גיליתי שגם אם אני ממש רוצה אני עדיין לא יודעת לצייר חחחח

למעלה