ניצנים, קוקה קולה ומה שבינהם!

Sheygets16

New member
אם זה מעודד מישהו ../images/Emo9.gif

אז בנוסף ליהודים, גם אינפקציה וסינרגיה יהיו באותו יום. אותי זה מעודד

../images/Emo121.gifאותי לצערי זה הכי מדכא בעולם

לא רק שאני מפסיד את היהודים ושייגעצ אלא גם את אינפקציה וסינרגיה! ולא (נדב) לא חימום של שייגעצ ליהודים.. הופעות מלאות (נראה לי) של כולם. כלכך חבל שאני לא אהיה בארץ.. מי שלא הולך לזה מפסיד

Sheygets16

New member
תדחה את הטיסה ../images/Emo160.gif

מאוד ריאלי מצידי להציע הצעה כזאת

../images/Emo121.gifחחח לא נראה לי

אמא שלי אמרה לי על זה משפט נכון- "אתה גם רוצה לאכול את העוגה, וגם להשאיר אותה שלמה?"
לדחות את הטיסה? ממש בלתי אפשרי.

../images/Emo121.gifלוס אנג'לס

לדודים שלי.. למרות שאם הייתי יודע מראש מתי הכפר מוסיקה של קוקה-קולה יכולתי להזיז ת'טיסה

../images/Emo42.gif ניצנים, קוקה קולה ומה שבינהם!

לכאן ישורשרו כל ההודעות שקשורות לכפר המוזיקה של ניצנים. מי שלא משרשר- נמחק
אני מזכירה לכם שמכירת הכרטיסים הללו הינה ספסרות לא חוקית
ואני מזכירה לכם שאת הכרטיסים האלו לא קניתם בשקל, אלא מצאתם ואספתם הרבה פקקים, ככה שפשוט "לקחתם" יותר כרטיסים. לעשות כסף על אנשים אחרים עם זה, לא חוקי
לא מוסרי
תעשו את השיקולים שלכם, אני לא מעודדת את זה..

צודקת נמש!

זה ]פשוט בזבוז כסף.. ולא נראה לי שיילך להם כ"כ... הרי מה הבעיה למצוא פקקים?! כמו שהם מצאו!

keeeren

New member
מצד אחד את צודקת...

מצד שני כשאת קונה כרטיס ממישו באיזה 30 שקל להופעה שאת גם ככה לא כל כך להוטה ללכת אליה (שילוב הופעות מסריח השנה) את די מאבדת מהמוטיבציה שלך ללכת לחפש במיכלי מיחזור פקקים...=\

פרקשון

New member
נמש המוסרית שלנו

חחח תראי מי שעושה דבר כזה פשוט עושה טובה לבנאדם אחר שלא מצא מספיק פקקים

טולייצ

New member
הכרטיסים שקניתי

היסטוריית רכישות : שם ההופעה - תאריך ושעה - מיקום - מספר כרטיסים
המופע המרכזי: פורטיסחרוף 21/07/2005 כפר המוזיקה קוקה-קולה 1 המופע המרכזי: משינה 17/07/2005 כפר המוזיקה קוקה-קולה 2 המופע המרכזי: עברי לידר 13/07/2005 כפר המוזיקה קוקה-קולה 2 המופע המרכזי: היהודים 12/07/2005 כפר המוזיקה קוקה-קולה 2 המופע המרכזי: אביב גפן והתעויוט 11/07/2005 כפר המוזיקה קוקה-קולה 1 אני בכלל לא בטוחה שאני אלך להופעה כלשהי

טולייצ

New member
לא יודעת

סתם כדי שיהיה למקרה שבסוף אני אוכל ללכת.. ב 11.7 אני בטוח לא אלך כי יש כנס מתגייסים שאני חלק ממנו
ובכללי מה 10-17.7 אני בכל אמורה להיות באילת עם המשפחה.. ואם אני אתקבל למשלחת של קנדה אני לא אהיה פה מה 19.7

למעלה