ידעתי כבר מזמן תודה לגלוש
ד דניאלסתיו New member 15/6/05 #39 שנה שעברה היה הכי יפה.. גם אביב.. גם עברי..וגם שייגעצ במופע אחד... היההההה..(וסלחו לי על המילה) משוו בנזוווונה! ועכשיו דפקו לנו את אלה..
שנה שעברה היה הכי יפה.. גם אביב.. גם עברי..וגם שייגעצ במופע אחד... היההההה..(וסלחו לי על המילה) משוו בנזוווונה! ועכשיו דפקו לנו את אלה..
נ ניו יורק רפיח New member 15/6/05 #40 ../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif היה ההופעה הכי טובה שהייתי בה ואל תשכחי גלעד שגב
../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif היה ההופעה הכי טובה שהייתי בה ואל תשכחי גלעד שגב
S Sheygets16 New member 15/6/05 #43 4.8.2004 ../images/Emo99.gif הופעה מדהימה אחת מהטובות, אם לא הכי טובה, שאי פעם הייתי בה :]
נ ניו יורק רפיח New member 15/6/05 #55 ../images/Emo45.gif אחת ההופעות אם היו עושים עוד פעם!!!!! גררררררר פשוט ראו שאביב נתן את ההופעה מהנשמה! היה מדהים
../images/Emo45.gif אחת ההופעות אם היו עושים עוד פעם!!!!! גררררררר פשוט ראו שאביב נתן את ההופעה מהנשמה! היה מדהים
ט טולייצ New member 19/6/05 #163 וככה להזניח את עברי? וזו אכן ההופעה הכי טובה שראיתי מימי. לראות את אביב שר את "מרי לנצח"
H Hezi The One New member 15/6/05 #50 כ"כ כ"כ נהנתי בהופעה הזו../images/Emo99.gif הרג אותי שאביב התחיל לשיר "ועברי ההומו ועברי ההומו$@^46" זה הצחיק נו:$
כ"כ כ"כ נהנתי בהופעה הזו../images/Emo99.gif הרג אותי שאביב התחיל לשיר "ועברי ההומו ועברי ההומו$@^46" זה הצחיק נו:$
נ ניו יורק רפיח New member 15/6/05 #56 אהבתי שירד על סבלימנל עוד שניה נקרעתי, שעלה על העמוד גרררררר זה היה מדהים, וכשעברי הציע לו נישאום והם שרו מזרחית אין זה היה כזה מצחיקקק
אהבתי שירד על סבלימנל עוד שניה נקרעתי, שעלה על העמוד גרררררר זה היה מדהים, וכשעברי הציע לו נישאום והם שרו מזרחית אין זה היה כזה מצחיקקק
S Sheygets16 New member 16/6/05 #74 "אני לא מבין למה אנשים אספו פקקים כדי לראות את הפקק והצל שלו" זה היה משהו כזה לא? פשוט מושלמות
ס סבסטיאן נאבד New member 16/6/05 #76 ../images/Emo121.gifאני לא זוכר ממש אבל הוא אמר משו עם "הפקק והצל"
ט טולייצ New member 15/6/05 #62 אבל יובל שונא את היהודים../images/Emo2.gif בכל זאת,אני חושבת ששווה,מקווה להיות שם
B Breaking the Girl New member 15/6/05 #64 כ"כ גרוע ../images/Emo7.gif . מה הקשר בין שייגעצ ליהודים ? . פאק עכשיו אני אצטרך לסבול הופעה של היהודים .
כ"כ גרוע ../images/Emo7.gif . מה הקשר בין שייגעצ ליהודים ? . פאק עכשיו אני אצטרך לסבול הופעה של היהודים .
K keeeren New member 15/6/05 #66 לא כ"כ גרוע...=\ ליהודים יש אחלה שירים אבל אני אף פעם לא ממש התחברתי אליהם... הייתי רק פעם אחת בהופעה שלהם השנה ברוק עצמאות וממש סבלתי.. דחפו אותי, דרכו עלי ועשו לי כחול בכל הגוף בערך.. ועוד הייתי די רחוקה מהבמה.. אבל משום מה יש לי הרגשה שאני אלך ושאני גם אהנה!!=)
לא כ"כ גרוע...=\ ליהודים יש אחלה שירים אבל אני אף פעם לא ממש התחברתי אליהם... הייתי רק פעם אחת בהופעה שלהם השנה ברוק עצמאות וממש סבלתי.. דחפו אותי, דרכו עלי ועשו לי כחול בכל הגוף בערך.. ועוד הייתי די רחוקה מהבמה.. אבל משום מה יש לי הרגשה שאני אלך ושאני גם אהנה!!=)
א אנומה מליש New member 16/6/05 #71 אה?! אני חולע על שתי הלהקות המדהימות האלה אבל ביחד? לא נישמע לי שלוב טוב... כאילו היהודים יותר כבדים כאלה, שייגעצ קלילים...אנלא חושבת שהם מתאימים.
אה?! אני חולע על שתי הלהקות המדהימות האלה אבל ביחד? לא נישמע לי שלוב טוב... כאילו היהודים יותר כבדים כאלה, שייגעצ קלילים...אנלא חושבת שהם מתאימים.
ס סבסטיאן נאבד New member 16/6/05 #73 ../images/Emo121.gifשום ביחד! שייגעצ עולים, שרים כמה שירים. יורדים ואז היהודים עולים להופעה מלאה.. <משמע-שייגעצ מחממים את היהודים.>
../images/Emo121.gifשום ביחד! שייגעצ עולים, שרים כמה שירים. יורדים ואז היהודים עולים להופעה מלאה.. <משמע-שייגעצ מחממים את היהודים.>