ניצנים, קוקה קולה ומה שבינהם!

invAsion

New member
יצירת מופת ../images/Emo103.gif

גם מבחינת איכות. רואים כמה השקיעו בשירים. בכתיבה, בשירה, בסולואים, בהכל.. עד הפרט האחרון אם את אוהבת אז אחלה, אם לא בעיה שלך

בשבילי לדוגמא

היהודים זה סתם פוזה...ומוזיקה צעקנית, וצרכני, אני אוהב מוזיקה מקפיצה, מהנה, לא כבדה מידי, ואפילו לפעמים שקט, כל אחד יגיד משהו אחר. זה הבעיה בויכוח הזה אפחד לא צודק, אפילו אני לא...למישהו אחר.. ולסיכום PUNK ROCKS

שטיות!!!

אי אפשר בכלל להשוות! היהודים עושים מוזיקה איכותית נוגעת (ופוגעת), השירים שלהם יותר כבדים. שייגעצ עושים יותר פאנק עם שירים קלילים כאלה.

Hezi The One

New member
תגובה לך ול'שרותי בנות'

אוקי אז 3 שירים זה לא משנה,לא לשכוח ששייגעצ כל הזמן עובדים על הדיסק החדש (לא שזה רע) ליהודים גם היה סיבוב הופעות בארה"ב,חוץ מזה אני מניח שאחרי כ"כ הרבה זמן שהם עושים מוזיקה גם להם מגיע קצת חופש ובקשר למופע של שייגעצ,זה לא עקרוני,הם גם יכלו לעשות את זה ככה שבכל הופעה שיר חדש ולא להשמיע את אותם שירים בהופעות גם אל תשכחו שהיהודים אחרי שיצא האנפלגד לא עשו כ"כ הרבה הופעות בארץ

הוא גדל,נכון

אבל זה לא אומר גם אחרי שהוא גדל הוא יותר גדול משל היהודים ליהודים יש קהל הרבה יותר גדול..

../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

שייגעצ+היהודים תעשהו את זה פחות היהודים זה מושלמות

פנאן ../images/Emo13.gif

אני מקווה שזה יהיה ככה.. כי יש אומרים שהיהודים מארחים את שלום חנוך ויהודית רביץ.

מה היהודים?!

לא היהודים! לא היהודים לא! לא! למה היהודים!? לא אוהבת היהודים :( אוףףף! פאקקקקקקקקק יו ג'יזס

../images/Emo121.gifלאאא אוף!

למה לא ב7.7 ב8.7 9.7 10.7 11.7? דווקא ב12?=/ גרר ב12 אני טס, אני כנראה לא אוכל להגיע

למעלה