עידכוניי בוקר - יום 58, ה- 28.10

omer719

New member
../images/Emo42.gif עידכוניי בוקר - יום 58, ה- 28.10 ../images/Emo42.gif

בגלל ששירשור הלילה הפך למפלצתי

בעית VOLUME

זה רק אצלי או שאצל כולם הווליום של השידור באינטרנט מ-מ-ש חלש? לעומת למשל הפרסומת לפני השידור שבווליום רגיל? זה רק לפני כמה ימים נהיה אצלי ככה

EMC1

New member
@ לכל אלה שלא נמאס להם להתעסק בעדתיות.

קודם כל זה מגעיל שחלק מחברי הפורום נגררים לנושא העדתי. לא חייבים להיגרר לכל שטות שאיזשהו משתתף אומר ( ולכל אחד מהמשתתפים, יש את חבילת השטויות שלו..). עדיף להתרכז באופן המשחק של כל אחד מהמשתתפים ולעזוב (במיוחד) את הנושא העדתי. הרוב המכריע של חברי הפורום הם יהודים והגיע הזמן שיבינו שהאויב המשותף הוא לא בדיוק בן העדה האחרת. בנוסף, לפחות 50% מאלה שמתחתנים היום הם בן העדות שונות כך שהנושא ששמו "עדות" יעלם בעוד מספר שנים וזו עוד סיבה לעזוב בשקט את האגדות סביב העדות השונות ולהשתדל להתרכז בדברים אחרים. אותי זה מדהים שצעירים מגיבים בנושא עדתיות כפי שהיה לפני כחמישים שנה. די. נמאס מהגזענות של כל הצדדים. צאו מזה.

אתה פונה לכתובת הלא נכונה

מי שמוסיפה עוד ועוד קיסם למדורת הגזענות זה עינב. את כל טרוניותיך בנושא אתה צריך להפנות אליה. אתה יודע מה, צודק, לא רק אליה. גם אל כל מי שנותן רוח גבית לדעותיה הגזעניות.

EMC1

New member
אני בס"ה ביקשתי לא להתייחס לדעות גזעניות

שמשמיעים משתתפים אלה ואחרים שגורמים להתלקחות מיותרת בין חברי הפורום. גזענות שייכת לדור אחר.

איזבלל

New member
למה?תגידו למה כל פעם ../images/Emo53.gif

שליאון נראה על המסך הוא שר, עושה פרצופים.רוקד , מתעלק ןמחבק מישהו........ הוא ממש מתנהג כמו ילד מפגר, מדבר, שר מדבר.רוקד נה? הוא מצוות הווי של פסיכים? איך אפשר לראןת אותו עם כל הזיבולי מח שלו. די.

MovieMaster

New member
מילא זה, אבל הוא כל הזמן מחטט באף וחופר...

כאילו מחפש שם מטמון...

Sימה2

New member
לא לדבר על זה, זה לשים את זה שוב מתחת לשטיח,

כשעינב חשה היתנשאות מצד מי שאומרים "נישארנו עם שאריות אדם" ........ואומרת "הפרידמנים"...... זו גזענות מצידה ????? לא מצד המיתנשאים ???? אני רוצה להבין ??? ומה , תכחישו שגזענות קיימת ???? תכחישו שהרוסים ניקלטו טוב יותר מהאתיופים ??? ומה שקרה בבי"ס בפ"ת ???!! נתעלם מהכל , כאילו אין ?! אפשר שנשים לצורך הדיון כאן הכל מתחת לשטיח כי אנו לא הרשויות ואנו לא אמורים לטפל בזה . אנחנו רק נשים לב לשחקנים - ונצביע לפייבוריט שלנו וכשהמתמודדים יתלוננו שיש גזענות - לפחות לא נכחיש. כי יש גם יש !!!!!!

המונח גזעות על פי ויקיפדיה

גזענות היא כל הבחנה, הוצאה מן הכלל, הגבלה או העדפה של בני אדם, המיוסדת על נימוקי גזע, צבע או אתניות, שמגמתן או תוצאתן יש בהן כדי לסכל או לפגום בהכרה, בהנאה או בשימוש על בסיס שווה של זכויות האדם וחרויות היסוד בחיים המדיניים, הכלכליים, החברתיים, התרבותיים או בכל תחום אחר בחיי הציבור.

rinatt1

New member
למה להעליל עלילות... די לשקרים.בסה"כ הוא ביקש

לא התעסק בזה ואתה בכוח מתעסק וגורם גם לי להגיב על השטויות הללו.. יאללה מספיק.....

או, מצויין!!

אני מצטטת: "הרוב המכריע של חברי הפורום הם יהודים והגיע הזמן שיבינו שהאויב המשותף הוא לא בדיוק בן העדה האחרת." מבזק חדשות בשבילך: גזענות היא גם מה שמופנה נגד לא יהודים אני למשל נשואה לכזה, אנגלי במקרה, הוא אויב של מישהו? לא, כי אני כבר רגילה למסרים שליליים לגבי הנישואים ל"גוי" (עוד מילה אהובה עליי מאוד) רק שבמקרה הוא הבעל , האבא והאיש הכי טוב בעולם, לפחות בשבילי הנושא העדתי עולה בצורה קיצונית במשחק אי אפשר להתעלם ממנו

My Little Fairy

New member
לא נראה לי שהיא התכוונה לבריטים.

אם היית נשואה לטרוריסט פלסטינאי, היית יכולה להעלב.

זה הענין עם גזענות

את יודעת איך זה מתחיל, לא איך זה נגמר ותאמיני לי ששמעתי כבר מספיק הערות גזעניות בחיי גם על בעלי הלא יהודי

My Little Fairy

New member
ליבי ליבי על הבריטים המקופחים.

עליך להבדיל בין אמירה גזענית ממקום מתנשא, לבין אמירה גזענית ממקום נחות.

למעלה