עידכוניי בוקר - יום 58, ה- 28.10

EMC1

New member
מה שאני התכוונתי זה קודם כל לא להצית

אש הגזענות בין חברי הפורום ולגרום לשינאה מיותרת בתוך הפורום. גזענות בגדול זה לא לקבל את האחר בגלל צבע עורו, מוצאו דתו וכדומה. אויב נמצא בדר"כ בקטגוריה אחרת וזה לא מחייב שהגורם הגזעי הוא מה שגרם להגדרת הצד השני כאוייב. לדוגמה: מלחמות באפריקה, מלחמות בין ערבים ( מצרים נלחמה בתימן, סוריה פלשה לירדן, מלחמת עיראק-איראן).

מסכימה איתך...אבל צריך להבין

שכשהצד של ש"צ חוגגים פה על המילה "פרידמן",יש לנו צורך להביע שגם ש"צ הם לא "נשמות טהורות"...בגדול מסכימה איתך.

אז אולי נסכים

שללא קשר לצדדים הערות גזעניות הן לא מקובלות? את יודעת מה חשבתי הבוקר? חשבתי על זה שנכון שמדובר בתכנית טלויזיה אבל יש פה מסרים שעוברים. ואני מדמיינת ילדים שמכניסים את הטרמינולוגיה הזאת לריבים ביניהם ונהיה לי רע. וזה ממש לא משנה מאיזה כיוון זה

morani222

New member
נמאס כבר מהחובבנות הזו

הפקה חובבנית ברמות !!! כל הזמן אין קול בוידאו או ששומעים דיירים מסויימים ושומעים אחרים, שלא נדבר על האתר החדש שלהם "MAKO" הפורומים שם לא עובדים מאז שפתחו אותו, פשוט בדיחה של הפקה ! אין חשק לראות כבר את התוכנית

MovieMaster

New member
כן, יש בעיות עם האתר החדש הזה מאקו

עוד ביום שהעלו אותו לאוויר, לקח לי 4 שעות שהוא עלה לי, וגם זה רק באקספלורר, בשועל הוא לא עלה עד הבוקר.

hen96

New member
מה נעשה? אם לא נצביע לא נשפיע לצערי

זה לא מה שיפתור את הבעיות

rinatt1

New member
מה זה היה עכשיו? רנין עשתה שקט! למצלמה וסימני

וסימנים שהיא לא שומעת?? משיהו הבין מה זה היה????

beep beep

New member
האם נגנבו והועברו 4 פריטים כנדרש?

בפרומו נאמר שהיו צריכים לגנוב 4 פריטים. האם אכן נגנבו והועברו 4 פריטים? אני יודע רק על שלושה: מאפרה, מסרגות והתמונה של תייסיר. מהו הפריט הרביעי שנכנב והועבר?

ערוץ 2 כמובן.... אבל זה כבר היה

והיה קטע מצחיק שעידן קפון אמר שלא רנין היא האטרקציה בקטע, אלא הדורבן (הכוונה לקיפי הקיפוד כיוסי)

לונה 2

New member
מעניין שהכלה הסורית

לא היתה מסוגלת לשחק את ונסה במשימה וגילגלה עיני ינשוף כאילו.... מה לה ולמשחק בכלל.

למעלה