עידכוניי בוקר - יום 58, ה- 28.10

סיכום שיחת הלילה של שפרה:

שפרה נקראה לחדר הגדול והוא החל לשאול אותה איך היא מפיגה את השעמום? מטרת השאלה היתה להביאה למצב בו היא מדברת ונזכרת במסרגות שנעלמו לה. שפרה יצאה מהחדר והחלה לדבר על המסרגות ועל כך שיש מישהו שלקח לדיירים חפצים אישיים ושזה ממש לא בסדר. לאון בתגובה מסר שאם מישהו עשה דבר כזה יכול להיות שהוא קיבל משימה שבה התקציב יגדל ב50%. שפרה אמרה שאם זה כך המתמודד היה צריך לסרב לקחת את המשימה כיוון שמדובר בחפצים אישיים ושום משימה בעולם לא תצדיק את זה. בנוסף אמרה שהיא לא מאמינה שמישהו שקרוב אליה עשה את זה. אותי מאוד מעניין מה היא היתה אומרת אילו היתה מגלה שצבר נניח היה עושה את זה. בכל מקרה לדעתי היא חושדת ביוסי ולכן היא מנפחת את העניין.

Yaki J

New member
חתיכת דביל

אין, היצור הזה בכוח מנסה להכשיל את המשימה. אולי בהוראת הפטרונית הקדושה שפרע הוא מנסה לחבל בה כדי שלבובליל לא יהיו סיגריות. הנבאדם הזה שקרן ודביל ברמות. והנה חשפו היום במעריב שהוא למד בבית ספר דתי - גם בתיכון! העיקר שהיינו צריכים לראות הצגה שלו בא לאשר ומבקש ממנו ללמד אותו להניח תפילין. איזה נחש מחושב, כל צעד וצעד שלו נועד לקדם את המותג שנקרא "ליאון". ואולי ששפרע תסתום כבר לגבי המסרגות? למה היא צריכה אותם? אולי היא רוצה לעשות הפלה לתינוק שלה ושל צבר שנולד מרוח הקודש ומההזיות של כל מיני "פרשני מבטים" בפורום.

לצורת דיבור וכתיבה שכזו צריך שכולם יתנגדו ולא

לתת יד אם יש לך דיעה בהקשר לארועים, יפה שתגיד אותם בצורה מתורבתת. ואם קשה לך להתאפק, תספור עד 10 או עד שיעבור לך. ובהקשר של " ידיעת אינפורמציה " כזו או אחרת על דיירי הבית כבר אנחנו יודעים ש - 99% מהדברים הם הפצות של שקרים אף אחד לא רוצה "לסתום" לאחר את הפה - מלהביע דיעה אבל אני חושבת שצורה כזו של הבעה - פשוט מחליא ונימאס. תחשוב על הדברים שנאמרו בהבט החיובי שיהיה אחלה של יום שהטוב ינצח עם ישראל חי ומאוחד זה כל מה שיש לנו וזה יהיה כוחנו

בובה 1983

New member
הוא מעולם לא הסתיר את זה שלמד בבי"ס דתי

הוא ציין את זה לא פעם במהלך התוכנית. מה שכן, הוא הפך להיות ממש צבוע בשבועיים האחרונים.

מעבר לזה שליאון סתום, הצדקנות של שפרה

תהיה בעוכריה כשהיא תגלה שליאון לקח בזה חלק

balbala5

New member
מעניין איך אתה היית מגיב אם היו מעלימים לך

חפץ אישי ??? אני בטוחה שהיית הופך את כל הבית והיית מאשים את כולם. ואגב אם היו מעלימים לעינב את ספרי התהילים או את הפמוטים היא היתה מאשימה את שפרה והריב היה הופך להיות אלים. אז אל תנסה עכשיו להתייפיף ברור שהחפצים שנבחרו להעלמה אמורים היו לגרום למריבה בין הדיירים - זו היתה כוונת ההפקה.

סליחה כן...אבל עינב לא הייתה מאשימה את

שיפרה,למה סתם להעליל עלילות,חוץ מזה גם המכנסיים של יוסי "נגנבו",אז חלאס,אח"כ אל תגידו שאנחנו מתחילים....

לדעתי, אצל שיפרה לקיחת חפץ אישי ללא רשות

סוג של חדירה לפרטיות. ולדעתי היא קנאית לפרטיות שלה. על אחת כמה וכמה בבית כזה שהיא יודעת שיש לה שונאים, זה קשה יותר. קשה לשפוט במצבים כאלה.... אל תשכחו שהעצבים שלהם רגישים כעת... סף הגירוי קטן... מכל מיני סיבות ברורות מאליהן.

אכדית

New member
אבל זו לא רק היא זה לכולם

אבל נכון - שיפרה היא במרכז העיניינים והיא הכי חשובה והכי מעניינת. שתלמד מחבר שלה לשתוק לפעמים.

לא מדוייק

לעתים אנשים רוצים תשומת לב גם אם היא שלילית. התעלמות היא יותר גרועה. וגם אדישות. (ואני מדברת בכללי, כי אני לא יכולה לדבר בשם שיפרה או כל אחד אחר) על כל מתנגד יש אוהד.

אכדית

New member
אז שיהיה להם לבריאות ../images/Emo122.gif

מעדיפה להיות אנונימית וחופשייה מאשר להיות מפורסמת ולפחד לצאת למכולת. חשבתי בתמימותי שכולם ירגישו ככה.

מי שקנאי לפרטיותו..

לא יילך לשחק במשחק שבו עוקבים אחרי כל פיפס קטן שלו 24/7. מה זה סוג של "תיקון" מבחינתה? מעמידה את עצמה במבחנים? לא נראה לי.. כמובן ואין ספק שהעצבים מאוד רגישים.. היא נמצאת במצב שבו היא עשתה מיריביה למשחק דמונים ולכן היא נקלעת לפראנויות.חבל, כי זה לא ה- state of mind הנכון והחכם במשחק. אבל שפרה אמורה לדעת שהיא הגיעה למשחק שבו ישחקו בעצם בחיים שלה, ולכן לדעתי היא סתם "חופרת" שלא לצורך במקרה הזה.

נכון....

היא מנסה לשמור על איפוק. כחלק מהעניין של הפרטיות. אך מיום ליום קשה לה יותר. רגישה והופכת לרגישה מדי....

פרטיות????

הבחורה הלכה לתוכנית טלוויזיה בה אנשים אמורים לצפות בה 24 שעות ביממה. אז אני צריכה להבין אותה כשהיא מאבדת את העשתונות כי פוגעים לה בפרטיות? איזה מן טיעון זה? הדבר היחיד שהיא אמרה אתמול בלילה זה שהיא לא אוהבת שמחליטים לה מתי לסרוג ומתי לא. שכחת שהיא מרוכזת בעצמה?

למעלה