עידכוניי בוקר-צהריים-יום 61,ה-31.10

פלדי1

New member
יוסי בובליל הענק

אינה אמרה שאינה מדברת עברית . בתגובה הוא אמר לה שאפילו אם היא כן מדברת , מוטב שלא תדבר.

קפרי

New member
התגובה כאן פשוט מקוממת על העוול שנעשה

לאחרים, זה מרגיז וזה לא הוגן ואני לא אחותה ולא מכירה אותה פרט למה שראיתי בטלויזיה, אבל באמת, קצת פרופורציות לא יזיק.

שיכור,טיפש, מה שתגידו - יוסי הוא ליהוק גאוני|

כל ממדינה חולה עליו,לכם נשאר רק להשלים עם זה

Yaki J

New member
קפרי אנחנו לא רגילים לתגובה כל כך ממצה

זהו? פשוט להאשים את יוסי שהוא שיכור? מה עם להמציא עוד אח/בן/קרוב משפחה/דודה/סבתא/אחיין/דוד מאמריקה/בן מאומץ/משפחה אומנת שיש לך ולהגיד שגם הוא שיכור ובגלל זה את יודעת שיוסי שיכור? ולהוסיף שאת לא גזענית אבל את לא אוהבת שיש ליוסי דיבור של "זקני העדה" (אה, לא זקני ציון?) ושאל תאשימו אותי בגזענות כי אני טריפוליטאית ואני לא משכילה? ואולי לסיים בעוד משפט הערצה עיוורת לשפרע ולרומן שאת ועוד כמה הזויים רקמתם לה ולצבר? באמת? תגובה כזאת קצרה. קפרי ממך ציפינו ליותר. טוב, אולי השפעת התרופות פגה...

klapim

New member
מה ככ מצחיק לא הבנתי?

שום דבר מהבידיחות שלו לא מציחקות סורי שאני מקלקל תהצגה הכי טובה בעיר אבל יוסי כבר פאסה כל היום רק סגריות סגריות סגריות אישתי אישתי אישתי

3pac היחיד

New member
שמתם לב שמאז שיוני בא לוילה עינב הפסיקה ללבוש

את הפיזמות המצויירות שלה היא לבושה בגדים יותר יפים בטוח שהיא נדלקה עליו השאלה פה אם הוא בא לשח' איתה כי הוא יודע שהקהל אוהב אותה ואם זה ככה זה יהיה עצוב

קפרי

New member
אלה משפטים נדושים מטריפולי שגם סבתא הייתה

אומרת בערבית שהיינו ילדים חחחח

Yaki J

New member
מחמם את הלב לראות את השנאה שלך לסבתא שלך

לא פעם ולא פעמיים את רושמת פה משפטים נבזיים על העדה שלך. אם אכן זו העדה שלך, כי אני לא משוכע שאת סתם דמות וירטואלית הזויה שהמציא אדם מאד משועמם וטיפש. העיקר לדבר על החינוך המעולה של שפרע והבן שלך. אם חינכת את הבן שלך שסבתא שלו פרמיטיבית וטפשה אני מרחם עליו ועל הדורסנות, ההתבטלות וההתכחשות העצמית שגדלת עליה.

אבל כשמאזינים עד הסוף:

צבר באמת דואג לה ואומר לה אם זה עושה לך רע שום דבר לא שווה ותעזבי מקסימום שלמי 300 שח כל שעה ותפתרי את זה

נראה לי שהוא דואג לה כידידה טובה ו

שהוא כמו רובנו כאן יודעים שהיא תצטרך המשך טיפול. (היא כבר טופלה היא הודתה בעבר בפני לאון)

קפרי

New member
כמעט אין אדם עם ראש על הכתפיים ובטח לא

עם גרושי הורים כמו שהיא עברה לא עבר טיפול. לא שמעתם על אנשים רמי מעלה או סלבריטאים? לא לקפוץ כ"כ מהר, מכירה בוסים בעבודה שהלכו לשיחות, אנשים שחלו במחלות ממאירות, גרושים, חלילה אונס, פרידות קשות ועוד ואם אכן, זה לא כזה גרוע וגם, אחרי שהוריה התגרשו והכל נפל עליה, ניתן רק להצדיע לה על המעמד שהחזיקה והחיים שהובילה. (לשמחים לאיד-מפגרת היא לא, זונה היא לא, מסוממת היא לא, אולי משקעים וזה לגיטימי למי שהיו חיים קשים).

מסכימה איתך בזה. וטיפול אצל פסיכולוג זה ממש

לא משהו רע נהפוכו זה יכול להוציא רק דברים טובים לדעתי-פשוט לתקן. האמת שנראה לי שהתוכנית הזו תעשה לה רק טוב (נשמע מצחיק?) אסביר למה: היא תיהיה יותר מודעת לעצמה תדע מה מפריע לאחרים בה כי היא בעצמה רוצה שכולם יאהבו אותה ואם לא אוהבים אותה היא משתגעת מזה ומיד רוצה לדעת תשובה ורוצה לשנות את הרושם אז אולי התוכנית תתן לה איזו שהיא אינדיקציה למה כל כך מפריע לאחרים לאהוב אותה כמו שהיא רוצה אחת מהתשובות כבר אמרנו והוכחנו: התנשאות ויהירות קיצונית, לא כל כך מסתדרת עם רוב המסגרות (לא כל מסגרת) שתטפל בזה קודם כל מעבר לזה התוכנית רק מחזקת מה שהיא חושבת על עצמה:שהיא אדם מיוחד מאוד! אינטיליגנטית, יפה בטירוף, יופי אלוהי כזה. מודעות עצמית היא הדרך לפיתרון והצלחה.

ח מ ס ה

New member
עם חברים כאלה לא צריך אויבים

לי נראה מההתחלה שצבר משתמש בשפרה, אפילו כשהוא הניח עליה יד, היד כמעט ולא נגעה בה. צבר הוא קרחון יבש. ולגבי שפרה, היא אוכלת את הדיסה שבישלה לעצמה. לו היתה ממשיכה להתנהג כמו בשבועות הראשונים: מתנהגת באנושיות כלפי כולם, מדברת בגובה העיניים, היא ללא ספק היתה גורפת את המיליון.

דיעה נוספת

צבר באמת מרגיש הכי קרוב לשפרה בהחלטה שלו הוא אמר אתמול בלילה מאוד מאוחר לרנין כי הוא יודע מה מרגישה שפרה והיא יודעת מה הוא מרגיש אבל הם לא יעשו בבית האח הגדול עם זה כלום ועוד הוא אמר "כשנצא ניפגש כולנו ואז אני אספר הרבה דברים" אין אדם יותר אמיתי מצבר הוא לא מתחנף לאף אחד הוא מדבר עם כולם והוא לא משקר מי ששמע אותו מה הוא חושב על זוגיות היה מבין מדוע הוא מדבר ככה לשפרה הוא אמר לא פעם, כי אם להמשיך זה מחיר "יקר" עבורה אז הוא יבין אם היא תחליט ללכת והוא לא יתערב בשיקול שלה. אבל הוא חושב שהיא מספיק חזקה לעבור את הימים הבאים "ומקסימום שתלך לפסיכולוג ב 300 שח יעבור לה... והמבין יבין שבת שלום לכל עם ישראל זה רק משחק תהנו

למעלה