עידכוניי בוקר-צהריים-יום 61,ה-31.10

klapim

New member
יוסי וחכמת החיים

איזה חכמה ואיזה בטיח שבאו 4 דיירים חדשים,הרי ברור לכל אחד שהם צפו בתוכנית 24 שעות 7 ימים בשבוע, אז מה עושה יוסי בולביל "החכם"מספר לחגית בפרטי פרטים מה היה בווילה בחודשיים האחרונים, וחגית עוד עאלק שאלה אותו מזה מנגראז מה היה וכו,כאלו לא יודעת לעומת זאת שפרה וצבר בסבר פנים חמוצות,לא היה צריך להגיד לצבר ושפרה שהם יודעים עליהם הכל וצריך לעדכן תחדשים. אז איפה חכמת החיים של יוסי לעאזאל?

קפרי

New member
אתה לא מבין? גם אם יגיד בפשטות, "בוקר טוב"

ואפילו אם יעשה גרעפס, יעשו מזה בדיחה, כמו אמא שמנסה להתלהב מהתינוק שלה, זה כדי להראות כביכול איזה "גדול" הוא כשהוא בסך הכל אדם פשוט ורגיל (אולי גם בחור טוב) שעשה קצת שטויות בהתחלה ואולי כי ביקשו ואולי כי תפס ראש טוב משום שהרגיש שזה מה שהקהל יכול להבין, אבל כששיפרה בכתה ומשהוא כתב שקצת כואב לו עליה וניסה להיות אובייקטיבי שאולי, אולי סוף סוף יבינו שהיא אדם לא כזה רע ושלילי כפי שהדביקו לה-החליטו שזו הצגה,יוסי "לא עשה" הצגה כשדיבר על אישתו כי יוסי זה יוסי כן? אבל הקהל לא טיפש גם אם הוא מיעוט.

klapim

New member
זהו בדיוק

הילדה שלך בת 6 ויש לה יותר שכל מיוסי בולביל תתפלאי אבל זה המצב

morann7

New member
אנשים בלי חוש הומור הם הכי דפוקים בעולם

מרחמת עליך

klapim

New member
אין צורך

מה לעשות שחוש ההומור של יוסי לא מדבר אלי בכלל לא מצחיק ולא נ עליים

טלטוש

New member
אבל עדיין מדובר בחוש הומור כלשהו

אם זה מצחיק או לא זה כבר עניין אישי של השומע לי זה גורם לחייך

מזה משנה לצחוק עליו או איתו??

זה מצחיק!!!!!!!!!!!!!! ומותק דבילים תקרא לחברים שלך! אם הוא ואנחנו וכולם דבילים מה זה עושה אותך???

קופנגן

New member
יוסי הקרוע:

אינה מספרת שאמרה מתוך שינה :"בוריס בוריס" אז יוסי אומר לה שהוא שמע ו- : "חשבתי שאת באמצע אז לא רציתי להפריע. כמו עם הקרמי לילה"

אני עכשיו מאזינה לשיחה בין שיפי לצבי ואני

לא מאמינה שהוא אומר לה אני מעודד אותך ללכת!!! אוי ואבוי

david1487

New member
עוד הגיג מפי יוסי:

"אם אין סוס, גם טוב חמור, אם אין חמור, עיזה גם טוב" חחח

david1487

New member
שמתם לב שאינה כל הזמן

מתכסה במגבת.. מאז שעינב צחקה לה על התחת היא כל הזמן מתעטפת.. לאט לאט יורד לה כל האוויר שהיא באה איתו.. ובלי עין הרע היא באה עם ים אוויר.. צריך לשים לה מעצור בפה..... ועוד גם כשהיא ישנה היא מדברת מה זה היא לא מתעייפת?<

למעלה