עידכוניי בוקר-צהריים-יום 61,ה-31.10

24שעות1

New member
צבר זוכר את עצתו של שי -תפסיק לסחוב אותה

שי אמר לצבר על שיפרה תפסיק לסחוב אותה על כתפיים או הגב שלך היא מזיקה לך

צבר דמות מאוד מטעה... לפעמים הוא

אמיתי ולפעמים לא אינה אמרה לו משהו מאוד נכון: אתה כנה בגבול היכולת, על כל דבר אתה חושב 80 פעם.

לונה 2

New member
במילים אחרות צבר אומר לה:

לכי הביתה, אני אביא את המליון או לא, הבושות - עליי. שפרה אמורה להבין שזו הפגנת נאמנות טוטאלית. צבר רומז לה שיוסי מוביל בסקרים והיא לא מבינה או לא מוכנה לקבל.

לא לא לא:

שפרה בוכה כי היא הבינה איך היא הצטיירה בעיני הקהל וזה מפריע לה איך היא תחזור לחיים הנורמאליים שלה כביכול צבר יודע שהוא לא יזכה אבל לא אכפת לו והוא רוצה להמשיך בדרכו

לונה 2

New member
זה לא סותר את מה שכתבתי. ובכלל...

אנחנו הרי לא באמת קוראים מחשבות. זה הכל בבחינת השערות. אני נוטה להאמין שבין שפרה לצבר נוצר קשר אמיתי ועמוק.

קפרי

New member
על פניו הוא מרגיז בעניין כי הוא צריך לעודד

אותה ולא משנה מה ההמשך, יש ביניהם ידידות, הוא ניסה להגן עליה מפני ה"שרמוטה" של יוסי ולכן אני רואה בו ידיד-לכן הוא חייב לעודד ולא לפתור את הבעיה בראש קטן ולהגיד "אם טוב לך, לכי".

קפרי

New member
וגם פה שיפרה לא בסדר? היא מבחינתה רואה בו

ידיד, שניהם בחרו בסוויטה, הגן עליה "אולי כביכול" מפני ה"שרמוטה" שאמר יוסי, מה לא בסדר אצלה פה? אותי הוא איכזב כי הוא באמת חמוד ומשכיל ונאה (לטעמי), לך תדע...

הוא מתנהג אליה כאילו היא מטרד עבורו

היא איבדה את עצמה, ועצוב לי עליה. איבדה כוח..... תלויה בו. בגלל האהבה שלה אליו, היא התרחקה מכולם, לא השתדלה לפתח חברויות (אני בטוחה שלו רצתה יכלה להתחבר לאחרים יכלה בקלות, יחסי אנוש יש לה, וגם אינטיליגנציה אישית, היא פשוט בחרה להתרחק), וכל האנרגיה שלה הופנתה לצבר. זו הטעות שלה. וכעת, כשהוא מתרחק, היא לבד... מרגישה רע.. חסרת חברים... איבדה עניין... היא חווה פרידה ובדידות.. התקווה האחרונה שלה היא להתחזק, מתוך עצמה. לקחת את עצמה בידיים. היא יכולה להיות חברה של כל מי שתרצה. שתשים את צבר בצד, תרתי משמע, ותתחיל לפרוח, לחיות, לחייך, לשמוח, להתערבב...... הוא יאכל ת'לב....

עוברת אורח תקשיבי: ביום שבו

היא החליטה להקשיב לצבר היא אכלה אותה. כי עד לאותו יום היא היתה מלכה! עשתה כל מה שהיא חושבת ואז צבר אמר לה: "מעצבן אותי שאת לא עומדת על שלך!" והיא התהפכה כולה

סתונית5

New member
נכון! בהחלט הוא דירבן אותה "לעמוד על שלה"

אני לא זוכרת אם הפעם הראשונה היתה בראש השנה כשכולם היו בביה"כ מלבד צבר רנין (אחרי הסצנה עם וונסה?), ושפרה. היא דיברה על האווירה הדתית שבגללה היא נאלצת ללכת על קצות האצבעות והוא כעס שהיא לא עומדת על שלה. למרבה האירוניה, כעת הוא זה שמנסה להתיידד עם אנשים שמהם התרחק ואילו שפרה נותרה מבודדת.

פלדי1

New member
מצד שני

היא עצמה טענה ששלושה שבועות היא לא היתה היא. רק אחרי שךושה שבועות , חזרה לעצמה וקיבלנו את שפרה האמיתית.

צודק בהחלט - אני זוכרת

שהוא היה אומר לה בשקט ארסי 'למה את לא אומרת? למה את לא עומדת על שלך?' הוא היה מסית אותה נגד יוסי, נגד אשר, נגד עינב..... אני זוכרת גם שלא הבנתי למה... היא בטח פירשה את זה כאכפתיות שלו כלפיה.. ודאגה... וכחלק מהניסיון להרשים אותו היא התחילה לפתוח את הפה.... חבל.... כבר אמרתי מזמן.. צבר הוא הטעות שלה במשחק.. היא לא ידעה לשים רגשות בצד.. ובמקום לשחק לקהל, למצלמות, לעצמה... היא משחקת כשצבר הוא הקהל שלה....

אבל קפרי, נניח וחברה שלי היתה שם עכשיו במקומה

ואני הייתי מאמינה שהתוכנית עושה לה רע אז למה להמשיך?

קמבילי

New member
גם אני לא מבינה את זה. אולי זה בגלל מה שאינה

אמרה לו, על כך שאם שפרה מול יוסי בהדחה יוסי לוקח. הוא הבין שהיא במילא לא תזכה במיליון, ואם אני לא טועה גם אמר לה משהו כזה בהקלטה, על כך שהיא תצטרך להסתפק במקום שני. הוא לא מבין שהדברים נכונים גם לגביו, ושגם לו אין סיכוי.

למעלה