עידכוניי בוקר-צהריים-יום 61,ה-31.10

רק לעניין הפליקסים שלה - הן פיקציה

הבוא לידיעתי ממקורות יודע דבר שהבלוגים האלה הם פרומו לקליפ של מוזיקאי בשם דני רייכנטל שעתיד לצאת עוד מעט. אינה היא שחקנית שם אין קלטת לוהטת באמת. והכל (כרגיל?) הוא תרגיל ביחסי ציבור

Jo_

New member
../images/Emo127.gif אחלה רעיון

אשמח במיוחד ללמוד לעשות חלות. הן נראות מעולות דרך המסך!

AdiDaS012

New member
אה אינה היא כאילו

דוגמנית?! דוגמנית ברדיו אולי היא דבבבבבבבבה מה דוגמנית תראו ת'שומנים שלה יש לה "קוביות"/"ריבועים" בבבטן (של שומן) דוגמנית בדונט לוק =]

ואת המטומטמת שמעודדת חולי...

אוחח לפעמים הבורות וחוסר הבנה כאן שובר שיאים.. מתוקה דוגמנית לא חייבת להיות מקל בכדי להיות דוגמנית... סוכנות שמעודדת חולי - אנורקסיה / בולמיה עוברות על החוק אז תקראי/תצפי ותשכלי בנושא..טיפשה! לי לקח המון שנים לצאת מאנורקסיה.. זה פשוט מעורר זעם

AdiDaS012

New member
הלו הלווווווו

ת-נ-ו-ח-י מותק חס וחלילה לא באתי לפגוע פה באף אחד וזה לא עניין של חוסר הבנה ובורות אני ממש לא מאלה שחושבות שדוגמניות צריכות להיות אנורקסיות להפך אבל היא אין לה שום קשר לדעתי לדוגמנות אל תתנפלי עליי מה את פותחת פה ג'ורה תנוחי ומהר! ואם פגעתי בך מצטערת לא באתי לזרות מלח על םפצעים של אף אחד אז תנוחי ופעם הבאה לא להתפל כמו איזה בובלילה חעחע ולא יזיק גם לך לשמור על פה לבקש סליחה ישר מתנפלת כמו איזה אנ'לא יודעת מה תנוחייייי

AdiDaS012

New member
ואני לא מעודדת שום חולי

באלוהים את חולת נפש צריכה אישפוז בכפיה מעודדת חולי כולה רשמתי 2 מילים איזה אסוציאציות ופירושים לכי לטיפול

morPUMA

New member
למה חולת נפש? היא אמרה את מה שהיא חושבת...

ואני בדעתה, אינה ממש לא נראת דוגמנית, יש לה "צדדים" ובשביל להיות דוגמנית היא צריכה להוריד מעט. תרצי או לא תרצי, אין הרבה דוגמניות שהן קצת מלאות, אני מכירה את העולם הזה מקרוב. אף אחד פה לא מדבר יפה באמת, ההתפלות עליה לא מודקת, היא אמרה משהו נכון ומותר לה.

morPUMA

New member
התבלבלתי פה... חשבתי שבננה (או איך שלא קוראים

לה) רשמה את זה...

AdiDaS012

New member
בוא'נה איזה פה וועליההה

פה ג'ורה למחוק את כל ההודעות שלה מתנפלת על כולם תנוחי כפרה ומההההההההההההההההההההההר מה את קופצת בראש זו לא גאונות זו הטיפשות מותק

ר ו ח ל י

New member
היא ממש לא יפה בעיניי.

פנים מרובעות, אף מזעזע ושיער מכשושה \: היא חמודה מינוס

כן, הן לא הלכו לישון כי רנין רצתה להתקלח...

עם מים חמים ב9 בבוקר שיש השכמה ראשונה, ופיחדה שלא תתעורר וייגמרו לה את המים החמים במקלחת. אז עינב הציעה לה שהן יבשלו ביחד וככה יעבירו את הזמן עד הבוקר ורנין אמרה שזה באמת רעיון טוב ושתיהן התחילו לבשל. שפרה כבר היתה במטבח והכינה חלות, ואח"כ גם אינה הצטרפה אליהן ובאיזה שלב מאוחר יותר גם ליאון שהספיק לחזור לישון בדיוק אחרי חצי שעה שישב עם הבנות.

11134

New member
שלום, מישהו ראה מה סיפרה אינה לצבר ושפרה...

על מה שחושבים עליהם בבית? אם כן, מה, ואיפה אפשר למצוא את זה? תודה. בוקר טוב ושבת שלום לכולם.

למעלה