חבל מאוד שעינב אפשרה לכל זה לקרות אבל ברור לי שגם היא חוששת מאנשים שצפו בתוכניות ויודעים הכל. קיוותי לפחות שמי שתסבול מאיחוד הכוחות הזה תהיה רנין אבל כפי שזה נראה זאת תהיה דווקא ונסה...עכשיו נותר לחכות ולראות למי החדשים יצביעו.
כי זה ברור לעינב שנוכחות הדיירים החדשים גורמת לעירעור המעמדות שנוצרו בוילה, עינב מעדיפה קודם כל להשאיר את המצב שהיה לפני כניסת הדיירים החדשים כי היא כבר יודעת איך להתמודד איתו כפי שעשתה עד כה. רק לאחר מכן היא תיגש לטיפול בחדשים. חוץ מזה עדיף לעינב לגרום לחדשים להראות הרעים והיא חייבת את שצ לטובתה בשביל מהלך כזה. דרך אגב אינה הזאת ממש מפגרת או שהיא עושה את עצמה זה לא ברור לי. בחיים שלי לא ראיתי טמטום כזה......... מה היא כן יודעת לעשות כמו שצריך?
אבל הכי מצחיק איך כולם מסתלבטים עליה שהיא סתומה ועדיין טוב לה עם זה חח.. כל אדם שפוי היה מעדיף לקבור את עצמו במיטה אחרי כל הירידות שמביאים עליה........ נראה לי שמקודם אפילו יוני אמר לה - "אני חושב שקראו לך" כדי שתלך
היום בבוקר ספרו לה הבנות מה אינה דיברה עליה(שפרה) ועל הקשר שלה עם צבר זה חמם אותה(שפרה) אח"כ קראו לה לחדר האח ו אחרי כמה דק' היא היתה לבבית עם אינה וכמו אחות גדולה... אבל בכלל קוראים לה הרבה לשם מממ מענין?!
כמו שהאח הגדול ביקש מאיתי לפתח עמוד שידרה, כמו שהוא ביקש משי ללכת לדבר עם רנין כשהיא נפגעה ממנו,כמו שהוא ביקש מעינב לא להישבר ולפרוש . האח הגדול הוא על תקן עוד דייר מהמניין, זה ממש עלוב .
של היהודים ושל הנוצרים בשביל זה לא ידעת מה זה יום כיפור? ושאלת את אשר רנין ערביה ברמח איבריה אפילו שרות לאומי לא עשתה לא אתפלא אם היא לא השתתפה בהפגנות בלונדון נגד המדינה
האח הגדול כן מתערב באיזושהי צורה.. אבל הוא רומז..... כמו שהוא רמז לשיפרה ולרנין כשנעלמו הפריטים - "לוודא עם הדיירים" חייבים מעט התערבות לצורכי הרייטיניג של התכנית.. אבל הדברים נעשים במינון נכון ובמקום הנכון. בגלל שהמצלמות 24 שעות בתוך הבית אין פה כל כך מקום להתערבות גם אם רוצים. למעט החדר של האח הגדול ששמה יש אפשרות למשחק אבל שוב זו התערבות מזערית שמתבטאת ברמיזות.........