עידכוניי בוקר-צהריים-יום 61,ה-31.10

ingel

New member
שונאי שפרה מוציאים שם רע

לאוהבי בובליל. די חברה אני גם לא אוהב את שפרה אבל אתם מתעסקים יותר מדי בקטנות "הולכת לכנסיה לשמוע את המיסה"-אז מה!?מזה עניינכם!? תתעסקו במשחק.

הבורר יקר!!!

אם יש כאן משהו נמוך, חשוך, אובססיבי וכמעט מפחיד זה האובססיה שלך ושל דומיך נגד שפרה הנסיון הזה להפוך אותה לשטן ועוד ע"י עובדה טריוויאלית כמו זה שהיא הולכת לשמוע את המיסה של חג המולד - כבר מזמן עבר את גבול הפאתטי מה קרה, כל כך חסרה לכם משמעות בחיים שאתם מתאחדים בשנאה הטיפשית הזאת מוטל בחורה שבסה"כ מופיעה בתכנית ריאליטי? היא לא רצה לראשות הממשלה ולא מייצגת את מדינת ישראל. תרגיעו.

ופתאום כל כך חבל לה על איתי?

והיא כל כך מרחמת עליו, על מה שונסה עשתה לו, והוא כזה בחור טוב וזה לא מגיע לו ובלה בלה בלה....?

hen96

New member
../images/Emo163.gif../images/Emo163.gifמי שרוצה לעזוב שיעזוב,

למה צריכים "להתחנן" ולבקש אז קדימה שישחררו לחץ

3pac היחיד

New member
עינב צודקת וונסה השתמשה באיתי והחליפה

אותו ביוני הלוואי שהיא תעלה על הגריל ותעוף לנו מהמסך

hen96

New member
|שטהיא תעלה אבל אני מעדיפה שלפניה יעלו אחרים

!!!נא לא לשכוח רק היום צבר והיא ורנין ולאון נחמדים, הם רוצים שיוסי יעשה העבודה המלוכלכת כמו שאמר צבר " יוסי יטפל בהם" הכוונה שאם יעלו לגריל יעופו, מעניין עד היום הוא לא דפק לו חשבון

Jones

New member
כן, צבר פתאום מסכים עם עינב,

מדבר וצוחק איתה. עוד אחת מהטקטיקות המעפנות שלו... רק שלא יתחיל להריץ דאחקות ולנסה להמציא כל מיני חידוד לשון כמו יוסי.

Lomsahne

New member
לאון קרא לו לחדר...

תפסיק להפוך את הדברים. לפי מה שעינב אומרת היא כנראה הולכת להצביע לונסה.

Jones

New member
מה בדיוק "הפכתי"?

עזוב. אני מצטער, אני לא מתכוון להמשיך להגיב לכל השטויות שלך בפורום.

Lomsahne

New member
הצגת את זה...

כאילו צבר בא מתחנף לעינב צוחק איתה,זאת התחושה שלפחות קיבלתי.מה ששכחת לציין שלאון קרא לו לחדר ועינב מן הסתם בנאדם מצחיק {למישהו יש ספק} אז למה הוא אמור לא לצחוק ? תמיד שצבר דיבר עם עינב היא הצחיקה אותו זה לא שפתאום הוא צוחק ממה שהיא אומרת אתם סתם מכניסים את עצמכם לסרט שהוא צבוע כי הוא צוחק ממה שהיא אומרת.

droriko

New member
זה ההבדל הגדול בין שי לצבר

שי מגלומן . מגלומן אף פעם לא יתן לעצמו להתפרס למישהו אחר, לא משנה כמה הוא מסכן עצמו בגלל זה . חבל,דווקא אהבתי את צבר , חבל שהוא נטמע בהמון ומאבד מהייחוד שלו.

Jones

New member
לצבר אין ייחודיות בגרוש,

מילים גבוהות, התייפיפות (גינוי מילים כמו "שרמוטה" אבל התעלמות ממילים כמו "אפס" וכו'), מודעות מוגזמת, חוסר חוש הומור ועוד ועוד - לזה אתה קורא ייחוד?

droriko

New member
על מה אתה מדבר?

הוא אירגן את שי את כל המזימות שלו , ואחרי ששי עזב הוא אייש את תפקיד המנהיג ,אמנם לא כמו שי, אבל בהצלחה גבוהה מהמצופה (עד שאינה הפוסטמה הגיעה הורסה הכל עם הפליטת פה שלה). צבר הוא שם דבר במשחק הזה .

rinatt1

New member
יו אני בשוקקקקקק.... שיפרה הפכה ללאון..חחחחחח

לאון אומר לה שיפ בואי אני אביא לך את התה שלך ותנוחי.. אנ אטפל בך.... אני בשוק היא נראת ממש אומללה.. וכמובן כל הכבוד לעינב שתומכת בה... כי אם זה היה הפוך .. שיפרה הייתה עושה להפך, והייתה מרחיקה את כולם ממנה (מעינב) כמו שעשתה כל השבוע שעבר נגד יוסי ועינב.. ותראו הפלא ופלא עינב לא כמוה היא לבבית, תומכת, ולא מורידה אנשים כשהם בחולשה... כמו ששיפרה עשתה.... אני רק מקווה ששיפרה תראה את זה ולא תמשיך אם ההתנהגות שאפיינה אותה כל החודש האחרון.. ותחזור לעצמה... כי אם לא אז היא תודח.. וחבל!!

hamshoshit

New member
גבירותיייי

צבר הוא כזה סקסי עם ההתנהגות הקשוחה הזאת של העורך דין

Prime Time

New member
חחח חתיך כן אבל ההפקה של חוק וסדר

התקשרה היום, הם אמרו שנסגרו האודישנים לתפקיד העו"ד המתלהב

למעלה